Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.288
Cevap
112
Favori
232.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba trolldetector,

Hepsiburadaki yorumlar Hepisburadanın müşterileri tarafından yapılmaktadır, herhangi bir müdahalemiz olmamakta. Ürünlerimizin yüksek kalitesi nedeniyle haklı olarak yorumlara yansıyan aşırı müşteri memnuniyeti şaşırtabilmektedir. Lütfen saygılı davranarak Keenetic ürünlerini denemenizi, her yönüyle fark yaratan avantajlarını tecrübe ederek kanaat oluşturmanızı dileriz.

Saygılarımızla.
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Merhaba Rimesia,

Tüm Keenetic modelleri birbirleri ile mesh yapabilmektedir. Mevcut Keenetic modeminize ek olarak 802.11 N kablosuz ağ teknolojisine sahip modellere ve modellerin karşılaştırma tablosuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.
    keenetic.com.tr
    Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-buddy-4,keenetic-starter

Not: Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model fark etmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh  yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz.

Saygılarımızla.

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Ben de TY'den aldığım ürünlere yorum yaparken başkasının yorumunu kopyalayıp yapıştırıyorum, 5 yıldızımı veriyorum puan almak için. Ama ürünü kötüleyeceksemde kendim kalayı basıyorum. Bunun önlemini alması gereken merci e-ticaret siteleridir. Konunun Keenetic ile ne alakası var?

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Açık kimliğiniz ve tutarlı üstüne kanıtlı olarak yapacağınız yorumlar kaale alınır.

• merhabalar. 3-4 gün önce aldığım kn3811 cihaz az önce wifi bağlantısını vs kopartıp dondu kaldı ve yanına gittiğimde sadece power ışığı yanıyordu. acaba resetmi attı ki diye 3-4 dakika bekledim lakin herhangi bir tepki vermedi, sonrasında fişi çıkarıp takınca düzeldi. acaba neden olabilir bu sorun? yazılımı vs hepsi güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSuNaMi_ -- 14 Şubat 2025; 9:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba TSuNaMi_,

Cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

o saatlerde maalesef evde olamıyorum tekrar ederse bi çaresine bakarız

İlettiğiniz durum tekrar etmesi halinde bizimle destek@keenetic.com.tr adresimiz üzerinden iletişime geçin, gerekirse cihazı servisimizde inceleyebiliriz.

Saygılarımızla.
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

bu akşam yine aynı sıkıntıyı yaptı,
    inşallah çözülür can sıkmaya başladı bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSuNaMi_ -- 15 Şubat 2025; 11:36:30 >
  • keenetic extra dsl modem fiber olarak kullanılır mı ?

• gomodon68 G kullanıcısına yanıt

Hem DSL hem de ethernet ile sonlanan tüm altyapılarda kullanılır.

DSL - bakır, telefon hattı.

Ethernet - ont cihazından çıkan ethernet, kablonet cihazından çıkan ethernet, herhangi internet yayan bir cihazdan çıkan ethernet

Hepsi ile bağlantı alırsınız.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Vdsl ile kullanıyordum ama fibere geçince kullanamadım firma kendi modemini getirdi . Bu modem olmaz dedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hep öyle derler.

Kullanıcı adı sofr ve vlan girerek extra dsl de kablolu ethernet menüsünde kurulum yapınca çalışacaktir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

30 saattir powerda donma problemi yaşanmıyor ama şimdide web arayüze giriş sıkıntısı yaşıyorum.. siyah ekranda bekletip ardından sayfa beyaza dönüp kalıyor

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Merhaba gomodon68,

KN-2111 EXTRA DSL modemimiz üzerinde bulunan LAN portlarını WAN portu olarak atayabilir Ethernet kablosuz ile gelen internetinizi internet servis sağlayıcınızın kullanıcı adı / şifre ve VLANID numarasını biliyorsanız sonlandırabilirsiniz. Aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000968939-Ethernet-Portlar%C4%B1n%C4%B1n-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma-modunu-ve-g%C3%B6revini-de%C4%9Fi%C5%9Ftirme

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000466959-PPPoE-ile-%C4%B0nternet-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Merhaba TSuNaMi_,

Telefon ile yaptığımız görüşmede ilettiğiniz durum ile ilgili detaylıca geri bildirimlerimizi yaptık, ilgili destek kaydınız üzerinden bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 17 Şubat 2025; 16:0:44 >
  • Merhaba, kablo çekme ihtimalim olmayan 2 katlı bir evde yaşıyorum. Modemin olduğu katta 70 küsür mbps alıyorken modemin tam üstündeki katta 53 civarı geliyor. Odalara gidildiğindeyse bu hız 10'lara kadar düşüyor. Modem olarak keenetic carrier kn2111 kullanıyorum. Üst kat için önerebileceğiniz hesaplı bir model var mı? Bir de size biraz ayıp olacak ama Tp Link e4 modelinden alsam eşleşme konusunda bir problem yaşar mıyım?

• BilalM kullanıcısına yanıt
    Merhaba BilalM,

Aşağıdaki linkte bulunan karşılaştırma tablosundaki modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz Keenetic ürünleri yalnızca kendi aralarında Mesh sisteme dahil edilebilir. Önerdiğimiz modelle yada modeller ile ağınızı mesh teknolojisi ile kablolu / kablosuz olarak genişletebilir, Mesh sisteminin kusursuz performansından yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhabalar, 2 adet hopper satın aldım ve türknet fiber ile mesh kurulumu yaptım. Bufferbloattan eser kalmadı sonunda çok memnunum.Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Türknet fiber ile bağlanacak arkadaşlara uyarı: VLANID 35 girilse bile MTU boyutu değeri Turknet modemde 1492 olarak ayarlıyken keenetic cihazlarda 1500 ayarlı. Sırf bu yüzden PPPoE bağlantısını reddediyor türknet, bu değeri değiştirince bağlantı geliyor.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.