Şimdi Ara

Ev geçindirmek için ne kadar gelir gerekli? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
24.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Böyle yorumlar atıyosunuz insanlarda görüp inanacak filan ayıp ya bu devirde kaç aile 5000 tl gelire sahip? Liseli, hayattan bihaber ergenlerin yorumuna bakılırsa 10 bin açlık sınırı normal bir yaşam 15 binden başlıyo, tövbe estağfurullah

Öncelikle ağzını topla. Eğer bir önermen varsa , ispatınla birlikte sun.Hakaret veya hakareti ima edecek şeyler söyleme. Burada bir ergen varsa emin ol o da sensindir. Ve üslubundan da ne kadar cahil biri olduğun belli. Bak bakalım İstanbul'da 1500 den 2000 den aşağı kira var mı ? Faturalar ne kadar geliyor , mutfak masrafları ne kadar ? Senin dünyadan haberin yok. Git tek başına kirada bir eve çık da gör . 1230 lira asgari ücrete nereye eve çıkacaksın bakalım. Ay sonunu nasıl getireceksin. Kim 5 bin lira gelire sahip demişsin. 5000 lira gelire sahip binlerce insan var. 5000 lira çok bir para değil bu devirde. "Gelir" ne demek allah bilir onu bile bilmiyorsundur. Bir gelir vardır bir de gider. Gelirler 5000 lira olur giderler de 4800-5000 civarı olur.İnsanlar ucu ucuna geçinir.Kirada oturmuyorsa o zaman ayrı.O zaman 2000-2500 liraya geçinilir. Ama kirada oturuluyorsa 5000 den aşağı geçinilmez.

Kim 5000 alıyo demedim kaç aile 5000 tl civarında gelire sahip dedim. Sende bi açıklama yapıyosan tam yap, altına belirt İSTANBUL diye.Bak bakalım İstanbul dışındaki şehirlerde kiralar nasıl, ha bide açıklama yaparken tam yap yarım olmasın bi zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler yeni eve tasinacagim öğrenci evi,kirası 500,yakıt masrafimda aylık 100 lirayı geçmez sanıyorum mesafe cok yakın çünkü,diğer giderleri her hesaplıyamıyorum yardim edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.