Şimdi Ara

Ev alma süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev alma arefesindeyim. Şimdi ben evi gördüm begendim hoşuma gitti. Malum dolandırılmamak adına nasıl bir kontrol sürecinde olmalıyım. Belediyeye gidip temiz kagıdı olacak bildiğim kadarıyla. iskan olacak başka nasıl kontroller yapmalıyım.

Birde en korktugum durum. Paranın teslimi tapunun alımı.

Parayı ben tapuyu aldıktan sonramı vermeliyim yoksa öncemi
    Nasıl olursa daha güvenli olur tapudan sonra kişi ile bankaya gidip parayı çekip mi bu alışverişi yapmalıyım.

• Az da olsa kredi cekin....Banka ii irdeliyor...
  • Evin ödemesi 3 şekilde yapılır.

*Nakit

*Eft

*Bloke çek kullanarak...

Nakit kulllanımda risk her zaman yüksektir.Çalınır ,düşürülür vs..

Eft en rahatı ve hızlısıdır.Ama karşı taraf güvenmesi gerekiyor.

Bloke çeki en güvenilir yöntemdir.Banka bedel kadar çek verir .Satış sürecende o çek blokeli olarak bekler.Satış gerçekleştiği an çek ile parasını ilgili bankadan çekebilir.

Diğer husus;Belediyeden ferdi ve genel iskanı varmı onu araştırmanız gerekiyor.Merak ettiğiniz tüm soruları ilgili arkadaş yardımcı olacaktır zaten.

Ek olarak ev üzerinde ipotek,şerh ,ödemesi devam eden kredi varmı bunlar ile ilgili ev sahibi ile mutlaka görüşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 13 Haziran 2017; 10:33:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Banka eve her türlü kredi veriyor :))

Son 1 haftada 2 tane iskansız ev için kredi çekildi sorunsuz şekilde çektik tapuları aldık.Ama 2 ev içinde kredisi yoktu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.