Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.224
Cevap
109
Favori
227.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o linkteki tarihlerde aksine fiyat arttı sanırım vazgeçtiler indirimden benim extra modeli konusuna yazdığım tarih bundan önceydi hatta webdenal sitesinde 370 tl idi

EKLEME: alt linkteki konuda 4 martta yazmışım 370 tl diye ama indirim şubat da yapılmış
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860-25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Nisan 2020; 18:39:55 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum, fiyat konusunda hiç bir üründe iyi takip edemiyorum, cimri vs var ama o da heryeri takip etmiyor sanki... özel yetenek.
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    alt linkteki konuda 4 martta yazmışım 370 tl diye ama indirim şubat da başlamış
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860-25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Nisan 2020; 18:42:39 >
    Katılan olur olmaz bilmem ama bence,

WiFi 6 ürünlerinin piyasada arttığı şu dönemde bu ürünlerin indirime girmesi lazım, ki indirime girmişlerdi, şimdi indirimin devam etmesini geçtim en azından aynı fiyatta seyretmeli. Bunlar her hafta üstüne ekliyor.
    Mesela Tp-Link AX10 690 TL gibi bir fiyata satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 20 Nisan 2020; 18:53:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zhee kullanıcısına yanıt
    Ara ara giriyorum tam konuya bakarken benim yapmayı düşündüğümü senin yapman şans oldu. O zaman bende bakayım bir geçmek mantıklı duruyor. 5650 artık ömrünü dolduru hiç bir stabilitesi kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    Wifi 6 işini ben baya araştırdım şuan özetle balon, zamanı değil henüz, hedeflen teknik daha hızlı geçiş süreleri vs devreye girmemiş bile, .ondan olmalıki 1000 lerden başladı 700 lere düştü. ama yine tutamıyor. hiç bir yerde göremiyoruz alan kullanan, teknik bilgi paylaşan, tplinkten bana değil mevcut haliyle wifi 6, olsa da 8 bile versen almam. kutu almayı sevmiyorum. sabah akşam port gigabit n ac söyleminden başka kalite arıyorum. yazlım benim için önemli.

Keenetic Ultra testinde DH editörü Ax den daha hızlı sonuçlar aldım yazmış. şuan iyi bir ac ax den iyi olabiliyor, birde ax de 10G ler hedeflenirken 1200-1300 Ax nedir , o zaten ac de var daha ekonomik... N den ac ye geçerken doğrudan bir hız farkı var.

https://www.donanimhaber.com/5GHz-de-neredeyse-1Gbit-Keenetic-Ultra-incelemesi--117526

Ben o incelemesiyi izledim ve kullanan var mı yorumlayabilir mi diye yorum yaptım, ne bir hakaret ne bir küfür yoktu, kullanan bir beyfendi yorumlamıştı, ancak yorum hemen silindi. Bu saatten sonra incelemelere güvenmiyorum. Ax hızı düşük olabilir ancak teknolojisi daha ileri.
    1.5 araba da 120 km hız yapabilir, 6.0 araba da, ancak ikisi farklı hızlanır ve konforları farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 20 Nisan 2020; 19:49:7 >
    Aynen zaten indirim çok kısa sürdü bu kadar kısa olmamalıydı bu saatten sonrada zor iner malum virüs bahane oldu çakallara konsollar bile kazık fiyata
    Evet hele o konsolların halini görünce çok üzüldüm, sözde müslüman bir ülkeyiz ama hiçbir kazıklama fırsatını kaçırmıyoruz, niye devlet müdahale etmiyor diye düşünüyordum, sağolsun devlette gerekli müdahaleyi yaptı vergiyi %50 artırdı. 😂

Öncelikle yazılım benim için olmazsa olmaz. sora donanma bakarım ne ihtiyacımı görüyor... üst donanımı rezalet yazılımla aynı fiyata bile verseler almam. Ax de Teknoloji ileri ama teknolojik geçiş ile ilgili ac den asıl fark olan konular devrede değilmiş. bunla ilgili bir kaç link paylaşmıştım, bir ara tartışmıştık buralarda. Diğer taraftan bir de istemci tarafına bakalım benim evde 11 cihaz var hiç biri ax desteklemiyor. bu kadar parayı ac ye neden vereceğim. hepsi ac bağlanacak... 3-4 sene sonra iyice yaygınlaşırsa belki.

Hızdan bahediyrosun, Bnde iPhone 10 var, AC desteği 2x2 en faza 800 vs. mac pro benzer.. client ta tam kullanmıyor cihazın hızını. çok fazla cihaz olursa farklı kanallar açılıyor vs ama bir cihaz için toplam hız istemcinin hızı kadar routerın tammaı değil ve hala çok sınırlı tanımlanıyor. iPhone 11 de 1320 vs. 10g değil.

AC yi de dilersen bol antenle 10G ye kadar çıkarabilirsin. tam örtüşmüyor ama yine yol tarafı belki uyar, yol yok 200 ile gitmek için, bir de trafik polisi var, hız limit 120 :)) iss ler .. istemci yok henüz.yaygın değil, yeni apple da başladı biliyorum. laptopta vs yaygınlaşası gerekecek.

Hele ülkemize bir 5 yıl daha koy, AC çıkalı çok uzun zaman oldu 10 yılı geçmiştir sanırım, büyük bir devrim N e göre ama hala N in yerini alamadı.

Asıl Müslümanım diyenden korkacaksın Alanın aklına tüküreyim ama alırlar yine keriz çok oldukça bu çakallar hiç ölmez
    İnterneti, Elektrik hatti uzerinden tasimak yani Powerline cihazi kullanmak neden aklima gelmedi ki? Sanirim keenetic powerline uretmiyor?

Ek bilgi:

Keenetic cihazlarin cpu, ram gibi detaylari icin:

en.techinfodepot.shoutwiki.com
    ZyXEL/Keenetic series - TechInfoDepot
    http://en.techinfodepot.shoutwiki.com/wiki/ZyXEL/Keenetic_series

• alierr A kullanıcısına yanıt
    Merhaba alierr,

PowerLine ürün üretmemekteyiz.
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Selamlar,Ben de Extra Dsl kullanicisi olarak araniza katildim ve sicaci sicagina bir sorum var arkadaslar.Modem kurulumunu pc den tamamladim.Mobil uygulamayi da indirmek istedim modem ayarlarina da erisebilmek icin.Uygulamayi indirdim ve actim.Yukaridaki ekran geldi karsima.Asagida kurulum yap diyor.Ben modemi zaten durdum.Ben sadece modem arayuzume erismek istiyorum.Ne yapmaliyim?Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• smartboom S kullanıcısına yanıt
    Selam hocam aşapıdaki makaledeki gibi yap modeme admin şifresini 1234 harici bir şifre oluştur mutlaka.

• Keenetic extra DSL modem + router cihazını komşudaki internet için repetaer(tekrarlayıcı) olarak çoğaltabilir miyim? Çok az çekiyor benim evimde. Komşunun modemine müdahale edemiyorum şu an koronadan dolayı.

Sadece şifreyi biliyorum.

Keenetic'in VIVA gibi router cihazlarını da repeater olarak kullanabilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regu -- 22 Nisan 2020; 13:34:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEENETIC

Merhaba sadlover,

"Bizde SQM yerine Autmatic Queue Management(AQM) bulunmakta. Bizim aynı anda ikisini aktif etmemiz kavramlarda kargaşa üreteceğini düşünüyoruz. Bize ne tür bir sorununuz olduğunu veya ne yapmak istediğinizi detaylı bildirebilirseniz incelemek isteriz."
    aqm ile ilgili bir makale yada kaynak bulamadım nereden açıp kapatıyoruz v.b.
  • regu R kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsin. Kablosuz servis sağlayıcı olarak bağla, istediğin gibi evde kendin kablosuz dağıtısın.

Tekrarlayıcı da olur, bu sefer ExtrraDSL in güzel yazılım özelliklerini kullanamzsın, sadece sinyali çoğaltır. ExtraDSL i tekrarlayıcı moda alıyorsun, Ana menüden --Yönetim---Sistem ayarları---en altta çalışam modunu değiştir. var oradan tekrarlayıcı modunu seçiyorsun.
    İlerde evime de internet alırsam diye modem şeklinde almak istedim.

Router almamı yine de tavsiye eder misiniz bu durumda? Örneğin Keenetic Extra Router veya Keenetic Air gibi.

Yoksa Extra DSL modem mi almalıyım?
  • regu R kullanıcısına yanıt
    Ben ürün var sandım ileride DSL kullanmayacaksan Air modeli işini gayet güzel görür, diyelimki aldın daha sonra extra DSL , Bu sefer Air ile Extra DSL i mesh yaparsın 5ghz bantın da genişler. 2,4 ü de daha güçlendirmiş olursun, Air atıl kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 22 Nisan 2020; 17:14:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.