Şimdi Ara

ev dükkan arsa ihalelerinde mafya var ciddi bir konu.tehdit edildim de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
7.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ozaman devlet buna dikkatini verirdi bence,ayrıca tüm araçlar bu şekilde.ya zaten piyasa değerine yada daha pahalıya satılıyor.
  • yine savcılıkta sonlanmış bir turbo konusu daha

• quote:

Orijinalden alıntı: McCandlesss

Ozaman devlet buna dikkatini verirdi bence,ayrıca tüm araçlar bu şekilde.ya zaten piyasa değerine yada daha pahalıya satılıyor.
    ama gayrimenkul fiyatları uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

bazı araçların içinde ya da gizli bölmelerinde kişiler için değerli olabilecek şeyler olabiliyor. siz 150 deseniz onlar 200 der yine de alır taklalı aracı.

Aynısı Akasya Durağında Sinanın başına gelmişti.Gümrükten araba almıştı...

• Maelstrom kullanıcısına yanıt

İnternetten teklif vermek için ilk olarak bedel ödeniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slamdunk393

İnternetten teklif vermek için ilk olarak bedel ödeniyor mu?

Muhammen bedelin yüzde 20 si ama fiziki ihaleye teklif vermezsen fiziki ihaleye 1 TL daha fazla teklif veren ihaleyi alır

• Yaşadığınız ne tam olarak bilmiyorum ama icralık ihaleden bahsediyorsunuz. Yani borçlu da gelip tatlı dille sana derdini anlattıysa zorlamayın hocam. Tabi anlattığınız olayda direk tehdit edilmişsiniz herhalde.
  • İcradan adam imkanı olmuş bırakın kendisi alabiliyorsa alsın. Tanıdığına eşine dostuna bir şekilde geri almaya çalışıyor arsasını.

Ağlayanın malı gülene yaramaz kardeşim.
  • 4 dönüm tarlaya 132 bin verilmez ki zaten.

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt

Edmond Ted Lapidus ile bir akrabalık var mı?  

• quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

4 dönüm tarlaya 132 bin verilmez ki zaten.

+kdv ile birlikte 160.000tl ediyor.
    ardahan ın bir ilçesinde çevre yolunda... sana istenilen rakkamı söyleyeyim. 4000mt2 bile değil.
    posof ta mesela 400mt2 yere 300.000tl istiyorlar
    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-satilik-yatirimlik-anayol-uzerinde-arsa-arac-takasina-aciktir-824259499/detay

dolayısıyle ben kdv dahil 180 bile versem bedava idi.
    dönümü 100.000tl ye satsam ki satarım 4 dönümünü 400.000tl havada suda cok rahat ederdi

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

İcradan adam imkanı olmuş bırakın kendisi alabiliyorsa alsın. Tanıdığına eşine dostuna bir şekilde geri almaya çalışıyor arsasını.

Ağlayanın malı gülene yaramaz kardeşim.
    ben nasıl mal sahibi olucam...
    aynı yerde 400 mt2 yere 300.000tl para istiyorlar
    milletin yerini kazıklanarak mı alayım?
    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-satilik-yatirimlik-anayol-uzerinde-arsa-arac-takasina-aciktir-824259499/detay
    ve geri döndüğüm zamanda zararına satmış olurum.

• Acı tecrüben için üzüldüm turbocum, alakasız olacak ama ben öpücüğümü alıp gitsem bana kızar mısın? :)

• turbolineam T kullanıcısına yanıt
    E sende alıp yarın o ihtiyaç olsa o paraları istemeyecek misin? Aldığının 10 20 üstüne verir misin kimse vermez. Bakar aynı ayardaki arsaya 10 20 altına yazar o da ihtiyaçtan. :)

İsteyen istediğini alsın ama benim yazdığım adam icraya düşmüş sonra bir imkan doğmuş aynı adam bir şekilde arsasını geri alma imkanı bulmuşsa almayın bırakın demek istedim.

Benim evim var 350 bin civarı ediyor. Hamdolsun kimseye borcum yok ama 100bin borcum olsa bu borca karşılık gelse banka ya da x firma buna çökse. Ben bu evi alan bankaya/firmayada onlardan alacak olana da beddua ederim. :)

100bin alacaklarına karşılık alacaklar evi sonra da 150 bine satacaklar birde kar edecekler. Sonra alanda o evi 250 300 bine satacak. Vallahi helal etmem. Billahi etmem.

Mal sahipleri bu devirde uçmuş ev, araba, arsa fiyatları şişmiş vaziyette.

Bende arsa almak istiyorum ama alamıyorum. Alamazsak da yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Edmond Ted Lapidus ile bir akrabalık var mı?  

:D yok hocam ben Lost dizisindeki düşen uçağın pilotuyum  

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

E sende alıp yarın o ihtiyaç olsa o paraları istemeyecek misin? Aldığının 10 20 üstüne verir misin kimse vermez. Bakar aynı ayardaki arsaya 10 20 altına yazar o da ihtiyaçtan. :)

İsteyen istediğini alsın ama benim yazdığım adam icraya düşmüş sonra bir imkan doğmuş aynı adam bir şekilde arsasını geri alma imkanı bulmuşsa almayın bırakın demek istedim.

Benim evim var 350 bin civarı ediyor. Hamdolsun kimseye borcum yok ama 100bin borcum olsa bu borca karşılık gelse banka ya da x firma buna çökse. Ben bu evi alan bankaya/firmayada onlardan alacak olana da beddua ederim. :)

100bin alacaklarına karşılık alacaklar evi sonra da 150 bine satacaklar birde kar edecekler. Sonra alanda o evi 250 300 bine satacak. Vallahi helal etmem. Billahi etmem.

Mal sahipleri bu devirde uçmuş ev, araba, arsa fiyatları şişmiş vaziyette.

Bende arsa almak istiyorum ama alamıyorum. Alamazsak da yapacak birşey yok.
    işte alamadığım için senin gibi yatmıyorum icra satışlarına iştirak ediyorum
    aradaki fark o.

• sakaryanin bir ilçesinde banka adına icradan açık arttırmaya gittim gayet sakin tehdit ittirme kaktirma falan görmedim çok da kelepire kaldı bankaya
  • Yıllar önce tam detayını hatırlamıyorum, mahalleden bir abi araba ihalesine giriyor, arabayı alıyor ama burnundan getiriyorlar. Taciz üstüne taciz, kardeşinin şehir dışında v.s olduğunu filan bir şekilde öğrenmişler. Mücadele edemedi faizi ile arabayı adamlara verdi. Sanırım çok ihale işlerine sarmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Spitzig

sakaryanin bir ilçesinde banka adına icradan açık arttırmaya gittim gayet sakin tehdit ittirme kaktirma falan görmedim çok da kelepire kaldı bankaya
    araba ihaleleri artık herkes internetten rakam vurduğu için ittirme kaktırma olmuyor
    e ihale gelmeden önce bazı otoparklarda mafya vardı
    e ihaleden sonra arabalarda mafya kalktı.
    bazı rakam vurulmayan araç ihaleleri ve bu sağı solu sökülmüş araçlarda mafya var onlar söküyor sonra geri topluyor

taşınmazlarda gayrimenkullerde rakkam vurmuyorlar.
    bundan dolayı uygun rakamlara alabiliyorsun
    ardahan gibi kücük yerlerde bile mafya türü adamlarla karşılaşabiliyorsun olayın tüm özeti bu.

• sanırım sen hiç ihale mafyası diye bir şey duymadın :D

İhale işinin düzenlenmesi gerek her il'de güvenlikli bir merkez kurup ihaleyi orada yapmalılar.

Ayrıca sınır koymalılar mesela 1 kişi ihaleden yılda 1 kez faydalanabilecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.