Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.203
Cevap
108
Favori
225.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keenetic hopper kullanıyorum. Daha önceden fiber gpon sonrası direk bu ürün takılıydı. Tekrar vdsl e geri döndüm.

9970v3 modem köprü modunda ve Hopper a iss kullanıcı adı şifresi tanımlı.

hopperi, hopper DSL e çevirip direk kullanırsam çok bir avantajı olur mu? aradaki fiyat farkına değer mi? @KEENETIC

• teote kullanıcısına yanıt
    Merhaba teote,

DSL modeminiz köprü modunda ve internetiniz Hopper Router cihazınızda sonlanıyor ise herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Evinizde internetinizi sonlandırmak için tek bir cihaz kullanmak isterseniz Hopper DSL modelini tercih edebilir, boşa çıkan Hopper Router cihazınızı mesh sisteme ekleyerek kablosuz ağınızı mesh sistem ile genişletebilirsiniz.

Saygılarımızla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla.

• Merhaba

Superonline ile gelen Modemim Elektrik panosunun içinde olduğu için sadece dağıtıcı görevi görüyor. Ethernet ile odalara kablo gidiyor her odada ethernet mevcut. 1000mbps internet hızından faydalanmak istiyorum buna göre bir reçete yazabilir misiniz.

Çalışma odası: Wifi6 ve hızlı ethernet portları olan bir router

Salon: Hızlı Ethernet portu olan cihaz TV ve Playstation bağlanacak + wifi

Yatak odası: sadece Wifi olsa yeter

Alternatif çözümlere de açığım, şimdiden teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One-Turk -- 23 Aralık 2024; 2:1:47 >
  • One-Turk O kullanıcısına yanıt
    Merhaba One-Turk,

Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Salon: KN-1811 Titan (internet bu cihazda sonlandırılacak şekilde yapılandırılmalı. Çalışma odanızda KN-3810 Hopper yada KN3710 Sprinter model router yata odanızda KN-3411 Buddy6 model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki link üzerinden ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

• Benim güzel ExtraDSL e 4 yıl oldu geçti, isviçre saati gibi çalışıyor, güncellemelerle hala yepyeni hissediyorum. Neler neler değişti bu sürede, Eskiden modem kullanmıyormuşuz gerçekten.Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

• Tunc9734 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tunc9734,

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla.
  • Dostlar merhaba şu anda alınabilecek en iyi keenetic modem nedir

• KEENETIC kullanıcısına yanıt

Merhaba , daha önce konudan ilettiğim bir soruya verdiğiniz tavsiyeden dolayı hopper dan hopper dsl e geçiş yaptım.

cihaz 2. El olarak aldım . Aldığım kişi aldıgı zaman+1 yıl garantiyi aktive ettiğini söyledi. Bende kendi heabıma service tag girerek cihazlarım sekmesine ekledim lakin garanti 2028 olması gerekirken 2027 olarak görünüyor ve aktive tarihinden sonra 6 ay içerisinde kayıt edilmesi gerektiğini iletiyor.

bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ürün faturası mevcut. Fatura tarihi 19.05.2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde wifi Wish sistemi kurdun ve WebDAV ayarlarınida yaptım.Eve geldiğinde ev ağı üzerinden otamatikmen tüm resimleri ve videoları yükleme yapabilir mi. Google fotoğraflarda olduğu gibi eve gelince resimleri videoları kişisel depolama alanına yüklülemek istiyorum.Bunun için cep telefonuna mi bir app indirmem gerek yoksa keenetic içinde bir ayar var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    Foldersync gibi bir yazılım kullanarak webdav veya istediğiniz bir protokol üzerinden modeme bağlı disk içersinde istediğiniz bilgileri otomatik olarak yedekleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar selam. Kafayı yemek üzereyim. Hopper Dsl modem kullanıyorum. Kiwipets kedi mama otomatik modeme tanımıyorum hersey normal görünüyor ancak cihaz sistem saatini otomatık çekemiyor. Telefondan mobil ağdan bagladigimda sorun olmuyor. 5g yi kapattım kanal otomatikden 11 e aldım 10 yaptım olmadı. Cihaz bağlı görünüyor kamerasi çalışıyor ama sistem saatini çekmediği için 1970 olarak görüyor ve otomatik besleme düzensiz oluyor.

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt

Ontip sistemler genelde 2.4ghz de çalışıyor. Misafir ağı oluşturup sadece 2.4 g ayarlayıp denediniz mi?birde kurulumda wpa eski sistemler için gibi bir şifreleme seçeneği vardı diye hatırlıyorum

Şuana kadar hiç ihtiyaç duymadım ancak sntp servisini aktif etmeyi ve modemi yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin bı, belki sorununuza çözüm olabilir. Diğer ayarlarda resimdeki gibi olsun.

Sistem ayarları sayfasında, bulamazsanız Ctrl + f ile arama yapıp sntp yazabilirsiniz.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

• Cevabınız için teşekkürler ama maalesef bu da ise yaramadı.

Modem üzerinde nextdns, safedns , adguard DNS gibi reklam engelleyen bir DNS yazılımı kullanıyor musunuz ? kullanıyorsanız eğer cihazın bağlanmaya çalıştığı ntp server'ı engelliyor olabilir çünkü. Buda yaşadığınız soruna neden oluyor olabilir.

• Cugly kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cugly,

Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. DSL destekli modellerimiz için aşağıdaki linte bulunan modellerimize ve karşılaştırma tablosuna erişebilirsiniz.

DSL desteği olmayan router modellerimiz için aşağıdaki linte bulunan modellerimize ve karşılaştırma tablosuna erişebilirsiniz.

Yada aşağıdaki linkten ürün seçici ile kullanım amacınıza uygun olan en iyi modeli belirleyebilirsiniz.

keenetic.com.tr
    Ürün seçici | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/find-my-keenetic

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Merhaba teote,

+1 yıl ek garanti kampanyası için cihaz aktivasyon tarihinden itibaren ilgili süreler içerisinde kayıt edilmediyse +1 yıl ek garanti kapsamından yararlanılamaz. İkinci el olarak satın aldığınız cihaz aktivasyon tarihinden sonra ilgili süre zarfında eklenmiş olsaydı +1 yıl ek garantiye sahip olacaktı. Cihazınız için sistemlerimizde +1 yıl ek garantiden yararlanılmamış olarak gözükmekte. Bu sebeple bahsi geçen cihaz için farklı herhangi bir işlem yapılamaz.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.
  • en-ata kullanıcısına yanıt
    Merhaba en-ata,

3. Parti WebDav uygulamaları ile kişisel bulut hizmeti olarak kullanabilirsiniz.Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.