Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.251
Cevap
110
Favori
229.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba trolldetector,

Hepsiburadaki yorumlar Hepisburadanın müşterileri tarafından yapılmaktadır, herhangi bir müdahalemiz olmamakta. Ürünlerimizin yüksek kalitesi nedeniyle haklı olarak yorumlara yansıyan aşırı müşteri memnuniyeti şaşırtabilmektedir. Lütfen saygılı davranarak Keenetic ürünlerini denemenizi, her yönüyle fark yaratan avantajlarını tecrübe ederek kanaat oluşturmanızı dileriz.

Saygılarımızla.
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Merhaba Rimesia,

Tüm Keenetic modelleri birbirleri ile mesh yapabilmektedir. Mevcut Keenetic modeminize ek olarak 802.11 N kablosuz ağ teknolojisine sahip modellere ve modellerin karşılaştırma tablosuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.
    keenetic.com.tr
    Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-buddy-4,keenetic-starter

Not: Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model fark etmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh  yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz.

Saygılarımızla.

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Ben de TY'den aldığım ürünlere yorum yaparken başkasının yorumunu kopyalayıp yapıştırıyorum, 5 yıldızımı veriyorum puan almak için. Ama ürünü kötüleyeceksemde kendim kalayı basıyorum. Bunun önlemini alması gereken merci e-ticaret siteleridir. Konunun Keenetic ile ne alakası var?

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Açık kimliğiniz ve tutarlı üstüne kanıtlı olarak yapacağınız yorumlar kaale alınır.

• merhabalar. 3-4 gün önce aldığım kn3811 cihaz az önce wifi bağlantısını vs kopartıp dondu kaldı ve yanına gittiğimde sadece power ışığı yanıyordu. acaba resetmi attı ki diye 3-4 dakika bekledim lakin herhangi bir tepki vermedi, sonrasında fişi çıkarıp takınca düzeldi. acaba neden olabilir bu sorun? yazılımı vs hepsi güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSuNaMi_ -- 14 Şubat 2025; 9:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba TSuNaMi_,

Cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

o saatlerde maalesef evde olamıyorum tekrar ederse bi çaresine bakarız

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    İlettiğiniz durum tekrar etmesi halinde bizimle destek@keenetic.com.tr adresimiz üzerinden iletişime geçin, gerekirse cihazı servisimizde inceleyebiliriz.

Saygılarımızla.
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

bu akşam yine aynı sıkıntıyı yaptı, bakalım @kytechgamingin önerisi ile adaptörü değiştirdim test edeceğim (12v 1.5a 18w ile)

inşallah çözülür can sıkmaya başladı bu iş

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.