Ev için aradığım yazıcıda yorumlarınızın da etkisiyle Canon ve HP arasında kaldım.İşin aslı Canon'un M serisini alayım dedim.Kocaeli NCity'de Gold mağazasını dolaşırken satış elemanı Epson'u çok övdü.Garanti kapsamında kendi mağazalarının servis hizmeti verdiğini de söyledi.Epson'u silmişken kafam karıştı. Şimdi sizden ricam;
- Canon'a yönelmem ne derece doğru? - Epson satıcının gaz vermesi(elde kalan mal olması) gibi sebeplerden dolayı mı kafamı karıştırdı?Türkiye'de Epsoncu pek okumadım,duymadım. - Eskiden HP çok ilgimi çekerdi herşeye rağmen ona mı yöneleyim?
HP'nin üreticisi Canon'muş. HP kartuş değiştirmede,doldurmada,boş-dolu sinyali vermede,kurumada sıkıntılar ortaya çıkarıyormuş diye okudum. Canon için sadece fotoğraf baskısında kalitesi düşük olabiliyor yorumları aklımda kaldı.
Evde kullanacağım.Eşim öğretmen ben de yazılar için çıktı alacağım yani 15 gün çıktı almama durumumuz da olabilir.Çok fonksiyonluyu tercih edebilirim ancak özellik arttıkça elektroniklerin ayarının bozulma ihtimali de artıyor.
Harbiden deneyimliyim ya da ben bu işten anlıyorum diyen arkadaşlar yorumlarını sakınmazlarsa çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Not : Hergün nete girebiliyorum.Aklıma gelmemiş ama sizin aklınıza gelen bir başlığı yazarsanız size o gün içinde dönebilirim.
İyi çalışmalar.
hp nin lazer serisini canon üretir, mürekkep püskürtmeli serisini hp kendisi üretir.
mürekkep püskürtmeli yazıcı düşünüyorsanız;
hangi marka yada model alırsanız alın öncelikle tavsiyem yazdırma kafası kartuş üzerinde olan ve mürekkep haznesi çok küçük olan kartuş kullanan modellerden kaçının.çünkü bu tip yazıcılar 30-40 sayfa yazdırınca kartuş bitiyor.ayrıca haftada en az bir çıktı almazsanız tıkanıyor.tam lazım olduğu zamanlarda mürekkep olduğu halde yazmama sorunu ile karşılaşabilmeniz mümkün oluyor.
mürekkep püskürtmeli alacaksanız ikinci dikkat edilecek konu kartuşların kolay dolum yapılan modelleri tercih ediniz.tavsiyem dört renk için ayrı kartuş kullanan modelleri tercih etmenizdir.
üçüncü tavsiyem kartuşlarda çip olmayan model yazıcı tercih ediniz.çip resetleme mümkün olsada belli bir sayıda dolum sonrası çiplerin bozulma ihtimali var yinede.
dördüncü tavsiyem yazıcı fiyatından çok öncelikle kullandığı kartuşun bir set fiyatına bakın.her ne sebeple olursa olsun bir gün yeni kartuş almak zorunda kalabilirsiniz.bir takım kartuşu yazıcıdan pahalı olan çok ürün var piyasada.yani bir takım yeni kartuş yazıcıdan ucuz olan modelleri tercih edin.
orjinal kartuşları kendiniz doldurabileceğiniz modeller var.piyasada kolay dolum kartuşu adında satılan kartuşlarda var uygun sorunsuz yazıcı ve bir takım mürekkep ile çok uygun maliyetli çıktılar almanız mümkün bu sayede.
Canon mp620 ve mp630 arasında kaldım.Galiba mp620 alacağım.Bir bilen olarak tavsiye ediyor musunuz?Kartuş derdi yaşamak istemiyorum.Tavsiyeleriniz?
quote:
Orijinalden alıntı: xpress34
mürekkep püskürtmeli yazıcı düşünüyorsanız;
hangi marka yada model alırsanız alın öncelikle tavsiyem yazdırma kafası kartuş üzerinde olan ve mürekkep haznesi çok küçük olan kartuş kullanan modellerden kaçının.çünkü bu tip yazıcılar 30-40 sayfa yazdırınca kartuş bitiyor.ayrıca haftada en az bir çıktı almazsanız tıkanıyor.tam lazım olduğu zamanlarda mürekkep olduğu halde yazmama sorunu ile karşılaşabilmeniz mümkün oluyor.
mürekkep püskürtmeli alacaksanız ikinci dikkat edilecek konu kartuşların kolay dolum yapılan modelleri tercih ediniz.tavsiyem dört renk için ayrı kartuş kullanan modelleri tercih etmenizdir.
üçüncü tavsiyem kartuşlarda çip olmayan model yazıcı tercih ediniz.çip resetleme mümkün olsada belli bir sayıda dolum sonrası çiplerin bozulma ihtimali var yinede.
dördüncü tavsiyem yazıcı fiyatından çok öncelikle kullandığı kartuşun bir set fiyatına bakın.her ne sebeple olursa olsun bir gün yeni kartuş almak zorunda kalabilirsiniz.bir takım kartuşu yazıcıdan pahalı olan çok ürün var piyasada.yani bir takım yeni kartuş yazıcıdan ucuz olan modelleri tercih edin.
orjinal kartuşları kendiniz doldurabileceğiniz modeller var.piyasada kolay dolum kartuşu adında satılan kartuşlarda var uygun sorunsuz yazıcı ve bir takım mürekkep ile çok uygun maliyetli çıktılar almanız mümkün bu sayede.
sanki bizim yaşadığımızı anlatmış arkadaş, ve çok doğru bir doğru tesbitte bulunmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafasaidmert
Canon mp620 ve mp630 arasında kaldım.Galiba mp620 alacağım.Bir bilen olarak tavsiye ediyor musunuz?Kartuş derdi yaşamak istemiyorum.Tavsiyeleriniz?
Bu modellerde kolay dolum kartuşları ve uygun mürekkep sitemizde (kartus.web.tr) satılmaktadır. Bu modellerin yanı sıra size temin edebilirseniz brother inkjet yazıcılar da çok makul bir çözüm olabilir.
Lütfen herhangi bir ihtiyacınız veya sorunuz için ulaşınız.
saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme