Şimdi Ara

Ev Sinema Odası için Tecrübeli Arkadaşların Yardımı Lütfen. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 79 ve 84 inç lg lere çok baktım hatta bir ara teknika iyi bir fiyat yakalamıştı ama şu banding çok sinir bozucu birşey ben maç seyrederim sürekli gözüme takılıyor IPS panellerde özellikle de 65 inç ve üzeri ise yüzde çok yüksek malesef . bir de ışıkları kapatıp izlemek zor benim yan komşu 79ub980 aldı. Ortam ışığında şov yapıyor ama ışıklar kapandığında benq 1070 bile daha iyi siyah üretir o derece...Birde hep tv seyrediyormuş izlenimi bitmiyor projektördeki sinema havası olmuyor ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Cem.
    dnp supernova da sparkling ve hotspot hiç yoktu. ancak zifir karanlıkta beyaz bir perdeye karşı avantaj üretmiyor birazcık daha iyi esas avantaj ortama ışık girdiğinde...

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    DNP Supernovayı TR ye ASEL ilk getirdiğinde ilk demo edenlerdenim, o tarihte koltuğumun altına 9000W u alıp gitmiştim kendi projeksiyonumla demo etmek istemiştim,
    amaç benim salonun sol tarafı komple cam olduğu için perdeler kapandığında loş ışıkta gündüz de izleme yapabilmekti ,demo odasında pencere arkamızdaydı,
    tamam bir sunum için gayet yeterli bir performans vardı ama sinema için demo odasında ki ortam ışığına göre beni çok tatmin etmemişti.Bir diğer konu 135 inc yoktu
    100" di galiba geçmiş zaman tam hatırlayamadım 1700 Euro fiyat almıştım. Belki yeni modeller ve ebatlar gelmiştir şimdi.
  • sn @diadavidoff , odanız hayırlı olsun öncelikle, duvarları siyah yapmakla çok iyi yapmışsınız fakat aynı şekilde tavanı da siyaha boyarsanız koyacağınız projeksiyon
    yada tv den yansıyan ışığın dağılmasını engellemiş olursunuz zira o ebatta ki odayı aydınlatacaktır. Perde konusunda önceliğiniz fixed frame olsun ama tv ve prj
    bir arada düşünüyorsanız motorlu perdeniz mutlaka tensioned olsun. Önceliğiniz Elite screen bütçe yada stok sorunu olursa Specta ya yönelebilirsiniz gerçi son dönem
    Spectalar ile piyasaya ilk girenlerin arasında yüzeyde kullanılan kimyasal farklılık varmış mümkünse demo ederek alın. 6 mt lik uzunlukta prj atım mesafesini 5.5mt düşünsek
    135" bir perde için gerekli olan mesafe yeterlidir ayrıca seçeceğiniz projeksiyon lens shift özellikli olursa ayarları çok daha rahat yaparsınız hatta tam ortaya bile koyma
    zorunluluğunuz ortadan kalkacaktır. (prj nin lens kaydırma sınırları çerçevesinde)

• Serdar hatırlıyormusun gerçi bende model numaralarını yanlış hatırlıyor olabilirim 08/85 modeli mi 23/23 modelimiydi.
    0885 modeli supernova en 3500 ansi istiyor malesef .. 23/23 ise 2.3 gain 2500 ansi ile çalışabiliyor.Ama hw55 veya 9000 gibi makinalarla performans zor.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    evet 23/23 modeliydi ama bizdeki cihazlarla söylediğin gibi asıl performansı almak zor Altuğ.

yoksa teknolojik olarak çok iyi bir ürün, samsung ,barco gibi firmaların ekran katmanlarını yapıyor adamlar.
    Birde ilk defa kurulum yapmışlardı ve ilk demoya gidendik, biliyorsun DNP lerin belli bir açıyla montajının yapılması
    gerekiyor açıyı kaçırdın mı performansda düşüyor.Bizim demo onların biraz acemiliğine denk geldi sanırım herhalde şartlar şimdi daha iyidir.
  • diadavidoff kullanıcısına yanıt
    ilginizi çeker mi bilmem ama şöyle bir tv var ilanda

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sony-bravia-79x9005b-79-4k-led-tv-sony-eurasia-garantili-209051636/detay
  • Hi-End serisi 80" tv tavsiye ederim. Ve bu tv için iyi bir video upscalling sahibi blu-ray player alınır. (Oppo 105d yada Pioneer BDP-LX88) Belki biraz maliyetli olur. Ayrıca kafadan hoparlör markaları veriliyor. Öncelikle odanın metre kareden ziyade en boy ölçüleri gerekir. Ona göre çözüm buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setra19 -- 6 Temmuz 2015; 2:45:26 >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    projektörün olduğu standı kendiniz mi yaptınız, hazırı var mı?
  • Marangoz yaptı

• son durum ne
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.