Şimdi Ara

12V AKÜLÜ ARABAYA HANGİ ADAPTÖR OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
26.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oğluma geçen yol aldığım pilsan fantastic 12v akülü arabasının şarj adaptörünü kaybettik. şimdi merak ettiğim şey şu: evdeki adaptörler buna uyar mı? matkap,şarjlı süpürge vs adaptörü olur mu?

http://www.pilsan.com.tr/urun/fantastic-uzaktan-kumandali-araba-12v-12a-gri-1226/#.U0sSo1V_uKh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicgine -- 14 Nisan 2014; 1:44:55 >

• 14 ile 15 volt arası bir adaptör olur. akülerin şarj akımı genelde kapasitesinin 10 da biri olur.yani kapasitesi 1.3ah ise 130ma olur.bu ölçüler tercih edilen ölçülerdir.fazlası aküyü çok hızlı doldurup aksaklıklara ömrünün azalmasına yol açabilir.12 volt matkap vidalama adaptörü voltajı uygunsa kullanılabilir.önemli olan akımı az vererek yavaş dolmasını sağlamaktır.akımı kısmak için 1-2watt direnç kullanabilirsiniz. volt:akımxdirençtir. voltajı; kısmak istediğiniz akıma bölerseniz, ohm cinsinden direnç hesaplanır
  • pilsan link

ürün böyle ise 12v 2a veren adaptör uygun görülmüş sizde yakın değer kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

pilsan link

ürün böyle ise 12v 2a veren adaptör uygun görülmüş sizde yakın değer kullanabilirsiniz.

hocam elimdi tüm adaptörler bunlar. İşimi hangisi görür? Ayrıca ilgilendiğin için de teşekkür ederim.

12V  AKÜLÜ ARABAYA HANGİ ADAPTÖR OLUR?

• Beyaz olan iş görür ama aşırı yavaş şarj eder, adaptör almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen beyaz iş görür. Deneyin 10 saat falan şarjda kalsın. İyiyse devam edilebilir. Beğenmezseniz 12v 2a her apaptör olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaman adaptör nasıl kayboluyor anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklıma bir şey takıldı 12v pili 12volt ile nasıl şarj edebiliriz ki? 13-14 olması gerekmez mi?
  • Genelde adaptörler yazandan fazla volt verir. 12 yazanı denemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

kocaman adaptör nasıl kayboluyor anlamadım

Hocam hiç sorma. Evde birşey kaybolduğunda deliriyorum kocaman şey nereye gider gibisinden

• ATABA marka 6V 12V akü sarj adaptörü var 25 tl gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

quote:

Hocam hiç sorma. Evde birşey kaybolduğunda deliriyorum kocaman şey nereye gider gibisinden

Hocam benimde bir sorum var pilsan 12V akülü araba var 2 adet 6V akülü bunların bağlantısını yapamadım sürekli sigortası yanıyor eğer sizinkide 2 adet 6V akülü ise bir foto paylaşır mısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonel

quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

quote:

Hocam benimde bir sorum var pilsan 12V akülü araba var 2 adet 6V akülü bunların bağlantısını yapamadım sürekli sigortası yanıyor eğer sizinkide 2 adet 6V akülü ise bir foto paylaşır mısınız...

hocam bendeki tek akülü 12v

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Genelde adaptörler yazandan fazla volt verir. 12 yazanı denemek lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-pil-sarj-cihazi-ataba-at-660-6v-12v-500-mah-aku-sarj-cihazi-150791819/detay

hocam bu adaptör uygun mu peki?
  • 12 volt aküyü 12 voltla şarj edemezssin. En az 14 volt olması lazım. 12 volt adaptör akünün iç direncini kıramaz.

• arkadaşlar şarj adaptörü arıyorum nette ama bulamadım. - 12 V. 12 Ah Akü için yardımcı olabilir misiniz? teşekkür ederim
  • 15 lira civarina Ataba marka aku sarj adaptorleri bulunmakta tavsiye edebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: navti

15 lira civarina Ataba marka aku sarj adaptorleri bulunmakta tavsiye edebilirim...

ürünün linkini verebilir misiniz peki hocam
  • Beyler hala cevap bekliyorum. Uygun şarj alet için link verir misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.