Şimdi Ara

Ev içi internet kurulumu. 500+mbps kablosuz hız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Powerline özelliği var zaten, elektrik prizinden bağlantı yapsana p9 lar arası,bidaha niye gigabit swich alıyorsun?p4 ude mesh olarak dahil edersin yakındaki p9'a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt

Mesh bağlantı yapma o Zaman,manuel wireless router modunda bağlantı yap,kendin seç bağlanacak ap'yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Powerline özelliği var zaten, elektrik prizinden bağlantı yapsana p9 lar arası,bidaha niye gigabit swich alıyorsun?p4 ude mesh olarak dahil edersin yakındaki p9'a.

Abi zaten p9 lar arası elektrik prizinden alması gerekiyor mantıken bağlantıyı. Fakat bu cihazlar hybrid mesh olarak geçiyor yani sadece powerline kullan diyemiyorsun öyle bir ayar yok, wifi ile de bağlantı kuruyor olabilir birbirine.

Modemin olduğu odada 1 adet P9 var hemen dibinde modemin. Ben bu odada wireless olarak 250mbit bağlantı alabiliyorum, bilgisayarım ise ethernet kablosu ile doğrudan modeme bağlı ve 500mbit hız alıyor. Salonda ise ikinci Deco P9 cihazım var, salonda hız testi yaptığımda 50-60-70 mbit hız alabiliyorum en fazla.

Bu sebeple salona doğrudan modemden ethernet kablosu çekip iyi bir router almayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Hocam anlatamadım galiba, ilettiğim şemayı incelediniz mi?

Benim bu ürünü kullanım amacım, bu ürünü kendi odama koyacağım, salondaki modeme kablosuz olarak bağlanacak.

Bende bu üründen lan kablosu ile desktop pc ye interneti aktarıyor olacağım.

Yani kısacası bu ürün benim desktop pcnin ethernet kablosunu wifi'ye çevirecek.

Fakat bu modemden ana modeme kablosuz bir şekilde bağlanabilmek adına herhangi bir seçenek bulunmuyor. En fazla yapabildiği, ana modemin lan portuna bi ethernet bağlayıp, bu modemin wan portuna takmak. devamında da bu modeme wifi ile bağlanmak. yani benim hiçbir sorunuma derman olmuyor, kablo çekebilsem odayada çekerim zaten.

Aldığımın ertesi günü mecburen iade oluşturdum. 3-5 saat zaman kaybı da cabası birçok şey denedim.

Ürünü çok dikkatli açmıştım en dış poşeti bile açmadım sadece modemi çıkarabileceğim kadar ve içinden çıktığı gibi aynen jelatinli şekilde kutuladım tekrar. Umarım iade alır amazon.

almaması durumunda elimde patlayacak, ilaveten diyelim aldı, iade onaylanıp paranın tarafıma aktarılacağı kesinleştikten sonra anca aşağıdaki ürünü alabileceğim.

Çok zaman kaybı oldu.

Sanırım benim ihtiyacım olan ürün bu;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şapkalı Mantar -- 18 Aralık 2023; 13:15:0 >

• PVH kullanıcısına yanıt

Peki p9 larda wifi yayını ayirabiliyormusun?yani 2.4ghz ve 5 ghz yayını ayrı ayrı verebiliyormusun?

Gönderdiğin fotoğrafta wireless router modu tamda bu işe yarıyor zaten, nasıl olmaz.modemin wifi sini bağlayıp,ax23 ten tekrar dagiticaktin, boşuna iade etmişsin.şu tplink ürünlerini bırak,wifi router performansları iyi değil, çok kullandım onlardan.

Madem iade ettin,yeni alıcaksın, keenetic speedster al,modeminden bilgisayar odana wifi bağlantı yaptiricam ben sana, görürsün o Zaman wifiden nasıl maximum hız alınır Ev içi internet kurulumu. 500+mbps kablosuz hız. 

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

Alırım keenetic speedster sorun değil.

Sitesinde de yazdığı üzere kablosuz wi-fi repeater modu da mevcut olduğu bilgisi mevcut.

Fakat alıp iade ettiğim üründe , hiç bir şekilde evdeki mevcut router'a kablosuz bir şekilde bağlanılabilecek her hangi bir mod ya da menü bulunmuyordu.

Bu işlere yabancı sayılmam, bi işin çözümü varsa bakar bulurum kurcalar anlar hallederim genelde.

İlaveten zaten daha önce de ilettiğim görseldede mevcut, üzerinden bir iki birşey çizerek iletiyor olacağım tekrar, eğer modemden modeme kablosuz bağlanabiliyor olsaydı cihaz, mod içerisinde görselde gösterdiğim gibi bir görüntü olması gerekmezmiydi sizcede? Çünkü daha önce de kullandım tp link ürünlerini, operation modda sana sunabildiği herşeyi görsel olarak da gösteriyor zaten.

He illa da yok kardeşim var sen yapamadın derseniz eğer, benim bilmediğim gözümden kaçan birşey vardır belki gerçekten eyvallah derim :)

İade tamamlansın, speedster'i sipariş ederim. ama bunda da wifi6 yok sanırım ? ne kadar lazım bilemiyorum tabi.

Ev içi internet kurulumu. 500+mbps kablosuz hız.

üstteki resimde de görüldüğü üzere hiçbir şekilde modemden modeme kablosuz bir yol göstermiyor. wireless router mode'da bulunan modemin solundaki wifi işaretini ben ekledim oraya, normalde olması lazımdı eğer bağlanabiliyor olsaydı diye biliyorum.

Şimdi görsele bende dikkat ettim de,evet wifi repeater modu gibi göstermiyor.ama bu durumda acces point modundan bir farkı olmaz,yani ikiside aynı şey olur,kablolu getir routere ve dağıt.yani çok saçma hakikatten.iade etmiş olmasaydın uzak bağlantıyla senin pc'ye bağlanır bir bakardım, muhakkak başka biyerinde bir ayardan açılıyordur wifi repeater modu, olmaması çok saçma olur çünkü.

Keenetic in wifi 6 li modelleride var,ben fiyat scalani bilmediğim için uygun olanı önerdim.ama eğer modeminde wifi 6 varsa,routeride wifi 6 li alman çok iyi olur,wifi 6 üzerinden yapacağın kablosuz bağlantıda muazzam bir hız ve ping alırsın.

• Ev içi internet kurulumu. 500+mbps kablosuz hız.

Biraz yordu bağlantıyı yapmak ama değdi :)

Odada kasamın üstünde, kablo ile pc ye bağlı. İnterneti de wireless olarak salondaki superonline wifi6 modemden çekiyor.

Yardım ve destekleriniz için herkese teşekkürler..Ev içi internet kurulumu. 500+mbps kablosuz hız. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.