Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 3-4 sene kadar önce Hkts 11 ve Bose Acoustimass 15 III Serisi hoparlörlerin arasında kalıp sonunda Bose Acoustimass 15 III Serisini almıştım fakat geçen gün Subwoofer ünitesi ve bildiğiniz üzere sistemin en önemli parçası 2 kez cızırtı çıkarıp sonradan çalışmaya son verdi ve bende yeni bir hoparlör arayışına girdim Hkts 30 ve 60 serilerini gördüm sorularım ise şunlardır :

1) Bose Acoustimass'ın subwooferını tamir ettirme şansım varmıdır ?

2) Hkts 30 veya 60 Serisi Bose Acoustimass 15 III Sonrasında beni ne kadar tatmin eder yada dahamı iyi bir sistemdir ?

3) Hkts 30 ve 60 arasındaki farklar nelerdir ?

4) Hkts dışında bir sistem tercihimi yapmalıyım ?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSpear -- 10 Aralık 2012; 19:10:39 >

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireSpear

Arkadaşlar merhaba 3-4 sene kadar önce Hkts 11 ve Bose Acoustimass 15 III Serisi hoparlörlerin arasında kalıp sonunda Bose Acoustimass 15 III Serisini almıştım fakat geçen gün Subwoofer ünitesi ve bildiğiniz üzere sistemin en önemli parçası 2 kez cızırtı çıkarıp sonradan çalışmaya son verdi ve bende yeni bir hoparlör arayışına girdim Hkts 30 ve 60 serilerini gördüm sorularım ise şunlardır :

1) Bose Acoustimass'ın subwooferını tamir ettirme şansım varmıdır ?

2) Hkts 30 veya 60 Serisi Bose Acoustimass 15 III Sonrasında beni ne kadar tatmin eder yada dahamı iyi bir sistemdir ?

3) Hkts 30 ve 60 arasındaki farklar nelerdir ?

4) Hkts dışında bir sistem tercihimi yapmalıyım ?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.