Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.256
Cevap
110
Favori
229.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @KEENETIC hocam şunun fiyatında biraz indirim yapın. Abim de bende alacağız. 450 TL çok fazla geliyor. Eminim çok kişi vardır böyle. Bir kampanya var mı yakında?
  • Selamlar.

22 Mayıs 2020 tarihinden bu yana Keenetic Extra DSL ürününüze sahibim, hatta Ekşi Sözlük'te yer alan şu entryleri giren de benim.

ekşi sözlük
    keenetic extra dsl ac1200
    https://eksisozluk.com/entry/107671287

ekşi sözlük
    keenetic extra dsl ac1200
    https://eksisozluk.com/entry/107859898

Ürünü büyük bir aşk ile fevkalade büyük bir memnuniyet ile kullanıyor oluşuma karşın halen bir türlü içinden çıkamadığım bir sorun mevcut. Windows 10'un dahili Xbox Ağı servislerine dair malum NAT sorununu bir türlü aşamıyorum. Gerek Microsoft'un online makaleleri, gerekse de son kullanıcıların cmd üzerinden yapılması şeklinde yer alan çözüm önerilerini uyguladığım halde, yetinmeyip Keenetic Extra DSL üzerinde UPnP aktif olduğu halde bu sorun aşılamadığından Microsoft makalelerinde tarif edildiği şekilde kendim elle port yönlendirmelerini de yaptığım halde söz konusu sorun halen devam ediyor. İşin ilginçleştiği taraf şu, deneme maksadıyla hali hazırda kullanımdan kaldırdığım servis sağlayıcıdan yıllar yıllar evvel temin edilmiş ve yakın zamana değin kullanageldiğim ZyXEL VMG3312-B10B'yi takarak o'nun üzerinden internete bağlandığımda bu sorun ortadan kalkıyor. Her iki modemde de ilgili Xbox Ağı'na katılımda bulunan Desktop PC'min Statik IP'ye sahip olduğunu da son bir anektod olarak belirtmiş olayım.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Velhasılkelam tek sıkıntım olan işbu duruma dair ne gibi bir çözüm önerisi getirebilirsiniz. Zira bu durum nedeniyle severek oynadığım Forza Horizon 4'ün çoklu oyuncu kısımları kısıtlammalara maruz kalmakta.

Muhtemel yardım ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürlerimle...

• Ar3th A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ar3th,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı güzel günler dileriz.
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Merhaba UnicornKnight,

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Öncelikle aşağıdaki makalelerimizi incelemenizi öneririz, yaşadığınız durum devam etmesi halinde arkadaşlarımız ile birlikte detaylı olarak incelememiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte destek@keenetic.com.tr adresine kayıt açabilirsiniz.

• Tunc9734 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tunc9734,

Teşekkür ederiz çok naziksiniz.
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Merhaba Volkantipi,

Çok teşekkür ederiz ilginiz için. Ürünlerimiz bizlerin ve iş ortaklarımızın katkılarıyla değişik platformlarda çeşitli kampanyalar düzenlenerek satılmakta. Serbest piyasa gereği doğrudan nihai kullanıcı fiyatlarına müdahalemiz olmamakta. Her firma kendi olanaklarıyla farklı fiyat modellemesi yapmakta. Satış yapan platformları araştırmanızı, temasa geçmenizi öneriyoruz. En ekonomik olarak ürünleri elde etmeniz için büyük gayret gösteriyoruz.
  • Merhaba Keenetic extra dsl modemilin kurulumunu yaptım ve 2 sorun la karşılaştım

1. sorun Tüm telefonlarda İnternete giriyor ama Kablosuz ağda otorum aç hatası veriyor tıklayınca boş bir sayfaya gönderiyor

2 Sorun Eski modemimde Vowifi sorunsuz kullanırken Şuan Vowifi aktif olmuyor kullanamıyorum
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ciddi0,

Sistemimize açmış olduğunuz kayıt üzerinden sizler ile iletişime geçilmiştir, yaşadığınız durum hakkında sizlere önerilen işlemleri yaptıktan sonra herhangi bir durum yaşarsanız kaydınız güncelleyebilirsiniz.
  • Turknet abonesiyim. 16 mbit adsl kullanıyorum. Paket değişikliği yapmak istiyorum. Bu hizmeti sadece vdsl özelliği olan modemle kullanabilirsiniz diyor.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Bu durumda hangi modeminizi satın almamı önerirsiniz? Teşekkürler.

• Modemi aldık fakat aşırı ısınma sorunu kendini resleme sorunu mevcut aldığım günden beri aynı sorunla karşılaşıyorum fakat internetide kapattırdım şuan TURKNET zam yaptıktan sonra mobil veri kullanıyorum daha avantajlı.
  • ee hocam "what can we do for you"

Isınma normal düzeyde, iki aydır bağlanan 11 cihazla tık yok. Resetleme hiç duymadık bilmeyiz, sobanın üzerine koymadıysan sorun çıkmaz.

Sabit internetin keyfini hiç bir zaman gsm de alamazsın, isterse 8G olsun,iyi wifi daha hızlı, şayet sadece instegram whatsapp kullanmıyorsan, ona da internet yetmez.
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Hocam hattının kalitesi VDSL e uygun mu ona da bakmalısın? Turknetin basit bir toolu var web sayfasında telefon adres giriyorsun bilgi veriyor, tam tutmasa da, biraz aşağıda veriyor. Gerçi ikisinin de fiyatı aynı. VDSL modem alıp sonra kötüyse hattını iyileştirmeye bakarsın olmadı ADSL de bağlanmaya devam eder. Ama yeni nesil modemlerde G.vektroign vs var, belki ADSL de olsa daha üstte bağlanabilir.

ADSL modemler 24Mbps ye kadar desteklerler VDSL2 mdemler 100Mbps. O nedenle 35Mbps de VDSL2 modem gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MythBuster34

Hocam hattının kalitesi VDSL e uygun mu ona da bakmalısın? Turknetin basit bir toolu var web sayfasında telefon adres giriyorsun bilgi veriyor, tam tutmasa da, biraz aşağıda veriyor. Gerçi ikisinin de fiyatı aynı. VDSL modem alıp sonra kötüyse hattını iyileştirmeye bakarsın olmadı ADSL de bağlanmaya devam eder. Ama yeni nesil modemlerde G.vektroign vs var, belki ADSL de olsa daha üstte bağlanabilir.

ADSL modemler 24Mbps ye kadar desteklerler VDSL2 mdemler 100Mbps. O nedenle 35Mbps de VDSL2 modem gerekli.
    Daha önceleri paket bilgisi sayfasında sadece 16 mbit yazardı ve bir teklif seçeneği yoktu. Ara ara kopmalar ve yavaşlamalar olsa da yerine göre 10-11 ve kimi zaman da 12-13 mbit hızlarını görüyordum. 35 mbit yerine 20-25 arası bir hızı stabil olarak görsek hiç de fena olmaz. Fiber için 6 ay önce Türk telekoma alt yapı istiyorum diye istekte bulundum. (Malum istekte bulunanlara alt yapı yapacağız diye bir iddiaları vardı) Bir iki defa çalışmalarımız devam ediyor diye mesaj attılar ama 3-4 aydır ses seda yok. İlginç olan çeşitli operatörlerin sayfalarından altyapı sorgulaması yaptığımda seçili lokasyon hakkında bilgiye ulaşılamıyor diyor. Yani Türknet bu şartlarda 35 mbit hızı nasıl verecek onu da bilmiyorum. Adamların canlı destek hatları yok ki arayıp sorup net bir bilgi alalım. Son çare yarın Telekomu arayıp buralarda güncel bir çalışma olup olmadığını soracağım. Yoksa minimum 300 TL verip alacağımız bir modemle hizmet alamayıp eskiye dönmek zorunda kalabiliriz. Yaşayacağımız sinir harbi de cabası olur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Merhaba bahtiyaraziz ,

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber destekli Extra Dsl ve Omni Dsl cihazlarımızı kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linkten ilgili cihazlarımızı inceleyebilirsiniz.
    keenetic.com.tr
    Keenetic Extra DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl

keenetic.com.tr
    Keenetic Omni DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl

keenetic.com.tr
    Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl

• Merhaba Noxy77,

Cihazlarımızda çalışma sıcaklığı ile ilgili herhangi bir kitlenme yada resetleme ile ilgili daha önce geri bildirim almadık. Bizlere Tanılma menüsünden Self-Test dosyasını alarak destek@keenetic.com.tr adresine gönderirseniz yaşamış olduğunuz durumu inceleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MythBuster34

ee hocam "what can we do for you"

Isınma normal düzeyde, iki aydır bağlanan 11 cihazla tık yok. Resetleme hiç duymadık bilmeyiz, sobanın üzerine koymadıysan sorun çıkmaz.

Sabit internetin keyfini hiç bir zaman gsm de alamazsın, isterse 8G olsun,iyi wifi daha hızlı, şayet sadece instegram whatsapp kullanmıyorsan, ona da internet yetmez.
    En ayar olduğum cevap verme şeklidir verdiğin tavır bende sorun yoksa kimsede yok hesabı malesef elektronik ürün sende olmayan sorun başkasında olmayacak diye bir kaide yok 1.

Soba üzeri değil masanın üzerinde boş bi alanda duruyor 2.

Gsm mobil datayla ben cs go lol bile atıyorum oldukça yetiyor buda 3.

98 lira turknete verilmez. buda 4.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEENETIC

Merhaba Noxy77,

Cihazlarımızda çalışma sıcaklığı ile ilgili herhangi bir kitlenme yada resetleme ile ilgili daha önce geri bildirim almadık. Bizlere Tanılma menüsünden Self-Test dosyasını alarak destek@keenetic.com.tr adresine gönderirseniz yaşamış olduğunuz durumu inceleyebiliriz.
    tabiki eve neti bağlatayım ilk işim o olucak bende anlamadım modemden oldukça memnunum ama aşırı ısınıyor birde HDD görmeme mevzusu var bazı hddyi görüyor uyku moduna aldıktan sonra HDD'yi göremiyoruz modem üzerinden hddyi tekrar söküp takmak gerekiyor.
  • Kusura bakma hocam biraz latife olsun dedim Şimdi sorunun var, ama burada sorun olduğunda sorman gerekirken, başka bir şey almışsın memnunmuşsun, buna ne diyebiliriz. Ürün yok ortada anladım. Diğer ürünün sayfası değil burası, biz de gidip onu mu deneyelim gibi , sanki ayrı bir tanıtım gibi oldu. Neyse modem duruyor galiba, Keenetic ile kontrol edersiniz. Çözerler sevgiler
  • Merhaba, son güncellemelerden sonra tam olarak hangisinden sonra bilmiyorum ağ trafiği tablosunda ''multicast traffic'' diye bir haraket belirdi ve düzenli aralıklarla veri indiriyor ? Bu nedir bilen var mı - başka bir lokasyonda oturan arkadışda da aynı şey oldu. Onun modemi ekstra dsl benim ki giga.
    Nedir bu arkadaşlar ve neden benden izinsiz veri indiriyor ?

• Merhaba; çalıştığım fabrikada 4 farklı hol için accespoint ihtiyacı doğdu . Araştırma yaparken konuyu fark ettim , destek@ de mail attım ama ulaşmaması durumunda benimle iletişime geçmenizi rica edebilir miyim .

okan.yilmaz@altasal.com
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.