Şimdi Ara

EV ARKADAŞI(MARMARA TIP-DİŞ)[MALTEPE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene Marmara tıp fakültesini kazandım.Bu sene hazırlık okumayı düşüyorum. Yurt fiyatları malumunuz.2-3 kişiyle Başıbüyük kampüsüne yakın Maltepe de ev tutmayı düşünüyorum.Ortak sorumluluklarını yerine getirebilecek ,zararlı alışkanlıkları olmayan arkadaşlar PM den ayrıntıları konuşabiliriz.
    Not-Ev max. 1500 civarı 1+1 veya 2+1.Ortak kullanım eşya masrafları beraber karşılanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazırlık başıbüyükte değil sanırım 🤔

• Evet goztepe de.Ama bir sene çok etkilemez bence.Ulaşım kolay.

• merhabalar.

Bu sene Marmara Tıp'a yatay geçiş yaptım. Üçüncü sınıfım. Kendime tıp okuyan bi kız ev arkadaşı arıyorum.
    Tahmin edilen üzere Başıbüyük kampüsüne yakın ev tutmayı planlıyorum... Sorumluluklarını yerine getirebilecek uyumlu
    arkadaşlar benimle iletişime geçebilirse mutlu olurum, detayları özel mesajdan konuşabiliriz.
  • Dr.Mim kullanıcısına yanıt
    Merhaba bi arkadaşım bu sene gebze teknik elektronik kazandı. O da maltepe civarında oturuyo. Kendi evleri var ama bi kaç sebepten ötürü evinde tek kalıcak. Bi ev arkadaşı arıyodu. Evleride gayet büyüktür 2 kişi için ideal. Ama eve giren çıkan çok olabilir örneğin ben :D. Dilersen bana dm atabilirsin ona ulaşabilirim. Eminim ev kiralayacağından çok daha uyguna çıkarsın. Dayalı döşeli ev ve kendilerine ait anlayacağın kira sıkıntısı yok. Anlaşır bi bedel bulursunuz.
  • Üste taşıyalım konuyu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.