2. Bir Ev Almak Mantıklı mı

-
-
Arsayı satma veya satarsanda imarsız m2 büyük nüfusun yıldan yıla arttığı yerlerden toprak al. Toprak satıp emetia,doviz almak mantıklı iş değil.
-
5 sene önce aldım lakin çok bir gelişim görmedi Ev almak istiyorum bir tane daha ama kredi çıkmıyor. Teşekkür ederim düşüncelerin için
-
5 yıl önce imarlı mı aldınız? ne kadara aldınız ve şu an ne kadar ediyor?
-
Aldığımda imarlıydı çok pardon 8 sene önce aldım 70 bin TL 1 milyon 300 bandı ediyor yani altın ile karşılaştırdığımızda çok artısı olmadı
-
Dolar bazında %100 kar etmişsiniz. Altında %110 kazanç getirmiş. Fakat altın tutuyor olsaydınız şu an %110 kazançlı olmayabilirdiniz. Satışı daha kolay olduğu için 8 yıllık süreçte elden çıkarır farklı ihtiyaçları karşılardınız. Pasif gelir ihtiyacı var ise dükkan alınabilir. Yakında evlenecek bir çocuk ve ev ihtiyacı var ise ev alınabilir. Bunların hiçbiri yok ise imarsız toprak alınmalı. İmarsız alınan toprağın getirisi daha fazla olur. Lokasyon çok önemli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X