Şimdi Ara

Ev Sinema Sisteminde Projeksiyon ve Perdenin, Önemi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
6
Favori
12.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    demek sende daha fazla direnemedin bu projeksiyon/perde kombinasyonuna. Halbuki paneli daha yeni mi almıştın?
    Ali nin dediği gibi imkan olsaydı da fixed perde olsaydı ilerde perdede dalgalanma ve kıvrılma sorunları canını sıkmasın.
    Benim de son zamanlarda bu işe aklım yatmaya başladı ama fixed perde kurabilme ve projeksiyon yerleşimi vs işleri için salonda da tadilat yapmam gerekeceği için bu işi önümüzdeki yaza yapabilirim ancak.
    Proavda gidip 6000 nin performansını gördüm ama 9000 ni henüz görme şansım olmadı. Ev ortamında görmek istiyorum projeksiyonlu sistemleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun canım kardeşim. Sağ ön kolon olmamış yine kanepeyi oradan kaldırma imkanın yok mu vitrin varken daha iyiydi konumu
  • Ersin'ciğim hayırlı olsun..İşte bu gerçekten sinema ortamı için ideal olmuş.Şuda bir gerçekki sana söylediğim gibi değilmi? Ses iyi hoş boyutlu hacimli falan filan diyoruz ama görüntü ne olursa olsun tv ebatlarını geçmediği için etkileyiciliği olmuyor.Şimdi hem ses hem görüntü hacmi birbirlerini tamamlıyor.Çok sevindim, bir müddet sonra inşaallah benim proju değiştirip 3d epson olaylarına giricem..
  • atilla bey çok sağolasınız...evet 50inç panel yeni aldım ama çok bir sey değişmedi şimdi 4 50inç panel biraraya gelmiş gibi daha keyifli oluyor...sabit perde bende isterdim ama ortam müsait olayınca olmadı maalesef perdenin altında tv ....inş. Sende kısa zamanda geçersin bu keyfi yaşarsın....

• eyvallah can ...kardeşim maalesef bu şekilde oluyor foto. Makine gelsin detaylı foto eklerim hem proj. Görüntüsünü merak eden arkadaslr var...

• babiş ibrahim abi ilgin ve güzel dileklerin için teşekürler...abi dediğin gibi ses ve görüntü baska bi boyuta geçti diybilirim...inş.sende kısa zamanda gecrsin 3d olayı şuanda görsellik olarak pek yaygınlaşmadı sadece bir kaç demo etkileyici elimde orj. 3d bluray var ama görsellik hiç yok dneck kadar az...

• şunuda unutmayalım fiyat ve perf. Olarak epson tw6000w iyi bir seçenek bütçesi olan kesinlikle 9000 almalı ...veya diğer markalara göz atmalı panasonic sony vs...

• Hayırlı olasun iyi bir tercih yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalsolak

Hayırlı olasun iyi bir tercih yapmışsınız.

Teşekürler cemal bey ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Evet Arkadaşlar , bende bu keyfe dahil olmuş bulunmaktayım , çoğu arkadaşımız çok ısrar etmesine rahmen , 50 inç. tv aldım ama o bile keyif vermedi , gözümü karartıp perde olayına hiç demo yapmadan giriş yaptım ve doğru karar verdiğimi gördüm...

Ev Sinema Sisteminde  Projeksiyon ve Perdenin, Önemi !

Ersin hayırlı olsun güle güle kullan,memnun kalmana sevindim artı demekki epson 6000 ilede memnun olunabiliyormuş bizde not alıyoruz paylaşımları...

resimde dikkat ettimde önde çok sıkışıklık yok elin serbest subu sola alabilirsin,frontlarda yüksek olmasa perdenin önünü kesmezdi sağ frontta koltuk arkasında kalmazdı ama işte dört dörtlük ortam bulmak zor.

herşeye rağmen son 1-2 ayda güzel atılım ve tercihler yaptın tebrik ederim

• Eyvallah abi , eksik olma...

Şekilde göründüğü gibi , birşeyler yaptık ama herşey dört dörtlük olmuyor maalesef...

Perdenin aşağıya salınımı biraz daha indirildi, yani perdenin bitimi center arkasına denk geliyor şuanda ...

Sub olayına gelince sola alsamda front için hiç bir artısı olmayacak , sistem sağa odaklı yerleşim olduğu için sağ tarafa koydum, sağdaki alan , sola nazaran daha dar ...

Abi salon 26m2 anca bu kadar oluyor , masa , koltuk takımı ve ev sinema sistemi inan balkona geçmek için 45-50 cm yer kaldı

Foto.makine gelirse birkaç resim daha eklemeyi düşünüyorum, son durum ve ekran kalitesi hakkında bir kaç foto , karar vermek için alternatif olur

Motorlu perde aslında çok pratik kumandadan aç , işin bitince kapa , standart yayınlar için tv, sinema spor prog. için perde ...

Kısaca bütçesi için sıkıntı olmayaca arkadaşlara , tavsiyemdir...

Komşu geldi , yahu ersin çok para , adama baktım , sigara kullanıyorsun , eşinde kullanıyor , günde 2 paket , ayda 60 paket sigara fiyatlarını bilmediğim için 60*5 olarak hesaplıyorum 300 tl yani 1 senede içitiğin sigaranın parasını veriyorsun , bu cihaza verdiğin para ile

Tabii fazla ileri gidemiyorsun adam misafirin

Şefik abi , sende inş. kısa zamanda daha iyisine sahip olursun , inan demo vs.. yapmadan karar verdim ve çok da iyi oldu , ibrahim abi nin dediği gibi ses ve görüntü orantılı hale geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 25 Haziran 2012; 11:08:32 >

• evet Ersincim gönül çok istiyorda imkan ve şartlar oranında en iyisi ile mutlu olmayı bilmek lazım,ama ben yinede RX8 in o koltuk arkasında kalmasına üzüldüm.

ok o halde yeni resimleri bekliyoruz...

Bana gelince ben şimdilik 55 inch tv upgradesi ile idare edecem,perdeyi asacağım duvar ile projektörü takacağım tavan arasına avize giriyor.

Bakalım olmadı tavanda tadilat yapıp avizelerin yerlerini değiştirebilirim ama henüz waf etkisini aşamadım.İyi dileklerin için teşekkürler yinede...
  • quote:

@vitex , çok teşekürler, kesinlikle çok haklısın , sinemada olmazsa olmazı

Sadece epson TW6000W 3500 tl şu an tuncay beyde kampanyada 1 adet 3d gözlük ve wifi aparatı paket içeriği

@ersin.clk teşekkürler. Sub değiştirmekle projeksiyonu yenilemek arasında bir karar vermem lazım. Şu anda sub biraz daha ağır basıyor gibi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

evet Ersincim gönül çok istiyorda imkan ve şartlar oranında en iyisi ile mutlu olmayı bilmek lazım,ama ben yinede RX8 in o koltuk arkasında kalmasına üzüldüm.

ok o halde yeni resimleri bekliyoruz...

Bana gelince ben şimdilik 55 inch tv upgradesi ile idare edecem,perdeyi asacağım duvar ile projektörü takacağım tavan arasına avize giriyor.

Bakalım olmadı tavanda tadilat yapıp avizelerin yerlerini değiştirebilirim ama henüz waf etkisini aşamadım.İyi dileklerin için teşekkürler yinede...

Abi aman o hatayı yapma , ben yaptım 50 inç aldım , 42 den sonra hiç bir etkisi olmadı , seyretme mesafem 4,20 , senin mesafeni bilemiyorum...

Motorlu perde resimlerde gördüğün gibi , çirkin bir duruşu yok , gayet zarif ...avize olayını bir şekilde aşarsın inş.

Tv ye verceğin paranın daha altına alabiliyorsun ve keyfin 4 de katlanıyor , benim hatun iyikide almışsın , demesi bana ayrı bir keyif veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vitex

quote:

@vitex , çok teşekürler, kesinlikle çok haklısın , sinemada olmazsa olmazı

Sadece epson TW6000W 3500 tl şu an tuncay beyde kampanyada 1 adet 3d gözlük ve wifi aparatı paket içeriği

@ersin.clk teşekkürler. Sub değiştirmekle projeksiyonu yenilemek arasında bir karar vermem lazım. Şu anda sub biraz daha ağır basıyor gibi ama...

Rica ederim , sub için m.audio alacaksınız sanırım

• Takımı tamamlamak iyi olur diye düşünüyorum. Parasını tamamlamaya az bir eksiğim kaldı. Yakında izne çıkacağım dönüşte hayırlısıyla RXW12 düşünüyorum. Ama projeksiyon lambası da son demlerini yaşıyor. Teknolojik olarak da eskidiği düşünülürse 1000 TL gibi bir rakam lambaya verilir mi diye düşünmüyor değilim. Aslında şu anda 3D pek ilgimi çekmiyor, projeksiyondan da oldukça memnunum, tek eksiği 720p olması. Onunda pek eksikliğini hissetmiyorum ya. Böyle kara kara düşünüp duruyorum işte, şimdilik sub değiştirmek daha cazip geliyor.
  • Sub da problem yoksa , bence projektör değişimi daha iyi olur ...

Neden dersen , lamba ömrünü tamamlamış olması , eski nesil olması , her ne kadar 3d ile işim yok desende 3d film seçenekleri çoğalıyor artık
  • kolonu duzgun yere koyarsan ses canlı gelir
  • Şuanda ölü gelmiyor yine canlı geliyor , ona göre kalibrasyon kurulumu yapıldı
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın çok şık olmuş. Projeksiyon ev sinema sistemine boyut atlatıyor.

Panel ve perde kombinasyonu da çok iyi olmuş, istediğiniz zaman kumandayla perdeye geçmeniz yada tv. izleyecekken panele geçmeniz vs. çok pratik ve kullanışlı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.