Bildirim
Ev stüdyosuna (green screen ) softboxa flash tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Linki acamadim.
Flash degilde surekli isik ariyorsunuz anladigim kadariyla.
En iyi goruntuyu hem on hem arka aydınlatmayla alırsınız.
amaç arka fonun her tarafı aynı renk ve tonda olması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
Linki acamadim.
Flash degilde surekli isik ariyorsunuz anladigim kadariyla.
En iyi goruntuyu hem on hem arka aydınlatmayla alırsınız.
amaç arka fonun her tarafı aynı renk ve tonda olması.
merhaba tam anlamıyorum bu işten hem ön hem arka aydınlatma derken ? linkin resmi buyrun
http://prntscr.com/epfc29 -
ihtiyacınız olan ürün bu değil.
odanızın büyüklüğüne göre ışığı siz belirleyeceksiniz.
yeşil perdenin mantığı insan vucudunda en az bulunan rengin yeşil olmasıdır.
siz programla videodaki yeşili sileceksiniz bizim burda ışıklandırmada yapmak istediğimiz şeyde arkadaki yeşilin her tarafının aynı tonda yeşil olmasını sağlamak.
böylelikle en az kayıpla temiz ayırma işlemini yapmış olacağız.
dolayısıyla en iyi görüntü için hem 2 taraftan ışık vereceksiniz hemde arka fondan biraz uzaklaşıp arka fonu aydınlatmak için bir ışık daha koyacaksınız. -
Gümrüksüz yurtdışı alışveriş limiti 30euroya düştü.
Buna da dikkat edin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
ihtiyacınız olan ürün bu değil.
odanızın büyüklüğüne göre ışığı siz belirleyeceksiniz.
yeşil perdenin mantığı insan vucudunda en az bulunan rengin yeşil olmasıdır.
siz programla videodaki yeşili sileceksiniz bizim burda ışıklandırmada yapmak istediğimiz şeyde arkadaki yeşilin her tarafının aynı tonda yeşil olmasını sağlamak.
böylelikle en az kayıpla temiz ayırma işlemini yapmış olacağız.
dolayısıyla en iyi görüntü için hem 2 taraftan ışık vereceksiniz hemde arka fondan biraz uzaklaşıp arka fonu aydınlatmak için bir ışık daha koyacaksınız.
eve kuracagım için oda 30 m2 falan birşey olacak, ısıklandırma için tavsiyeniz nedir ? alayım direk ne lazımsa -
video ışık seti diye aratırsanız çok yukse paralar verirsiniz gereksiz para kaybı olur.
ben size işin mantığını anlattım.
siz kendi ihtyacınıza gore belirlersiniz.
30m2 alanda hiç green screenli studyo kurulumu yapmadım ne kadar ihtiyac duyarsınız bilemiyorum.
şoyle yapabilirsiniz ;
2 tane soft box alırsınız içine 4 ampul takılan duylar var onlardan alır 8 tane geleneksel 100w ampulle denersiniz baktınız 8x100w ışık fazla geliyor yada az geliyor ona gore ne kadar led yada tasarruflu istediğiniz sıcaklıkta ampullerinizi alırsınız.
farklı seçeneklerde mutlaka vardır benim bildiğim tavsiye ettiğim yontem budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygun fiyatlı ışık seti diye rehber hazırlamıştı bir kullanıcı.
https://forum.donanimhaber.com/uygun-fiyatli-surekli-isik-seti-toplama-rehberi--123472649#123472649
-
o fiyatı dahada aşağı çekmenin yolunu buldum. o videoyu silip yeni bir video çekeceğim. 8 tane led ampül kulanmak yerine 2 tane şu ampülden taktık mı süper bir ışık veriyor bunu da makyaj kanalı olan kızlardan öğrendim. gerçi onların kullandığı simit ampül kos kocaman onların fiyatı da 200tl den başlıyor.
bu ampülün ne kadar büyüğünü bulursanız o kadar iyi. çemberi yük olacak.
http://www.hepsiburada.com/philips-circular-6-yil-25w-865-beyaz-isik-p-HRPRO929689819609?magaza=Elsan%20Elektrik
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X