Şimdi Ara

2. Bir Ev Almak Mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: winrar48 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir evim bir arabam var şükür. Bir tane arsam var imarlı arsa ama gelişim olmuyor bunu satıp ev almak mı mantıklı yoksa eurobond doviz altın vb şeyler mi mantıklı veya amerika borsa mı ? ++++++++++

• Arsayı satma veya satarsanda imarsız m2 büyük nüfusun yıldan yıla arttığı yerlerden toprak al. Toprak satıp emetia,doviz almak mantıklı iş değil.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

5 sene önce aldım lakin çok bir gelişim görmedi Ev almak istiyorum bir tane daha ama kredi çıkmıyor. Teşekkür ederim düşüncelerin için

• 5 yıl önce imarlı mı aldınız? ne kadara aldınız ve şu an ne kadar ediyor?

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Aldığımda imarlıydı çok pardon 8 sene önce aldım 70 bin TL 1 milyon 300 bandı ediyor yani altın ile karşılaştırdığımızda çok artısı olmadı

• Dolar bazında %100 kar etmişsiniz. Altında %110 kazanç getirmiş. Fakat altın tutuyor olsaydınız şu an %110 kazançlı olmayabilirdiniz. Satışı daha kolay olduğu için 8 yıllık süreçte elden çıkarır farklı ihtiyaçları karşılardınız. Pasif gelir ihtiyacı var ise dükkan alınabilir. Yakında evlenecek bir çocuk ve ev ihtiyacı var ise ev alınabilir. Bunların hiçbiri yok ise imarsız toprak alınmalı. İmarsız alınan toprağın getirisi daha fazla olur. Lokasyon çok önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK MANTIKLI MI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.