Şimdi Ara

Ev alıyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 202000 tl ye el pazarlık yaptım. Ama ilk kez daire alıyorum. nelere dikkat etmeliyim yarın kaporayı veriyorum acil cevap yazın nolur.

Not : tapu müdürlüğünden tapuda haciz yada kredi kullanılıp kullanılmadığını sorgulattım temiz dediler... suana kadar bunu yaptım. birde evin genel iskanı henüz alınmamış.... başka nelere dikkat edicem bilgisi olan ??? yarın saat 3 gibi parayı teslim ediyorum acilllllllllllllllll

• Iskan alinmadiysa tapusuda yoktur evin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayi gorunce gozlerim yerinden firladi.harbiden

• İskansız evi niye aliyorsun

• iskan sorun değil alıcam ben dedi ev sahibi... Evin genel iskanını al ondan sonra alırım mı diyim ?
  • djfancy07 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle de parayı verdikten sonra yapmam derse sap gibi ortada kalma az para vermiyosun hepsini tastamam al

• İskansız sakın alma. Biz de alırken alıcaz edicez dediler. Aldıktan sonra müteahhit kaçtı gitti. Şu an 6 yıldır iskansız oturuyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı diyen arkadaşlar İstanbul'daki ev fiyatlarından habersiz herhalde
  • Tapu kat mülkiyetli mi kat irtifaklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfancy07

iskan sorun değil alıcam ben dedi ev sahibi... Evin genel iskanını al ondan sonra alırım mı diyim ?

İskan sorun değil mi?Çıldırmış olmalı o ev sahibi
    Pazarda satılan bir şey değil o.Bina yeni bina mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

quote:

iskan sorun değil alıcam ben dedi ev sahibi... Evin genel iskanını al ondan sonra alırım mı diyim ?

Evet bina yeni. henüz elektrik yok sanırsam. daha sıfır km. su akıyor ama. iskan almak çok zor ve maliyetli birşey mi ? bu konuyla ilgili belediyeyle görüseyim mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet bina yeni. henüz elektrik yok sanırsam. daha sıfır km. su akıyor ama. iskan almak çok zor ve maliyetli birşey mi ? bu konuyla ilgili belediyeyle görüseyim mi ?

bence görüş hiç bir şeyi şansa bırakma

• quote:

Tapu kat mülkiyetli mi kat irtifaklı mı?

sanırsam öyle olmalı. tapu elimde ama suan evde ben işyerinden yazıyorum. tapunun üzerinde yazıyor ise cevap olarak yazarım...

Nedir Bu mevzu biraz açıklarmısın sana zahmet ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Iskan alinmadiysa tapusuda yoktur evin ?

Tapusu var evin.
  • İskan yoksa tapu olmazki birde iskan degil tapu almak bu ev icin 6 milyar kadar. Biz de ayni fiyattaki eve odemistik

• iskan dediğin şey bina kat tapusu olur. iskan yoksa o bina kaçaktır. müteahhit satarken verecek herhangi bir kat tapusu bulamadığı için, binanın üzerinde bulunduğu arsadan pay verir. bu tapuların rengi var, internetten bak. arsa tapuya kredi filan çıkmaz. yani değeri düşük olur.
    not: iskan almak kolay iş değil.
    not2: kredi çıkmadığı iiçin o evi satmak zor olur. yarın öbür gün iskan olmadığı için alıcıda çıkmaz ztn
  • ev alma komşu al

• ne yaptın hocam?
  • 2009 da evimizi alırken kat irtifaklıydı.117.850 TL ye anlaşıldı ama iskan yoktu.Müteahhide dedik ki Kat mülkiyetine geçir(iskanı al) evi 5 bin lirasını o zaman verelim.Kabül de etti.Parasını tam 4 yıl sonra alabildi.Zor vesselam.
  • balkonu büyük olsun ve evin içide büyük değilse sakın alma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.