Şimdi Ara

Ev sistemi icin yardim butce 5000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evde kullanmak icin bir ses sitemi alacagim fakat konuyu tam bilmedigim icin sizden yardim istiyorum. Harman Kardon HDPOWER16TB sisteme baktim ama bana cok profosyonel ve ya cok iyi bir sistem gibi gelmedi. sonra amfileri inceledim biraz kafam cok karisti (yok thx olani yok baska ozellikler filan) ondan sonra hop secimi yapim dedim orda da kafa karisti (yok kule olsun yok Harman kardon gibi olsun vay efendim 5+1 olsun yok 7+2 olsun) kisacasi isin icinden cikamadim. butce asagi yukari 5000 tl bana biraz oneride bulunursaniz sevinirim.

• up
  • biraz daha bilgiilavesi yaparsanız daha net tavsıyelere alırsınız kullanım m2 si sınema muzık oyun agırlık hangısı tv v.s gibi butce de gayet ugun o rakkama baya mantıklı seyler almak mumkun
  • tesekkurler

m2 olarak asagi yukari 40m2 olacak.
    sinema muzik oyun agirligi konusunda ise ilk oncelik sinema sonra muzik ve oyun geliyor. birde dedigim gibi kuleden ses almakla harman kardonun hoplerinden almak arasinda cok fark varmidir. yni hop kucuk olunca kalite dedusuk mu oluyor yoksa kuleler daha gosterisli midir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neakar

tesekkurler

m2 olarak asagi yukari 40m2 olacak.
    sinema muzik oyun agirligi konusunda ise ilk oncelik sinema sonra muzik ve oyun geliyor. birde dedigim gibi kuleden ses almakla harman kardonun hoplerinden almak arasinda cok fark varmidir. yni hop kucuk olunca kalite dedusuk mu oluyor yoksa kuleler daha gosterisli midir.

Bence 40m2 için M/M lerdeki H/K avr360 kampanyası fazlası ile uygun olur hata 3299 tl alım maliyeti ile 1700 tl de cebinizde kalır mediaplayer v.s de alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kule tabiki kaliteli olursa ses kalitesi daha iyi olur ama bundan kule iyidir ufak takımlar kötüdür mantıgını çıkartmamak lazım ben mesela hep küçük takımları tercih ederim yer sorunumda var bazı arkadaşlar eşleri sebeb,i ile ufak takımları tercıh edıyor özetle bu iyi bu kötü denecek bir durum degil aslen şartlar ve tercihle alakalı denebilir.
    sinema ön planda ise oyunda buna bagdaşdırılabilir bu durumda küçük takımlar dan bose acoustımass serısı 10-15 gibi tercih edileb,ilir efekt olarak ınanılmaz bır performans alırken muzıkde bıraz zayıf olabılır ama onem verılen sınema ve oyunsa guzel bır tercıh sayılabılır tabıkı bıraz malıyetlı olur ortalama sadece bu hop takımları 3000-5000 tl sıfır fıyatları modele gore

Toparlamak gerekırse M/M 360 kampanyası genel ortalamada gayet ıyı hatta ıyıden bır cıt daha ıyıdır ve kampanya dolayısı ıle fıyat gayet uygun dusunulebılır bence

• tesekkur ederim bilgiler icin.

bana avr 360 in bir eksigi ethernet gibi geldi firmwareleri filan indirmek icin

bende wd live war filmleri oradan izliyorum heralde daha faza arstirip kafami iyice karistirmadan bu hk mm kampanyasinda alsam daha iyi olacak
  • ayrica kampanyanin icindeki blue ray ve bridge III satsam kaca gider. cunku onlari kullanmayi dusunmuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede sizce ve networke takılmayın en buyuk faydası bana göre internet radıo ıdı ben o işi mp ile cözdugum ıcın eksıklık hıssetmıyorum ustelık up date ler ole hergun cıkmıyor zaten kı sızın alacagınız cıhaz buyuk ıhtımal guncel versıon gelecektır
  • imdi biraz daha bakiyorumda hk yeni urununu piyasaya cikariyomus avr 365 benim gordugum yenilik 6 hdmi ve 1.4 v olucak ve ethernet olucak bunu disinda avr 360 dan farki yok gibi ama tam bilmiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: neakar

imdi biraz daha bakiyorumda hk yeni urununu piyasaya cikariyomus avr 365 benim gordugum yenilik 6 hdmi ve 1.4 v olucak ve ethernet olucak bunu disinda avr 360 dan farki yok gibi ama tam bilmiyorum tabi

Her zaman yeni yeni dir ama samsungx üstadın dedigi gibi yeni cihazlara biraz süre tanımak lazım öncelikle cihazlar çıktıkdan sonra yeni modeller için konuşuyorum teknik aksaklıklar mumkun olabılıyor donanımsal ıse cekıyorsunuz yazılımsal ıse ılerıde duzeltıyorlar ve ılk cıkıs fıyatları yuksek oluyor bunları goze alıyorsanız tavsıye ederım sonucta yenı teknolojı ve yuksek watlı bır cıhaz aslen 365 bı ara adık almanyadan ramazan ayında ama malesef olusan aksılıkler elımıze gecmesını engelledı yoksa TR dekı ılk 365 bende olacaktı test etmek ıcın o donem cok ugrastık ama nasıp degılmıs demekkı

Yukarıda yazılanlar ışıgında özetlersek 365 alınır ve guzel gozuken bır cıhaz ama F/P urunu olmadıgı kesin bu set ise şu sıralar F/P buradan bakarak kendınız karar vermelısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.