Şimdi Ara

Ev için mütevazi bir projeksiyon tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni başlık açmamak için buraya yazmak istedim.

Eve projeksiyon alıp filmleri onunla izlemek istiyorum.
    Pek bütçem yok. mak 1200 verebilirim
    min 1200x780p çözünürlüklü olmak üzere. Bana hangi projeksiyon cihazını önerirsiniz.
    Aşağıdaki cihaz nasıldır mesela
    http://www.hepsiburada.com/liste/acer-h5380bd-hd-720-1280-x-720-projeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofisacerh5380bd&categoryId=15530

• hocam çok güzel bir cihaz, tam bir fiyat performans cihazı...

bu kadar fiyatının düşmüş olmasının sebebi full hd cihazların fiyatlarının çok iyi olmasıdır...

optoma hd131xe alabilirsin, 2000 tl ye kadar bulunabiliyordu piyasada, bütçeni biraz zorla almışken full hd al derim...
  • bu acer benimde dikkatimi çeken bir model , 3d kullanışlılığı açısından mesela benq w1070 ile arasında bir fark var mı acaba ? Yani mesela hdmi girişinden internet üzerinden online 3d sbs film/görüntü verdiğimizde bu cihaz direk 3d görüntü verebiliyor mu?
  • cevap için teşekkür.
    o kadar büyük bir bütçe ayıramayacağım malesef. bu işlerde amatör olduğum için max 1000 1500 arasu harcıyayım. arada bir dev ekranda TV ve bluray keyfi yapayım diye projeksiyon alayım dedim.
    Fakat bu lamba ömrü ve boyutlardan dolayı lg'nin ledli modelinde kafamı karıştırıyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-pa70g-wxga-1280-x-800-700ans-projeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofispa70g&categoryId=15530

Birde sony'nin 3lcd teknolojine sahip şöyle uygun bir cihazı var.
    aslında bu üçü arasında kaldım.
    Acer'ı alıp pişman olmaktanda biraz korkuyorum. Projeksiyon konusunda ne kadar ehil'dir Acer markası.

Bu konularda cahil olan birine kısa ve öz olarak hangisini tavsiye edersiniz hocam yada sizin önerebileceğini başka bir makinada olabilir. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

bu acer benimde dikkatimi çeken bir model , 3d kullanışlılığı açısından mesela benq w1070 ile arasında bir fark var mı acaba ? Yani mesela hdmi girişinden internet üzerinden online 3d sbs film/görüntü verdiğimizde bu cihaz direk 3d görüntü verebiliyor mu?

arkadaşlar cevap verebilecek var mı acaba? alet f/p olarak uygun geldi bana, full hd w1070 ile 1200-1300 tl fark var aradahttp://www.hepsiburada.com/liste/acer-h5380bd-hd-720-1280-x-720-projeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofisacerh5380bd&categoryId=15530&SKU=OFISACERH5380BD

• quote:

quote:

bu acer benimde dikkatimi çeken bir model , 3d kullanışlılığı açısından mesela benq w1070 ile arasında bir fark var mı acaba ? Yani mesela hdmi girişinden internet üzerinden online 3d sbs film/görüntü verdiğimizde bu cihaz direk 3d görüntü verebiliyor mu?

arkadaşlar cevap verebilecek var mı acaba? alet f/p olarak uygun geldi bana, full hd w1070 ile 1200-1300 tl fark var aradahttp://www.hepsiburada.com/liste/acer-h5380bd-hd-720-1280-x-720-projeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofisacerh5380bd&categoryId=15530&SKU=OFISACERH5380BD

Arkadaşlar sanırım fiyat farkından dolayı full hd bir cihazdan vazgeçiyorum acer 5380bd alternatifi var mı acaba? bu fiyat aralığında 1300tl ye kadar diyelim daha iyi bir alternatif var mı? mesela benq mw523 de bu fiyatlara yakın ne dersiniz ?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sanırım fiyat farkından dolayı full hd bir cihazdan vazgeçiyorum acer 5380bd alternatifi var mı acaba? bu fiyat aralığında 1300tl ye kadar diyelim daha iyi bir alternatif var mı? mesela benq mw523 de bu fiyatlara yakın ne dersiniz ?

Arkadaşlar hiçmi fikri olan yok ? Full hd dezavantajını saymazsak bu fiyat aralığında daha memnun edici bir alternatif var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aynı fiyat aralığında 2. El led düşünüyorum. Yardımcı olabilecekleri beklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

hocam çok güzel bir cihaz, tam bir fiyat performans cihazı...

bu kadar fiyatının düşmüş olmasının sebebi full hd cihazların fiyatlarının çok iyi olmasıdır...

optoma hd131xe alabilirsin, 2000 tl ye kadar bulunabiliyordu piyasada, bütçeni biraz zorla almışken full hd al derim...

Bu cihazda trapezoid düzeltme var mı hocam biliyor musunuz? Yani odanın kenar köşesinden duvar ortasına görüntü yansıttığımda, tam bir düzgün dikdörtgen görüntü sağlayabiliyor mu? Bir de Epson TW450 (Sıfırı neredeyse piyasada kalmamış, 2. elini bulmak gerek) ile bunun arasında kalıyorum, bu iki cihaz arasında objektif yorum yapabilecek olan var mı?
  • indirimde güzel ürünler var bir bakın bu siteye kargolagelsin.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.