Şimdi Ara

Ev sinema sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni konu açtığım için kusura bakmayın konular çok dağınıktı.

elimde SAMSUNG HT-TX725 (5.1) ses sistemi var. bu sistem artık yeterli hazı vermiyor. değiştirmek istiyorum.
    Sizden max 4.000 tl arası av reciever/5+1hoparlör tavsiyesi istiyeceğim. 30M2 lik bir alan için, ps3 ve sinema ağırlıklı kullanılacak sistem.

Merak ettiğim bir diğer konuda elimdeki ses sisteminin hoparlör özellikleri aşağıdaki gibi acaba bunları yeni av reciever ile kullansam tatmin edermi ?? Fakat hoparlörlerin kablo ucları yok, sisteme kabloların telleri bağlanıyor. bu kabloya uc takılabilirmi yeni bir av reciever için?
    Çıkış Gücü (RMS) 3 x 133W (Ön Sol, Ön Sağ, Ön Orta)
    2 x 133W (Arka Sol, Arka Sağ)
    135 W (Subwoofer)
    Şimdiden teşekkürler..

• Merhaba hocam 921 yada 922 avr olarak hoparlör ise tsi 400 yada 300 tsi 100 yada 200 cs 20 ve subla güzel bir set kurabilirsiniz :) samsung kolonlara gelince subı kullanamazsınız çünkü pasif uydu hoparlörler ise ohm ları düşük ona uygun çalışan avr almanız gerekir ama bence değmez.
  • Dostum tavsiye ettiğin sistem

PIONEER VSX 921 AV Receiver --- 1900 TL
    POLK AUDIO TSI 400 (CIFT) --- 1680 TL
    POLK AUDIO TSI 200 (CIFT) --- 900 TL
    POLK AUDIO CS 20 --- 900 TL

Fiyatlar bu civarda gibi.
    peki aşağıdaki gibi hem raf tipi hemde komple bir hoparlör sistemi tercih etsem ? yukarıdakiler gibi performans sağlarmı ??

POLK AUDIO TL 350 --- 2300 TL
    POLK AUDIO TL 2600 --- 2300 TL
    HARMAN KARDON HKTS 30 -- 2100 TL
  • Merhaba hocam 921 fiyatı 1100-1300 arası tsi serisi yerine tl 2600 tercih edilebilir harman için bir şey diyemeyeceğim birde kule takıntı yoksa uydulu set iş görür :) tabi sizin bütçenize göre daha farklı kombinasyonlar oluşturulabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba hocam 921 fiyatı 1100-1300 arası tsi serisi yerine tl 2600 tercih edilebilir harman için bir şey diyemeyeceğim birde kule takıntı yoksa uydulu set iş görür :) tabi sizin bütçenize göre daha farklı kombinasyonlar oluşturulabilir :)

internetten 921 fiyatını 1900 gördüm sanki.. kule takıntım yok önler kulede olabilir tabi... sub olarak tercihiniz ne olur? hoperlör sistemine toplamda 2500 tl bütce ile alınabilecek en iyi sistem yazdığınız polk larmı olur?
  • Merhaba hocam 921 gsa dikmen ve istanbul hifide 1100-1300 arası gidiyor polk güzel bir marka hoparlörleride f/p ürünleri sizin bütçenize göre çok seçenek var dali monitor audio yamaha jamo gibi markalarında setleri var araştırıp takip etmek lazım ondan sonra değerlendirme yapıp dinleme imkanı varsa dinleyip almak lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.