Bildirim
Ev Sinema Sistemi İçin Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum 50" daha iyi bence -
Doğrusu 50" plazma düşünüyordum ama büyük gelir mi diye korktum. -
aynı modelin 60 inc ini almaya karar verdim , biraz büyük ama keyfi de büyük olur iye düşünüyorum. -izleme mesafem 2.5-3m olacak- -
LG 50PB690V 50" 600Hz WIFI Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD TV
http://www.hepsiburada.com/liste/lg-50pb690v-50-600hz-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-tv/productDetails.aspx?productId=evlg50pb690v&categoryId=163192&SKU=EVLG50PB690V -
Plazma yerine daha az enerji tüketen LED TV'leri düşünün diyorlar. Hem plazma ışık alan bir odada yeterince performans göstermez deniliyor. Ne dersiniz? -
bunlar yeni nesil plazma led ile aynı elektrigi harcıyor
ama plazmadaki akıcı görüntüyü ledde hiç bir zaman alamazsın -
Bu ürünü hem fiyatı hem de plazma olması nedeniyle ben de düşündüm hocam ama TeknoSa'da görüp inceledim. Çok büyük olur mu diye düşünüyorum. -
Benim odamda aynı mesafelerde. Çok büyük olmaz mı hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: febahadir
Benim odamda aynı mesafelerde. Çok büyük olmaz mı hocam?
Olmaz devam et bende de aynı mesafede 47 var ufak geliyor birçok kişide öyle düşünüyor.onları uyarmıştım dinlemediler 1-2 ay sonra pişman oldular.55 idealdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 19 Temmuz 2014; 17:14:41 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X