Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.166
Cevap
107
Favori
224.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amacım sizleri asla yermek veya markayı kötülemek değil, yanlış anlamayın. Zaten bizde kullanıcıyız ancak bir şeyin altını çizmek istiyorum.

Saha testlerini yapın elbette, yapmalısınızda ancak örneğin 4.2.3 sürümü testlerden geçmedi veya geçti. İki türlü de bu sürüm yayınlanıyor. Değişen bir şey yok, en azından sürümler gecikmesin. Tepkimiz bu yüzden. Eğer ciddi derecede yayınlanamayacak gibi bir problem varsa o sürümü de es geçin lütfen. Aynı olayı 4.2.1'de de yaşadık ki kendisi ile hala Buddy6'ya 80mhz ile bağlanılıyor.

Konuyu en kısa sürede WiFi 7 destekli ve hatrı sayılır bir şekilde işlemcisi güçlendirilmiş cihazların duyurulması dileklerimle sonlandırır, iyi çalışmalar dilerim.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Her ülkenin kendi kullanıcıların yaygın olarak kullandıkları (Örnek: DSL alt yapı ülkemizde yaygın olarak kullanılmakta) özelliklere göre prosedürleri bulunmaktadır. Bu prosedürleri geçen ve onaylanan sürümler Kararlı sürüm kanalında yayınlanmaya başlanır. 4.2.1 sürümü DSL destekli cihazlarda yeterli sayıya ulaşana kadar Kararlı sürüm kanalında yayınlanmasını bir süre geciktirdik ve ilgili sürüm saha testleri tamamlandıktan sonra ülkemizde ki kullanıcılarımızın kullanımına sunmaya başladık.

4.2.1 sürümünde Buddy6 serisi cihazlar için oluşan 160 Mhz durumu, kullanıcılarımız tarafından raporlandı ve ilgili birimlerimize iletildi, ilgili birimlerimiz hızlıca aksiyon olarak 4.3 Alpha 3 sürümünde bu durumu düzeltildi.

Kararlı sürüm kullanan kullanıcı sayıları diğer sürümlere göre çok daha yüksektir, bu sebeple kararlı sürüm kanalında yayınlanacak sürümün en az hata ile yayınlanması planlanmaktadır, 4.2.3 sürümü ile ilgili aldığımız bazı geri bildirimler mevcut ve bu geri bildirimler henüz düzeltme aşamasındadır.

Wi-Fi 7 ile ilgili duyurular web sayfamızda, sosyal medya platformları vb. platformlarda yapılacaktır. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Saygılarımızla.

İşin aslı bizde eskiye rağbet çok yada mecburen eskide kalıyoruz ADSL örneği gibi. Bizde teknoloji hep geriden gelince bu olaylarda gecikebiliyor

• mito1172 kullanıcısına yanıt

4.2.1 sürümüyle gelen yeni arayüzle birlikte baya bir problem yaşadım. Hatta öyleki iş başa düştü geliştirici sürümüne geçmek zorunda kaldım ve hataları keenetic foruma raporladım. Her şey keenetic için. Bilinen tüm hatalar fixlendi. Şu an son geliştirici sürümü olan 4.3 Alpha 7'de taşlar anca yerine oturmuş görünüyor. Mecburen geliştirici sürümünden devam ediyorum. Bundan ötürü Keenetic ekibinin biraz hızlı davranarak kararlı kanalı en kısa sürede oturtması gerekiyor. Yeni arayüz biraz stabiliteyi bozdu açıkçası.

İlginçtir bende de tam tersi hoşuma gitti eski arayüzden daha hızlı açılıyor yeni arayüz sende neyi bozdu ki?Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

Web-Gui yenilenmesi çok köklü bir değişiklik olup bu değişikliğe rağmen 4.2.1 sürüm kararlı sürümde yayınlanmadan önce bildirilen tüm durumlar titizlikle incelenerek hızlı şekilde ekiplerimizce aksiyonlar alındı. Bu gibi yapılan köklü değişimlerde bazı durumlar meydana gelmiş olabilir fakat meydana gelen durumlar KeeneticOS stabilitesini etkileyen durumlar olmadı. Tüm Keenetic kullanıcılarının sorunsuz bir güncelleme almaları için titizlikle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Saygılarımızla.
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
    İkili mesh hopperın yanına
  • grese kullanıcısına yanıt
    Merhaba grese,

Sağlıklı, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılarımızla.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

Modem güzel. Arayüz de öyle. Yalnız benim anlamadığım özellikle youtube vs istediğimiz bir kaç siteye girilmesin diye bir yer ben mi bulamadım?

• akikara kullanıcısına yanıt
    Merhaba akikara,

Öncelikle nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Aşağıdaki makalelerimizden yararlanarak 3. parti hizmet veren Next DNS yada Safe DNS (ücretli / ücretsiz) hizmetlerini kullanarak istemci bazında uygulama yada site bazlı yasaklamalar yapabilirsiniz.
    https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/4417990202258-Internet-safety-with-NextDNS
    https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000550420-Internet-safety-with-SafeDNS

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Yanıt için teşekkür ederim. AdGuardDNS kullanıyorum aynı ayarlar onda da vardır sanırım?

Ona ek olarak sizin bu belirttiğiniz DNS'leri de eklesem olur mu acaba? Birden fazla DNS sağlayıcı olacak şekilde.

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. AdGuard DNS genel olarak reklam engelleme için kullanılmaktadır. Ücretli versiyonlarda Youtube, instagram vb. uygulama bazında kısıtlama yapılıyor olabilir. Bu konuda AdGuard DNS makalelerini inceleyebilirsiniz.

KeeneticOS işletim sisteminin desteklediği Next DNS yada Safe DNS ile (ücretli / ücretsiz) uygulama bazından kısıtlamalar yapılmaktadır. İlgili DNS firmaları üzerinden uygulama bazında kısıtlama yapabilirisiniz.

Cihazlarımızda birden fazla DNS eklenebilir fakat uygulama bazında engelleme yapmak için uygun bir yol değildir. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 28 Kasım 2024; 16:5:34 >

AdGuard veya NextDNS'i ücretli olarak satın alırsanız istediğinizi yapabilirsiniz.

Sn KEENETIC yöneticisi ürününüz olan bu modeli kullanmaktaydım Ama hava şartlarından dolay modemim Arızalandı ( Garantisi bitti ) Aşağıdaki modelim bir önceki versiyonunu kullanıyordum ve bu yeni versiyonu Almayı düşünüyorum , fiyatlar bayağı yukarı çıkmış Benim gibi eski kullanıcalara Bir indiriminizin olma ihtimali varsa çok makbule geçer  

Almak istediğim model :

Keenetic Extra DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Modem Gigabit Fiber Router 4x1Gbit/s, USB2.0 KN-2112

• perseus17 kullanıcısına yanıt

Fiyatları belirleyen konudaki yetkili değil ki dostum 

En ucuz burada dediğin modemin ama daha güncel olan wifi 6 hopper modelini al derim

idefix
    Keenetic Hopper KN-3610-01EN 4 Port 1800 Mbps 5GHz VDSL2 Modem - idefix
    https://www.idefix.com/keenetic-hopper-kn-3610-01en-4-port-1800-mbps-5ghz-vdsl2-modem-p-1005114

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Dostum bende biliyorum fiyatları belirleyenin konudaki yetkili olmadığını   Ama belki firmanın böyle bir jesti vardır eski kullanıcılara nereden bilebiliriz bunu sormadan dimi  

bu Arada en uygun fiyat Amazonda

amazon
    Keenetic Extra DSL AC1200 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Modem Gigabit Fiber Router 4x1Gbit/s, USB2.0 KN-2112
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C28B8CGV/?coliid=IZYLIQH6RZEAB&colid=1HE74WLM7YUZH&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it

• perseus17 kullanıcısına yanıt

İyi bakalım şansını deneEv ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI  Aynen amazonu unutmuşumEv ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

• Keenetic'in garanti dışında arızalanmış ürünü olan müşterilerine müşteri sadakati kapsamında bir indirim yaptığını forumda daha önceden okumuştum ama indirim oranını ve bu indirimin nasıl talep edildiğini hatırlamıyorum. Keenetic yetkilisi arkadaşımuz cevaplarsa öğrenmiş oluruz. Ben önlemimi akım korumalı prizlerle aldım ama burası Türkiye ve önümüz kış, Allah muhafaza eylesin her duruma hazırlıklı olmak gerek...
  • @KEENETIC

Merhabalar, Extra DSL ve Buddy 6 ile sorun yaşıyorum. Teknik arkadaş anydesk ile bağlandı ve sorunu anladı ama çözemedi. Sürümleri alfaya güncelleyin dedi. Güncelledim ancak düzelmedi.

Evim aşağıdaki şekilde.

Modem mutfakta kırmızı nokta olan yer.

Yeşil nokta olan yatakta internet çekim sorunu yaşadığımdan Buddy 6 aldım.

Normalde salondaki TVnin yanına koymuştum ancak aynı sorunu yaşamıştım. Sonrasında turuncu nokta olan yere koyunca bir nebze düzelmişti.

İkisinin de versiyon 4.2.1 idi.

Genelde Mavi noktada oturuyorum ve bilgisayarımı orda kullanıyorum. Yeşil ve mavi noktada iken cihazlar buddy6 ya geçiyor.

Modem ile Buddy6 arasındaki sinyal gücü modemin maksimum seviyesi olan 867Mbit de sabit. Cihazlarım ile Buddy arasındaki sinyal gücü de 900'lere kadar çıkmakta.

Sorunum şu. Mavi noktada otururken Buddy ile sinyal seviyesi güçlü olmasına rağmen Download hızım olması gereken yerde olurken upload zaman zaman 0.02mbit seviyelerine düşüyor ve haliyle internet bağlı görünmesine rağmen sayfa bile açamıyorum.

Aynı noktadan Buddy 6' ya bağlanmayıp direk modeme bağlantı kurunca yer yer 2.4GHZ'e düşse dahi internet upload hızım 18 mbit altına düşmüyor ve çok stabil internet kullanıyorum.

Şuan Alfa 8 sürümü kurulu ancak sorun devam ediyor. Bunu nasıl çözeceğiz?

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

_______

Modem üzerinden internete çıkarken hız testi

______

Buddy 6 üzerinden internete çıkarken hız testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 2 Aralık 2024; 13:44:4 >

• Merhaba hakaniko,

Sistemlerimizde yapmış olduğumuz incelemede belirtmiş olduğunuz durumun öncelikle Alpha sürüm kanalında yayınlana son sürüm ile test etmeniz, yaşadığınız durum devam etmesi halinde cihazları yan yana getirerek uzak bağlantı ile incelemek üzere bizim ile iletişime geçmeniz talep edildiği görüntülemekteyiz.

Yaşadığınız durumun devam ettiğini beyan etmişsiniz. Lütfen uzak bağlantı ile yaşamış olduğunuz durumu incelememiz için cihazlarınızın yanındayken Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattımız ile iletişime geçin, arkadaşlarımız detaylı bir şekilde konuyu inceleyecekler.

Saygılarımızla.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.