Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.255
Cevap
110
Favori
229.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık TP-LINK modemimiz var başka odada olduğum için modemi değiştireyim dedim ve KEENETIC aldık fakat 10 dkda bir 3.ışığı sönüyor 2 dk sonra tekrar yanıyor ayrıca ethernet kablosuz kullanacaksanız almayın daha iyi ayrıca canlı destekleri de kötü tp link modemde yanıp sönmüyor sizin modemde yanıp sönüyor diyorum canlı destek bana sağlayıcınız(turknet) da sorun var diyor bende 2. gün iade ettim benim görüşüm bedavaya verseler bile kullanmayın bu kadar ciddiyim.
  • Merhaba Noxy77,

Öncelikle USB diski göremediğiniz HDD ler için aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederim. USB cihazı uyku moduna geçtiğinde yeniden bağlanmama ile ilgili durumu incelememiz için Tanılma mensünden Self-Test dosyasını indirerek destek@keenetic.com.tr adresine gönderebilirseniz kontrol edebiliriz.

• Lustiel L kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lustiel,

Cihazlarımıza Multicast trafik bilgisi özelliği yeni eklendi. Muticast nedir ile ilgili aşağıdaki Vikipedia makalesini inceleyebilirsiniz.

tr.wikipedia.org
    Çok yöne yayın - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ok_y%C3%B6ne_yay%C4%B1n

• okimos kullanıcısına yanıt
    Merhaba okimos,

Tarafımıza açmış olduğunuz kayıt üzerinden sizler ile iletişime geçilmiştir.
  • Merhaba Protagorasx,

Servisimizde belirtiğiniz sorun ile ilgili bir kayda rastlamadık yapmış olduğunuz görüşme ve açmış olduğunuz kaydınızı incelememiz için destek@keenetic.com.tr mail adresine iletişim bilgileriniz ile birlikte kaydınızı gönderebilir misiniz? İnceleyelim.
  • n11 den omni dsl siparis verdim ancak bir türlü kargolanmadi. iyi bir pazarlama sirketi ile anlasip düzgün bir siteden satis yapmanizda fayda var. Yarinda kargoya verilmezse iptal edip heryerde bulunabilen tplink modellerinden almayi planlıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENfER kullanıcısına yanıt
    MErhaba ENfER,

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Keenetic Türkiye olarak ürünlerimizi distribütörler üzerinden bayilere ulaştırmaktayız, pandemi zamanı online alışverişlerde bir artış söz konusu bu sebeple bazı kargo ve firmalarda geçici sorunlar oluşabilmektedir. Bize satın mağazayı özelden bildirirseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz.
  • n11 sitesi Siparis verirken mah. cad. fln sectiriyor ama Adres kısmında cadde adi çıkmamış, ayni anda siparis verdigim diger iki firma adres güncelleme işlemini yapip ürünleri kargoya teslim ettiler, Bu firma ise siparisi iptal edip yeniden almam gerektiğini söylüyor. neyse dedim şubeden alırım en kötü;
    Bugün arayip ataaof sınavlarımdan dolayi acil ihtiyacim olduğunu söyledim, sistemden baktilar; "cumaya kadar süremiz var, sirayla gönderiyoruz" dediler. Sanki memlekette bitek bu modem varda herkes kapış kapış buradan modem aliyor. 😁 Oysa deseler ki elimizden geleni yapicaz yardimci olucaz fln...

cihazi merak ettigimden ve iyi olduguna inandigimdan iptal etmedim...

Bence direk satis kanali olustursaniz cok daha pratik ve seri olucaktir adamlar bu modemle birlikte çanak çömlek satiyo. hee yok resmi distributorunuz bu firma ise iyi düşünmek lazim. Magaza adi:Yenisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ENfER kullanıcısına yanıt
    Merhaba ENfER,

Yenisey ile iletişime geçtik iletişim bilgilerinizi mesaj olarak göndermediğiniz için kargo durumunuzu sağlayamadık Yenisey elindeki bütün siparişlerin bu gün kargoya verildiğini belirtti.
  • arkadaş katılıyorum n11 de yenisey satıyor az daha üründen vazgeçecektim satan firma sallamıyor doğru düzgün marka kalitesi bir kenara adam akıllı satıcı firma bulun yada kendiniz satın modemi alana kadar az rezillik çekmedim.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.