Şimdi Ara

EV ANFİSİ ARABAYA TAKCAM OLURMU (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Bİ AMFİ BULDUM ÇATIDA AMA ÇOK ESKİ BİŞEY, İÇİNİ AÇTIM SANIRIM AMFİ ÇALIŞIYOR 2*40WATT GÜCÜ VARMIŞ ÇIKIŞLARI Bİ GARİP RESMİNİ ÇEKTİM SİZDE Bİ GÖZ ATIN NEDİR DE DEĞİLDİR BUNU ARABAY MONTE EDEBİLİRMİYİM YANİ 12V İLE ÇALIŞIRMI

EV ANFİSİ ARABAYA TAKCAM OLURMU (RESİMLİ)

• http://img64.imageshack.us/my.php?image=resizeofimg2131mn6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loyloy -- 6 Eylül 2007; 12:36:25 >
  • tırafonun AC akım çıkışı kaç volt veya DC olabilir
  • bide anladığım kadarıyla baskı devanin biri sağ ses çıkışı biri sol ses çıkışı. Devrenin beslemeside biri trafonunodan gelen siyah uç biride sigortadan çıkmış devreye besleme ye gitmiş.

Fakat araba teyipleri zaten bundan güçlü bunun miyadı dolmuş
  • birde çıkış transistörünün ordaki kondansatörün bağlandığı 4 tane siyah ana kasaya bağlı bişeyler var onlar ne
  • en sol tarafta küçük bi radyo devresi hem anfi hemde radyo yani resimde gözükmemiş
  • Çalıştırabilmen için 220 volt AC ye ihtiyacın olacak. inverter dene 12 voltu 220 volta invertör devreleri var. Bundan bi tane yapman gerek. Ancak amfi devrelerinde seste parazit yapıyor ve bu güçte bir amfi için degmez bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto teyp evde kullanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş eğer elektronik bilgin varsa sana S.M.P.S devresi lazım çünkü şekildeki anfi 2N 3055 ile yapılmış 50 volt DC gerilimle çalışan bir amplifikatör eğer smps devresi yaparsan o zaman budevreye 12 VOLT akü elektriğini verip anfini çalıştıra bilirsin. yok ben anlamıyom diyosan arkadaşı dediği gibi 12 voltu 220 volt AC gerilime yükselten invertör cihazı alman lazımm..
  • bu anfi peki nasıldır sizce güçlümü teknolojisi eskimi arabay takmaya değermi bi fikir verirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: loyloy

bu anfi peki nasıldır sizce güçlümü teknolojisi eskimi arabay takmaya değermi bi fikir verirmisiniz

bence masrafına emegine değmez.
  • bence de değmez... El yapımı , amatör bir cihaz... çok kısa sürede elinizde kalacaktır sarsıntılı araç ortamında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.