Bazı istemciler birden fazla isimle kayıt oluyor. Kullandığım cihaz ultra ile birlikte poe+ 5 ve 9 switch kullanıyorum. Mercusys antre de yer alan dağıtıcının biri saniyede bir kaybolup tekrar geliyor. ![]() |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (211. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba DeepBlueTR,
Yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
İyi günler dileriz. -
Merhabalar
Yazın 6 ay gibi karavanda yaşamaktayım. Elimde sınırsız internet olan hat var fakat modem yok :) Küçük süperbox bir modeme takıp kullnıyorum ama hemen ısınıp interneti kesiyor. Bana Keenetic de önerebileceğiniz modem var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaglarcaMerhabalar
Yazın 6 ay gibi karavanda yaşamaktayım. Elimde sınırsız internet olan hat var fakat modem yok :) Küçük süperbox bir modeme takıp kullnıyorum ama hemen ısınıp interneti kesiyor. Bana Keenetic de önerebileceğiniz modem var mı?
SIM kart girişli modelleri inceleyebilirsiniz.
keenetic.com.tr
Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hero-4g-plus%2Ckeenetic-runner-4g%2Ckeenetic-hero-4g%2Ckeenetic-skipper-4g
-
Merhaba Caglarca,
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kullandığınız data sim kartınızda cihaz kısıtlaması yoksa sim kart takılabilen LTE modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkte LTE modellerimiz ve aralarındaki farklılıkları gösteren karşılaştırma tablosuna erişebilirsiniz.keenetic.com.tr
Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hero-4g-plus,keenetic-runner-4g,keenetic-hero-4g,keenetic-skipper-4g
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkcası Keenetic Hero 4G+ model aklıma yattı. Fakat ne müşteri hiz. nede baska yer yardımcı olmuyor. Fiyatlarda pek makul değil.. Bu model hoşuma gitti sahip olmak isterim. Evimde de Keenetic modem kullanıyorum yaklaşık 4-5 yıldır. Memnunum..
-
Alabileceğiniz en kapsamlı 4G modem. Hangi konuda desteğe ihtiyaç bulunmaktadır?
-
Merhaba Caglarca,
Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Hero 4G+ modelimiz mevcut satışta olan LTE modellerimiz arasında son teknolojiye sahip bir modelimizdir. Ürün fiyatları öncelikle maliyetleri belirlemekte, Keenetic olarak sizlere en kaliteli ürünleri en az seviyede maliyette sağlamaya çalışmaktayız, ayrıca serbest piyasada bayi ve iş ortaklarımızın, yerel kendi özel finansal, lojistik v.b değişen maliyetleri bulunmaktadır. Yardım alamadığınız konu ile ilgili destek@keenetic.com.tr adresimize yardım / destek talebinizi detaylıca iletebilirsiniz.
Saygılarımızla. -
İki adet ISP ile çalışabilen Load Balancer olarak kullanabileceğim bir modeminiz var mı? İki internet de ayrı Fiber hatlardan geliyor.
-
Merhaba DemBabus,
Ethernet üzerinden (EtherWAN) gelen internetinizi sonlandırmak istiyorsanız, internet bağlantılarınız aynı VLAN ID değerine sahipse maksimum 2 adet aynı VLAN ID girebileceğiniz ve satışta olan KN-1811 TITAN ve KN-3811 HOPPER modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.
Ethernet üzerinden gelen iki farklı internet alt yapısı farklı VLAN ID değerlerine sahipse, Buddy serisi modeller hariç satışta olan tüm modellerimizi inceleyebilirsiniz.
Load balancing ile ilgili makalemize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Makalemizde bulunan notlar ve uyarıları detaylıca incelemenizi tavsiye ederiz.
https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360001389659-Using-multiple-WAN-connections-in-load-balancing-mode
Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Merhabalar Keenetic Omnı DSL N300 kullandım benim için aldığımda bir devrim gibiydi o yazılım o kadar harikaydı ki insan şaşırıyor modemde işletim sistemi yazılımı konusunda şu an o kadar detaylı bir arayüz sunan tek firmasınız sanırım.
-
Merhaba Hylcn,
Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımnızla. -
Merhaba,
ben modem olarak Kn-2510 ve buna bağlı Kn-1710 modelinide mesh olarak kullanıyorum.
Mevcut da raspberry pi lerimden birine cups yükleyip yazıcımı burdan apple cihazlarda airprint ile kullana biliyorum, buraya kadar bir sorunum yok.
Geçen hafta bu işi Kn-1710 ile yapabilir miyim diye araştırırken kendimi cihazın opkg desteğiyle Cups kurarken buldum.
Benim sormak istediğim de tam bu noktada;
ben usb ile Kn-1710 cihazına gerekli paketleri ekledim, cihaza bağlanıp gerekli komutları çalıştırdım fakat
openwrt.org
503 Service Temporarily Unavailablehttps://openwrt.org/docs/guide-user/services/print_server/cups.serverburda belirtilen opk install cups komutundan sonra, yüklenen paketlerde belirtilen klasörlerde ilgili dosyaları göremiyorum(linux bilgim yetersiz kalıyor olabilir) usb üzerinde cups klasörleri bulunuyor fakat usb üzerinde ki /etc/init.d klasöründe cupsd bulunmuyor, bu dosyayı başka bir klasörde buluyorum fakat orda da çalıştırdığımda enable ve start parametrelerinin olmadığını belirtiyor. ps | grep cupsd komutuyla çalıştığını görüyorum fakat netstat -an | grep 631 komutu bir sonuç çıktısı vermiyor (cupsd.conf dosyasında localhost:631 ayarı bulunuyor). Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba fb33,
Teknik desteğimiz, harici paketlerin konfigürasyonu ve kurulumu ile ilgili danışmanlık hizmeti vermemektedir. Keenetic’in açık paketlerle çalışması konusuyla ilgili tartışmalar forum.keenetic.net’te ‘Opkg uygulamalarının oluşturulması ve konfigürasyonu’ kısmındadır. Oradan Keenetic’i kullanarak hazır çözümlerin yer aldığı pratik örneklere ulaşabilirsiniz.
Aşağıdaki makalelerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000948719-OPKG
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000948719-OPKG
Saygılarımızla.
-
merhaba,
bu attığınız linklerde bahsedilen yerleri aslında sorunsuz geçiyorum. Birde dediğiniz forumda araştırayım, cevabınız için teşekkür ederim.
Birde ben aslında forum kullanıcılarından bir görüş almak istemiştim, belki bu forumda da benden önce bu konuları araştırmış deneyimli bir kullanıcı bana yol gösterebilir diye yoksa amacım bu konu hakkında direk firmadan bir çözüm beklemek değildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fb33,
OPKG ile ilgili forum.keenetic.net üzerinden bir çok Keenetic kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz.
keenetic community
Showing results for 'opkg'. - Keenetic Communityhttps://forum.keenetic.com/search/?q=opkg&quick=1
Saygılarımızla.
-
opkg update
opkg upgrade ( isteğe bağlı )
opkg install nano
nano /opt/etc/cups/cups-files.conf
SystemGroup sys root kısmını SystemGroup root olarak değiştirin.
nano /opt/etc/cups/cupsd.conf
Listen *:631
#<Location />
# Order allow,deny
#</Location>
<Location />
Allow all
</Location>
/opt/etc/init.d/S60cupsd stop
/opt/etc/init.d/S60cupsd start
/opt/etc/init.d/S60cupsd status
Kolay gelsin. İyi Keenetic ler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X