Ev için Ip Kamera sistemi kurmak istiyorum. 4 adet kamera ve kayıt cihazı olacak Kameralar wifi olmasın istiyorum Poe özellikli olması gerek Cat 6 kablo çekeceğim. Yurtdışından (Çin tabiki) tavsiye edebileceğiniz model marka varsa yardımlarınızı rica ederim. Ekonomik olması önemli tabiki.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
Ev için kullanabileceğin ürünler Haikon marka olarak ürün kodları;
DS-2CD2512F-IW (kamera)
DS-7104NI-SL/W (kayıt cihazı)
Bu ürünler sizin işinizi rahatlıkla görecektir.
Ancak bu sistemi kurdururken bir elektrikçiden yardım almanız gerekmektedir. Kurulumu zordur. Ben de yaptırmışım daha önceden bu sistemden evime. Konuyla ilgili 3faz.com 'daki arkadaşalar baya yardımcı oldular bana. Dilerseniz arayıp görüşebilirsiniz.
Furkan Bey cevap için teşekkürler ama kamera 130 140 USD görünüyor. Ben daha uygun fiyatlı bir çözüm arıyorum.
eranmaniaE
kullanıcısına yanıt
Daha uygun fiyatlı olarak bu sistemler çok fazlaca arıza verebiliyormuş. Bu sebeple ben de bilinen bir marka olan Haikon'u tercih etmiştim. Kurulum aşaması da oldukça zordu. Ülke içinde distribitörlük yapan bir destek verir düşüncesiyle yola çıktım ve gerekli desteği gördüm. Tabi cebinize uygun gelmeyen bir ürün ise daha farklı sistemlere de bakabilirsiniz.
Deneme amaçlı Aliexpressten 2 adet Dahua kamera siparişi verdim bakalım ne olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme