Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.288
Cevap
112
Favori
232.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba kmlhyt,

Evinizde kullandığınız cihazınız üzerinde bulunan verileri farklı bir lokasyondan bağlanarak indirme yaptığınızda hızınızın yavaş olduğundan bahsediyorsanız, bu hız evinizdeki internetinizin upload hızına bağlı olarak değişir, cihaz üzerindeki veriyi size upload ettiği için internet alt yapınızdaki upload hızınız neyse o hız oranında performans alırsınız.

Detaylı bilgi ve destek almak için Pazartesi - Cuma 09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet veren 0216 709 32 00 numaralı Keenetic Destek Hattımızı arayarak uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
  • merhaba,

Türk telekom 1gb internete geçiyorum. Keenetic Hopper DSL 3610 kullanıyorum. Evde 3 cihaz kablo 10 cihaz wifi bağlanıyor genelde, çekim kalitesi iyi olsun istiyorum, bu modemde sorun yaşamadım. Ancak 1 gb internet için yeterli gelir mi? başka önerileriniz olur mu?

@KEENETIC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 22 Mart 2025; 21:26:33 >
  • FRoZeNBoDy kullanıcısına yanıt
    Merhaba FRoZeNBoDy,

Kullanmakta olduğunuz KN-3610 HOPPER DSL modeli üzerinde bulunan portlar 1000 Mbps (gigabit) destekli portlardır. İnternet oturumunuz PPPoE olarak sonlanıyorsa, KN-3610 HOPPER DSL, IPoE/PPPoE routing 1800 Mbit/s’ye kadar (duplex) destekler, 2500 Mbit/s’ye kadar IPoE/PPPoE routing destekli KN-1811 Tıtan yada KN-1012 Hero model router cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

Detaylı bilgi ve destek almak için Pazartesi - Cuma 09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet veren 0216 709 32 00 numaralı Keenetic Destek Hattımızı arayarak uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • merhaba, Keenetic Hopper AX1800 cihaz aldım. Huawei telekom modemine kabloyla bağyarak dublex evde interneti üst kata aktarmak istiyorum. 500 mpbs hızım var. Cihaz kabloyla yukarıya gidince kablosuz 110 mpbs civarında hız veriyor. Neyi yanlış yapıyorum.

• Ali D. A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ali D.

İlettiğiniz durumun bir çok nedeni olabilir. Aşağıdaki adımları uygulamanızı öneririz.

1. Kullandığınız ISP router cihazınızın tüm portları Giga port desteklediğini kontrol ediniz.
    2. İki cihaz arasında kullandığınız kablonun Gigabit hızlara uygun olarak 8 pinli ile çakılmış olduğuna ve ek, paralel olup olmadığını kontrol ediniz.
    3. ilk iki madde de herhangi bir sorun yoksa Hopper cihazınıza giden kabloyu Giga port destekli bir pc ye takarak ISP router cihazından gelen kablolu bağlantının internet hızını kontrol ediniz.

İlettiğiniz durum devam etmesi halinde Pazartesi - Cuma 09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet veren 0216 709 32 00 numaralı destek hattımızı arayarak uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.
  • Merhaha, +1 yıl ek garanti verilmesi Keenetic'i tercih etmemde bir sebep oldu. Ancak Keenetic cihazımı kaydettirdigimde ek 1 yıl garantinin tanımlanmadigini gördüm. Bu kampanya bitti mi?

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba DeJaVu7887,

Sitemizde duyurusu yapılarak en son 31 Aralık 2024 tarihi itibari ile +1 yıl kampanyası sona ermiştir.

Saygılarımızla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.