Şimdi Ara

EV SİNEMA SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR BEN YENI LG 42 6000 LCD ALDIM BİRDE EV SİNEMA SİSTEMİ ALMAK İSTİYORUM.BU CIHAZA UYGUN EV SİNEMA SİSTEMİ HANGİ MODELİ TAVSİYE EDERSİNİZ.ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER

• arkadaşım hayırlı olsunda iyi ev sinema sistemi derken bütçen,beklentin,kullanacağın alan gibi verileride vermelisin.senin için en iyi olanı sen belirleyeceksin.hadi hayırlısı
  • kesinlikle bütcene göre 50 ytl yede ev sinema sistemi var 10000 ytl yede senin bütçen önemli
  • imzanda amma çeşit yapmışsın.
    Onkyo topiğinden bende hoperloları upgrade edeyim diye heveslendim ama sizin imzanızda hoperlolar karma olmuş hepsi aynı marka olması daha iyi değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: urgent

arkadaşım hayırlı olsunda iyi ev sinema sistemi derken bütçen,beklentin,kullanacağın alan gibi verileride vermelisin.senin için en iyi olanı sen belirleyeceksin.hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

imzanda amma çeşit yapmışsın.
    Onkyo topiğinden bende hoperloları upgrade edeyim diye heveslendim ama sizin imzanızda hoperlolar karma olmuş hepsi aynı marka olması daha iyi değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: urgent

arkadaşım hayırlı olsunda iyi ev sinema sistemi derken bütçen,beklentin,kullanacağın alan gibi verileride vermelisin.senin için en iyi olanı sen belirleyeceksin.hadi hayırlısı

doğru söze ne denir ben sistemi defenitive tecnology ye doğru yönlendiriyorum..rearlar için bp-8 center içinde clr 2002 düşünüyorum yakında halledeceğim en sonda sub ı super cup yapacağız.şu ara htpc tamamlıyorum . bu haliylede ii ses veriyor ama dediğin çok doğru hepsinin aynı olması daha iyi

• izmirden sıfır ev sinema sistemi satıyorum ilgilenen olursa
    http://forum.donanimhaber.com/m_26577230/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ev sinema sistemi için tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.