Merhaba; Öyle yoğun kullanılmayacak, çocukların ödevleri ve diğer basit ihtiyaçlar için çok fonksiyonlu (fax gerekmiyor), kartuşları uygun fiyatlı bir yazıcı tavsiyesi lazım. Forumda önerilen ve baz kartuşları uygun fiyatlı olan hp 2060 hiç bir yerde stokta bulunmuyor.
Uygun fiyatlı, kartuşları da pahalı olmayan başka marka, model ne önerirsiniz?
iyi forumlar.
Kimseden ses çıkmayınca, biraz araştırarak hp 1050 aldım 100 TL'ye. hp 2060 ile aynı kartuşu kullanıyor. Kullanabildiği kartuş kodları: 301 ve 301XL.
iyi forumlar.
Hocam 2060 alsaydın keşke. diğer yazıcıyı bilmiyorum ama keşke daha önce göreydim mesajı. :(
Yazıyı alalı yaklaşık 1,5 sene gibi birşey oldu. Yazıcıyı aldığımda gelen demo kartuşlarla 300 sayfa kadar bi çıktı aldım (siyah kartuş ile. renkli ile de 10*15 fotoğraf kağıdı ile 50 lik bitti.). Ben yazıcıyı alırken çabuk biter dedikleri için, yanında orjinal kartuşlarınıda aldım. Malum ucuz :) Onlarlada bir top kağıt ve yaklaşık yine 50 tane fotoğraf çıkarttım. Şimdi ise ikişer defa 4 kartuşu doldurdum halen daha kullanıyorum. 3. top kağıdım bitti sayılır. :)
Hp2060 Gerçekten maliyeti ucuz ve kaliteli bir yazıcı.. :) Evde her türlü kullanabilirsiniz..