Şimdi Ara

Ev Sineması İçin Hangi Projeksiyonu Almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
12.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MADENLI

gunduz aldıgım goruntu sd bır yayın epson tw6000 cıhaz duvar rengı kese kagıdı sorunsuz kullandım
     Ev Sineması İçin Hangi Projeksiyonu Almalıyım

Alıntıları Göster
    TW450 hd yayın bakarsanız epson tw6000 cok fazla bır fark yok kotu yanu ısınma ve ses sorunu lens zoom aralıgı cok dusuk ılerı gerı koyarak boyutu zor ayarladık
    tw6000 en beyendıgım yanı lens aralıgı 5 mt koydum ıstedıgım gıbı boyutu uzerınden ayarlıyosunuz lens cok buyuk ısınma sıfır ses yok 3D cok ıyı
    lg tv pasıf gozlukler bıle gozumu daha fazla yordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ogundemir

konuyu gormusken bende mesej yazmak ıstedım ben tv genellıkle fılm ızlerım 2 tb blue-ray arsıvım var torrenten aktıf olarak ındırıyorum tv alıcaktım 5300 tl alamadım prıjeksıyon mu alsam arkadaslar mesela;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/epson-eh-tw6100w-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,36811.html

şahsi tavsiyem tv ye yapılan yatırım ölü yatırımdır,bende 65" lere bakarken sonunda tw9000 serisi ile tanıştım ve sonrasında da 9100 e geçiş yaptım.

mesajınızda ki linkle ilgili de kısa bir bilgi vereyim, İB nin Epson modellerinin altında yer alan Epson TR yetkili servisleri ile ilgili yazının şu an Epsonla
    mahkemelik olduğunu söyleyebilirim,kendi ithal ettiği bir ürünü yetkili servislerde tamiri ancak kendi ücretini karşılarsa yaptırabilir.Sizin
    gıyabınızda ilgilenen arkadaşlara bilgi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

konuyu gormusken bende mesej yazmak ıstedım ben tv genellıkle fılm ızlerım 2 tb blue-ray arsıvım var torrenten aktıf olarak ındırıyorum tv alıcaktım 5300 tl alamadım prıjeksıyon mu alsam arkadaslar mesela;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/epson-eh-tw6100w-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,36811.html

şahsi tavsiyem tv ye yapılan yatırım ölü yatırımdır,bende 65" lere bakarken sonunda tw9000 serisi ile tanıştım ve sonrasında da 9100 e geçiş yaptım.

mesajınızda ki linkle ilgili de kısa bir bilgi vereyim, İB nin Epson modellerinin altında yer alan Epson TR yetkili servisleri ile ilgili yazının şu an Epsonla
    mahkemelik olduğunu söyleyebilirim,kendi ithal ettiği bir ürünü yetkili servislerde tamiri ancak kendi ücretini karşılarsa yaptırabilir.Sizin

Alıntıları Göster
    İB , gld , mgrs gıbı fırmalar zaten bircok marka model ürünleri kendi ıthal edıyor buyuzden garantı belgesınde kendı kase veya x fırmalar bulunur ulke ıcındekı dıstırıbutorler epson Türkiye dahil yetkılı servısı destek vermez.

• quote:

İB , gld , mgrs gıbı fırmalar zaten bircok marka model ürünleri kendi ıthal edıyor buyuzden garantı belgesınde kendı kase veya x fırmalar bulunur ulke ıcındekı dıstırıbutorler epson Türkiye dahil yetkılı servısı destek vermez.

Alıntıları Göster
    kendi servis agaları uzerınden destek verıyorlar
  • quote:

kendi servis agaları uzerınden destek verıyorlar

Alıntıları Göster
    ogundemir bey

bence tw6100 yerine tw550 hd 1700 tl veya aynı kasaya sahıp sadece 200 lumen dusuk fullhd tw5910 3d 2750 tl cıvarında daha mantıklı olur goruntu olarak fark goremezsınız arada cok fıyat farkı var bılgınıze

http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/12138

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    pekı bunların kullanım suresı nedır mesela ampulu kac sene sonra degıstırırım ? 3000 saat % 12 saat gunluk kullanım desen : 250 gun yapar ? yanı 250 gun sonra yenı ampul mu alıcam işlevını kaybedıcek mı ?

• quote:

ogundemir bey

bence tw6100 yerine tw550 hd 1700 tl veya aynı kasaya sahıp sadece 200 lumen dusuk fullhd tw5910 3d 2750 tl cıvarında daha mantıklı olur goruntu olarak fark goremezsınız arada cok fıyat farkı var bılgınıze

http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/12138

Alıntıları Göster
    Sefer bey,

Benim için kalıte onemlı goruntu kalıtesı acıkcası fıyata o kadar fazla takılmadım 1000 tl nakıt verıcem gerısını taksıt yapıcam.

Almışken ıyısı olsun derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundemir -- 22 Mayıs 2013; 11:29:43 >

• quote:

pekı bunların kullanım suresı nedır mesela ampulu kac sene sonra degıstırırım ? 3000 saat % 12 saat gunluk kullanım desen : 250 gun yapar ? yanı 250 gun sonra yenı ampul mu alıcam işlevını kaybedıcek mı ?
    tasarruf modunda lamba ömrü 5000 saatdir, buda 416 gün yapar oda 2.8 yıl demektir. ayrıca şu anki fiyatlarla ,lamba maliyeti 300$ civarlarında.
  • quote:

tasarruf modunda lamba ömrü 5000 saatdir, buda 416 gün yapar oda 2.8 yıl demektir. ayrıca şu anki fiyatlarla ,lamba maliyeti 300$ civarlarında.
    Peki siz 9100'den memlunmusunuz sinema keyfını tatmak ısterdım ıncelemek ısterdım urununuzu

Bende ses sıstemı olarak 2 x Z-5500 var 2 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundemir -- 22 Mayıs 2013; 11:31:11 >
  • quote:

Peki siz 9100'den memlunmusunuz sinema keyfını tatmak ısterdım ıncelemek ısterdım urununuzu

Bende ses sıstemı olarak 2 x Z-5500 var 2 tane
    ben çok memnunum bütçe sorunu olmayan ve projeksiyon dünyasına giriş yapacak herkese gönül rahtlığı ile tavsiye edebilirim.
    Ailecek evde TV izlemiyoruz artık, 298x168 fixed frame perdede evde sinema keyfi yaşıyoruz.

Cihazı Beyoğlu Tünelde ProAV var demoda cihaz mevcut ,orada rahatlıkla inceleyebilirsiniz.
  • quote:

ben çok memnunum bütçe sorunu olmayan ve projeksiyon dünyasına giriş yapacak herkese gönül rahtlığı ile tavsiye edebilirim.
    Ailecek evde TV izlemiyoruz artık, 298x168 fixed frame perdede evde sinema keyfi yaşıyoruz.

Cihazı Beyoğlu Tünelde ProAV var demoda cihaz mevcut ,orada rahatlıkla inceleyebilirsiniz.
    Bide sunu öğrenmek merak etmısımdımdır.

Tw6000 > Tw6000w farkı nedir?
    Tw6100 > Tw6100w farkı nedir?

Tw9000 > Tw9000w farkı nedir?
    Tw9100 > Tw9100w farkı nedir?

Ve seriler arasındakı farkları merk ettım
    Tw6000w > Tw6100w farkı nedir?
    Tw9000w > Tw9100w farkı nedir?
  • quote:

Bide sunu öğrenmek merak etmısımdımdır.

Tw6000 > Tw6000w farkı nedir?
    Tw6100 > Tw6100w farkı nedir?

Tw9100 > Tw9100w farkı nedir?

Tw6000w > Tw6100w farkı nedir?
    Tw9000w > Tw9100w farkı nedir?
    W - wireless anlamında kablosuz modeller için kullanılıyor aynı ürünlerin kablolu modeli Siyah Kablosuz modeli Beyaz renk oluyor .

ayrıca kablosuz modellerde 6100/9100 serileri için kullanılan transmittera 5 ad kaynak bağlayabiliyorsunuz.

daha fazla bilgi için aşağıdaki linkte yer alan başlığa bir göz gezdirin,başka sorularınız olursa oradan devam edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_68364685/tm.htm

• quote:

W - wireless anlamında kablosuz modeller için kullanılıyor aynı ürünlerin kablolu modeli Siyah Kablosuz modeli Beyaz renk oluyor .

ayrıca kablosuz modellerde 6100/9100 serileri için kullanılan transmittera 5 ad kaynak bağlayabiliyorsunuz.

daha fazla bilgi için aşağıdaki linkte yer alan başlığa bir göz gezdirin,başka sorularınız olursa oradan devam edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_68364685/tm.htm
    Tw6000 > Tw6000w farkı nedir? w olan urunlerde kablosuz goruntu aktarma ozellıgı olması

Tw6000w > Tw6100w farkı nedir? tw6100 farkı 200 LUMEN ISIK GUCU , 3d gozluk sınyalı ır verıyor , 2d yayını 3d cevırıyor
    Tw9000w > Tw9100w farkı nedir? lumen farkı 200.000 - 320.00 cıkarılmıs gordugum kadarıyla

bence hıc bır fark yok gıbı degmez

• quote:

Tw6000 > Tw6000w farkı nedir? w olan urunlerde kablosuz goruntu aktarma ozellıgı olması

Tw6000w > Tw6100w farkı nedir? tw6100 farkı 200 LUMEN ISIK GUCU , 3d gozluk sınyalı ır verıyor , 2d yayını 3d cevırıyor
    Tw9000w > Tw9100w farkı nedir? lumen farkı 200.000 - 320.00 cıkarılmıs gordugum kadarıyla

bence hıc bır fark yok gıbı degmez

Alıntıları Göster
    BUTCE SORUNU YOKSA TW9100 IDEAL 8000 TL FIYAT VAR BENCE TW5910 SINEMA ICIN YETER 2700 TL 200 LUMEN FARK VAR
    TV SEYRETMEK ICIN HD GORUNTUDE TW55O GUNDUZLERI DAHI COK TEMIZ GORUNTU ALIRSINIZ.

suan tw450 kullanıyorum oncekı cıhazım tw6000 ıdı arasında 2500 tl fıyat var goruntu olarak pek bır fark yok yanı anlamazsınız

• quote:

BUTCE SORUNU YOKSA TW9100 IDEAL 8000 TL FIYAT VAR BENCE TW5910 SINEMA ICIN YETER 2700 TL 200 LUMEN FARK VAR
    TV SEYRETMEK ICIN HD GORUNTUDE TW55O GUNDUZLERI DAHI COK TEMIZ GORUNTU ALIRSINIZ.

suan tw450 kullanıyorum oncekı cıhazım tw6000 ıdı arasında 2500 tl fıyat var goruntu olarak pek bır fark yok yanı anlamazsınız

Alıntıları Göster
    Bende 1 sene içinde epson 480 veya 450 modelini 2.el almayı dusunuyorum. Acaba bu iki modelde de tw 550 de olan yatay ve dikey keystone varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvardar77

Bende 1 sene içinde epson 480 veya 450 modelini 2.el almayı dusunuyorum. Acaba bu iki modelde de tw 550 de olan yatay ve dikey keystone varmıdır.

Alıntıları Göster
    Herkes dıyor ya tv kullanmıyorum projeksıyon kullanıyorum goruntu kalıtesını bılmedıgım ıcın suan bısey dıyemıyorum ProAv subesıne gıdıp ıncelemem lazım yoksa olmıcak görmem lazım, Televızyon alma evresındeyım 5300 tl 55F8000 almayı dusunuyordum bu yorumları okuyunca duraksadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundemir -- 22 Mayıs 2013; 18:26:19 >
  • quote:

Herkes dıyor ya tv kullanmıyorum projeksıyon kullanıyorum goruntu kalıtesını bılmedıgım ıcın suan bısey dıyemıyorum ProAv subesıne gıdıp ıncelemem lazım yoksa olmıcak görmem lazım, Televızyon alma evresındeyım 5300 tl 55F8000 almayı dusunuyordum bu yorumları okuyunca duraksadım.

aynen arkadaşım bende seninle aynı düşüncelerdeydim ama şimdi TW550 var oturma odasındaki LG106 ekran LCD tv ye bakmıyorum bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksevdaÇUBUKLU

quote:

aynen arkadaşım bende seninle aynı düşüncelerdeydim ama şimdi TW550 var oturma odasındaki LG106 ekran LCD tv ye bakmıyorum bile :)

Alıntıları Göster
    Dostlar selamlar,

Şöyle bir salonum var, bu salonda şu an 40'' LCD + Onkyo 707 amplim var ve buraya projeksiyon bir perde yaptırmak istesem
    nasıl bir tasarım yapılabilir yani, akşamlar sinema izlemek istediğimde perdeyi açayım TV perde arkasında
    kalsın istiyorum, böylece gündüzleri falan perdeyi saklama şansım olur, bunun için ne gibi eküpmanlar
    alabilirim? Not: İtalya'dayım bir süre burada nispeten projeksiyonlar ve türevleri ucuz (vergi iadesi de var) o açıdan
    model tasiyelerinizi de beklerim 3D destekli perde, vs.. ne gerekiyor sa buradan temin edeyim diyorum dönmeden?

Mesela şunu buldum Epson EH-TW550 HD-Ready 720p Full 3D Home Cinema Projector ancak 720p demesi dikkatimi
    çekti, projekötörler konusunda çok bilgi sahibi değlim. 720P olması normal midir?

http://www.amazon.co.uk/Epson-EH-TW550-HD-Ready-Cinema-Projector/dp/B00A474PZK

• quote:

lg 4 model , optoma gt750xl , epson tw450 , tw480 , tw6000 kullandım ama bence. epson
    tw5910 fıyat uygun tw6100 tek farkı kontras 40.000 lumen 200 daha fazla oyuzden w59100
    suan tw450 kullanıyorum sorarsanız goruntu dıger urunlere gore tatmınkar 600 tl aldım
    tavsıyem en azından 3lcd lamba teknolojısı olsun daha dogal gercek renklerı alabılırsınız
    panasonıc pt serısı olabılır fıyatları yuksektır ama goruntu kalıtesı sağlamdır.
    3lcd teknolojı patendı epsonda oldugu ıcın teknolojı ellerınde.foto eklemeye calıscam .selamlar
    2 foto eklıcem 1. tw450 2 tw6000 karar sızın
    tw6000 5 mt vuruyor tw450 3 mt vuruyor

+1
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    PM'inizi gördüm ve şöyle birşey yaptım.

Perdeyi içine alacak 20 cm derinliğinde yer tavan arasında yapılacak 2 alçıpan kolon bence şık olur. İçlerine niş yaptırarak görsel olarakta dekoratif birşeyler yaptırabilirsiniz.
    TV'nizin duvardan ne kadar dışarı çıktığını ölçün 3-4 cm daha açıp duvar tavan arasında perde sırtına gelecek şekilde gaz betondan bir blok yaptırın.Perde montajını da direk bu bloğa yapın. Montaj sonrası perdeyi, alçıpan duvarla taç şeklinde çevrelerseniz temiz güzel bir ünite çıkar ortaya.
    Yemek tarifi gibi oldu biraz umarım anlaşılabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.