Bildirim
EV SİNEMA SİSTEMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım hayırlı olsunda iyi ev sinema sistemi derken bütçen,beklentin,kullanacağın alan gibi verileride vermelisin.senin için en iyi olanı sen belirleyeceksin.hadi hayırlısı -
kesinlikle bütcene göre 50 ytl yede ev sinema sistemi var 10000 ytl yede senin bütçen önemli -
imzanda amma çeşit yapmışsın.
Onkyo topiğinden bende hoperloları upgrade edeyim diye heveslendim ama sizin imzanızda hoperlolar karma olmuş hepsi aynı marka olması daha iyi değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: urgent
arkadaşım hayırlı olsunda iyi ev sinema sistemi derken bütçen,beklentin,kullanacağın alan gibi verileride vermelisin.senin için en iyi olanı sen belirleyeceksin.hadi hayırlısı
-
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
imzanda amma çeşit yapmışsın.
Onkyo topiğinden bende hoperloları upgrade edeyim diye heveslendim ama sizin imzanızda hoperlolar karma olmuş hepsi aynı marka olması daha iyi değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: urgent
arkadaşım hayırlı olsunda iyi ev sinema sistemi derken bütçen,beklentin,kullanacağın alan gibi verileride vermelisin.senin için en iyi olanı sen belirleyeceksin.hadi hayırlısı
doğru söze ne denir ben sistemi defenitive tecnology ye doğru yönlendiriyorum..rearlar için bp-8 center içinde clr 2002 düşünüyorum yakında halledeceğim en sonda sub ı super cup yapacağız.şu ara htpc tamamlıyorum . bu haliylede ii ses veriyor ama dediğin çok doğru hepsinin aynı olması daha iyi
-
izmirden sıfır ev sinema sistemi satıyorum ilgilenen olursa
http://forum.donanimhaber.com/m_26577230/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X