ARkadaşlar Herkese merhaba öncelikle yaklaşık 1 aydan beri LCD Tv ve Ev sinema sistemlerini araştırmaktayım ve bugün itibari ile LG 42LC41 106 Ekran LCD ve ev sinema sistemi olarak ise LG LH-W9656IA Kablosuz sinema sistemi almaya karar kıldım. Bu ürünler hakkındaki olumlu-olumsuz önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.. Saygılar ve sevgiler..
lg güzel tavsiye ederim
KARDEŞ MERHABA ÖNCELİKLE BU İŞENE KADAR PARA AYIRACAĞINI BELİRTİRSEN İYİ OLUR.Biraz pahalı ama SAMSUNG FULL HD LCD VE SAMSUNG SAMSUNG HT-TXQ120 SES SİSTEMİ ALABİLİRİSİN TOPLAM MALİYETİ 5000 YTL Yİ GEÇER AMA HEM ŞIK HEMDE SÜPER BİR KOMBİNASYONA SAHİP OLURSUN.SELAMLAR
haklısın evet karar deiştirmiştim zaten Samsung LE40N87BDX ve gidip yerinde bizzat test ettiğim SAMSUNG HT-TXQ120 2 ödüllü gerçektende süper bi sistem olduğu kanaatindeyim.. Aldığım fiyatlar ise: LE40N87BDX: 2.557,00 World 12 Taksit HT-TXQ120: 2.285,00 yt World 12 taksitl toplam: 4.841,00 ytl
İyi karar verdin sistemde evdeki uyum önemli yani evin görüntüsünü de bozmayacak şekilde olmalı diyorum.Bu set tamanen modern çizgiler içeriyor.Tüm yenilikler var.