Şimdi Ara

Ev Sineması İçin Hangi Projeksiyonu Almalıyım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
2
Favori
12.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TeksevdaÇUBUKLU

quote:

Orijinalden alıntı: jetressive

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Epson th-tw550 hd 3D derim bence bak bu foto gündüz çekildi :

Ev Sineması İçin Hangi Projeksiyonu Almalıyım

bunlarda gece çekimi kalite aynı :)

usta kaç mesafeden alıyorsun bu görüntüleri ben 3.20cm mesafeden seyredecem görüntüyü

yaklaşık 4mt ama gerçekten cihaz harika cihazın ansi lümen ışık gücü çok kuvvetli (3000)

peki ben bu cihazı 3.20 metre mesafe arasında kullansam nasıl bir sonuç elde edebilirim ?
    hocam bu cihaz full hd değilmiş sence 720p ile 1080p arasında aman aman bir fark var mı
    cihazda ısınma ve ses sorunları varmış sence bu sorunlar çok büyük sorunlar mı

tabiki fark var 720p ile 1080 p arasında fakat o fark benim için o kadarda etkileyici değil ama iki çözünürlük arasında farklı cihazlarda acayip bir fiyat farkı var ben şahsen 1080 p için en az 1500-2000 tl fark ödeyemem yinede senin imkanın varsa cihazları yerinde deneyip test etmende fayda olabilir ısınma sorununa gelince ewet cihaz yüksek modda çalışırken biraz ses ve ısınma yapıyor ama bence bu gayet normal bende genelde ekonomik modda kullanıyorum valla bence cihaz fiyatına göre çok tatmin edici iyi akşamlar kolay gelsin :)

hocam son soru 3lcd ile dlp arasında çok fark var mı?

dlp kullanmadım bilmiyorum ama çok araştırdım bence 3lcd :)

tw 550 3lcd değilmiş :(

bir de bu cihazda internet bağlantısını laptopun usb kablosuyla sağlayabilir miyim hdmi değil

kim demiş 3lcd değil diye :)
    buradan bakıver

http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/12166

evet şimdi gördüm :)

• 5 sene önce kafama birden esti ve gittim lg hs 201 aldım memnunum özellikle lamba ömrü derdi yok artık daha üst modellerini aynı fiyatlara alabilirsiniz ama şuan değiştirmeyi düşünüyorum çözünürlük tatmin etmemeye başladı 3d de artık şart tv yi değiştirmektense projeksiyonu değiştirmeyi düşünüyorum 3d olarak led projeksiyon varmıdır birde bu led den daha iyi bir teknoloji çıktımı ben bayadır takip etmiyorum

Buda benim projektöden görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaynun -- 29 Mayıs 2014; 0:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkaynun

5 sene önce kafama birden esti ve gittim lg hs 201 aldım memnunum özellikle lamba ömrü derdi yok artık daha üst modellerini aynı fiyatlara alabilirsiniz ama şuan değiştirmeyi düşünüyorum çözünürlük tatmin etmemeye başladı 3d de artık şart tv yi değiştirmektense projeksiyonu değiştirmeyi düşünüyorum 3d olarak led projeksiyon varmıdır birde bu led den daha iyi bir teknoloji çıktımı ben bayadır takip etmiyorum

Hocam ya BenQ W1070 (2350 TL) yada Optoma HD131xe (2310 TL) alacaksın en iyi uygun fiyatlı full hd cihazlar bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

quote:

5 sene önce kafama birden esti ve gittim lg hs 201 aldım memnunum özellikle lamba ömrü derdi yok artık daha üst modellerini aynı fiyatlara alabilirsiniz ama şuan değiştirmeyi düşünüyorum çözünürlük tatmin etmemeye başladı 3d de artık şart tv yi değiştirmektense projeksiyonu değiştirmeyi düşünüyorum 3d olarak led projeksiyon varmıdır birde bu led den daha iyi bir teknoloji çıktımı ben bayadır takip etmiyorum

Hocam ya BenQ W1070 (2350 TL) yada Optoma HD131xe (2310 TL) alacaksın en iyi uygun fiyatlı full hd cihazlar bunlar...

Pek hocam bunların marka kalitesi nasıldır benQ yu az çok biliyorum ama optoma yı hiç duymadım. Birde özellik bakımından artı eksileri nelerdir.Birde epson W5200 dikkatimi çekti internette yeterince videosu var beni çok etkiledi ama fiyatı baya yüksek bu tavsiye ettiklerinizden hangi yönleri epsona göre düşüktür.

• quote:

quote:

quote:

Pek hocam bunların marka kalitesi nasıldır benQ yu az çok biliyorum ama optoma yı hiç duymadım. Birde özellik bakımından artı eksileri nelerdir.Birde epson W5200 dikkatimi çekti internette yeterince videosu var beni çok etkiledi ama fiyatı baya yüksek bu tavsiye ettiklerinizden hangi yönleri epsona göre düşüktür.

dostum

w1070 - 2000 lümen - 10.000:1 kontrast - 2 yıl garantili 2300 TL
    hd131xe - 2500 lümen - 18.000:1 kontrast - 2 yıl garantili 2300 TL

tw5200 - 2000 lümen - 15.000:1 kontrast - 2 yıl garantili 2600 TL

hocam fiyat performans açısından hd131xe en iyi gibi duruyor, vesa portu sayesinde RF 3d gözlük avantajı da var... ama bana göre istanbuldaysan gidip görüp kendi gözlerinle görüp almalısın...

youtube da 3 modelle ilgili de kullanıcı videoları mevcut...

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum

w1070 - 2000 lümen - 10.000:1 kontrast - 2 yıl garantili 2300 TL
    hd131xe - 2500 lümen - 18.000:1 kontrast - 2 yıl garantili 2300 TL

tw5200 - 2000 lümen - 15.000:1 kontrast - 2 yıl garantili 2600 TL

hocam fiyat performans açısından hd131xe en iyi gibi duruyor, vesa portu sayesinde RF 3d gözlük avantajı da var... ama bana göre istanbuldaysan gidip görüp kendi gözlerinle görüp almalısın...

youtube da 3 modelle ilgili de kullanıcı videoları mevcut...

Evet istanbul dayım daha önceden aldığım yere gidebilirim geçen sefer çok yardımcı olmuşlardı hd131xe iyi gibi duruyor fakat ben bu rf gözlük ile dlp gözlük arasındaki farkı pek anlamadım rf gözlüğün kontrastı daha iyi vermesinden başka bir artısı var mı ben bu konuyla ilgili pek bilgi bulamadım da birde fiyatları çok pahalı 300 tl ye gözlük mü olur hocam ya :) bunun daha ucuz alternatifi var mıdır.

• dlp 3d gözlüklerde beyaz ışık ile çalıştığından dolayı örneğin 2500 lümenlik bir cihazda ışık gücü 2000 lümen veya daha altına düşer... ayrıca yine beyaz ışıkla çalıştığından dolayı, lambalar açıkken yada gün ışığında sinyali kaybeder... ışık gücünde kayıp olduğundan kontrastta da kayıp olur... dlp 3d cihazlarda 3d de görüntü karanlık gibi şikayetler olabiliyor...

rf 3d gözlükler vesa 3d teknolojisinden dolayı ışık gücünde kayıp yaşanmaz, dolayısıyla kontrastta da kayıp yaşanmaz, her bir göze daha net daha keskin görüntüler gider, rf haberleşmeden dolayı sinyal ne olursa olsun kesilmez, bu gibi sebeplerden dolayı daha pürüzsüz bir 3d görüntü alınıyor ve başağrısı yapmıyor...

Optomanın orjinal 3d gözlükleri çok pahalı bu yüzden boyutdijital in rf 3d gözlük kampanyasından yararlanabilirsin... cihaz + 2 rf 3d gözlük + emitter 2600 tl ye geliyor...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.