Şimdi Ara

Ev için USB wireless adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerden ufak bir ricam olacak. Laptop'un wi-fi gücünün az olmasından dolayı 5-6 metre uzaklıktaki modemimden 7-8 mbits almam gerekirken 2-3 mbits alıyorum. Söz konusu bu duruma çözüm olarak ne önerirsiniz? Güçlü bir adaptör olmasına gerek ev içi olması yeterli.

Teşekkürler.

• MBPS hızı yüksek antenli USB wifi adaptör al. USB uzatma kablosu kullanarak adaptörü modemin olduğu yöne çevir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

MBPS hızı yüksek antenli USB wifi adaptör al. USB uzatma kablosu kullanarak adaptörü modemin olduğu yöne çevir.

Peki bu işlemin batarya kullanım süresine etkisi ne kadar olur?

• b.anildagli B kullanıcısına yanıt
    Abartılı bir durum olmaz. Cihazın wifi adaptörünü kapatıp USB den bağlanırsanız daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Abartılı bir durum olmaz. Cihazın wifi adaptörünü kapatıp USB den bağlanırsanız daha iyi olur.

Ufak bir sorum daha olacak.

Bu ürün oldukça ufak aslında; ama eğer biz dış mekanlarda da verim almak istiyorsak (cafe, restourant gibi) nasıl bir ürün önerirsiniz? Sonuçta kablosudur, adaptördür sürekli taşınamaz. Flash bellek boyutlarında bir çok ürün var 6-7 metre içerisinde onlardan verim alamaz mıyım?
  • 6-7 metre ise problem değil işini görür antensiz olanlar. Hızı yüksek olanlarından al. 2 km menzili olan outdoor anten kullanıyorum 58 tane ağ buluyor. 300 mbps olanlar idealdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 11 Kasım 2014; 0:37:38 >
  • Forumlardan araştırırken çoğunluğun 200+ metre için aradığını okuyorum. Benim işim çok basit aslında. maksimum 16 bits olan internetimden 6-7 metre uzağında, arada bir kapı varken maksimum verimi alabilmek. 300lükler biraz fazla bile benim için bence.

Bu 2 ürün tam isteklerimi karşılıyor; ama tabi bilemeyiz pratikte nasıl. 10 metrelik alan benim için yeterli.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-n-kablosuz-yuksek-kazanimli-4dbi-degistirilebilir-antenli-wps-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd97008&categoryId=103939

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn725n-150-mbps-n-kablosuz-wps-soft-ap-destekli-nano-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd300732&categoryId=103939

• http://www.hepsiburada.com/m/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-n-kablosuz-yuksek-kazanimli-4dbi-degistirilebilir-antenli-wps-usb-adaptor-p-BD97008?productId=bd97008&categoryId=103939

Antenli olan iyidir. Sonraki ihtiyaçlarınız için yüksek kapasitede anten takıp mesafe genişletebilirsiniz.

• Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Kolay gelsin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.