Merhaba Hooper modelini dün gece Hepsiburada üzerinden satın aldım. Şimdi yaşadığım rezalet alışveriş deneyimimi paylaşmak istiyorum. Ürünü cumartesi günü sepete attım fiyatı 3190 tl idi. Ertesi gün satın almak için girdim ürün sayfası açıktı, HB "elektronik ürünlerde %5 indirim" kampanyası yapmış fiyat 3040 civarına düşmüş sevindim doğrudan sepete gittim fakat o sırada ürünün fiyatı bir anda güncellendi 3380 civarına çıktı %5 indirim ile 3215 oluyordu. Ürün indirimsiz halinden 25 lira daha pahalıya %5 kampanya indirimi ile sunuldu :) Sinirlendim temsilciye bağlandım bana ss var mı diye sordu, sizin ticari ahlaksızlık yapacağınızı tahmin edemediğim için ss almadım diyerek çıktım. Bitti mi bitmedi Ürün satan ekip kazancı yeterli bulmamış olacakki bir zam daha yaptı. Uzatmayım o zamla birlikte ürün cumartesi günkü fiyatından %5 elektronik indirimi dahil 50 lira kadar daha pahalı oldu. Lanet edip aldım çünkü sadece bu sitede kartıma taksit yapılıyordu ve acil sipariş vermem gerekiyordu. Bu müşteriyi keriz yerine koymaktır, ticari olarak bir ahlaksızlıktır. Ben ürünü olması gereken fiyattan 50 lira daha pahalıya aldım üstelik %5 indirim yalanıda cabası. Satıcının 50 lira peşinde koşması beni inanılmaz rahatsız etti fakat mecburen aldım. Üründen memnun kalsam bile bu deneyimimi tüm platformlarda paylaşacağım. Edit: imla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 11 Kasım 2024; 14:13:34 > |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (207. sayfa)
-
-
Bu kadar olaya rağmen fiyat hiç yoktan iyi titan modelini en ucuz idefix te bulmuştum şuan sizin modem bile sözde sepette indirim artı 150 tl indirim kuponu veriyor 3.299 tl ye geliyor
Bu arada merak edip denedim bana 3.215,00 TL geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Kasım 2024; 15:29:4 > -
Merhaba NEVERDIES,
Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgünüz, Hepsiburada üzerinde bugünlerde oldukça fazla kampanya farklı satış modeli ve fiyatlarıyla yayınlanmakta. Muhtemelen kampanyalar arası geçiş dönemine denk geldi. Bize fatura bilgilerini, satın aldığınız firma detayını ve telefon numaranızı destek@keenetic.com.tr adresimize iletebilir misiniz? Sorunu çözmek için görüşelim.
Saygılarımızla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 11 Kasım 2024; 16:58:9 > -
Hocam zaten gördüğüm kadarıyla her pazaryerinde tek satıcı var, fazla seçenek yok.
Olay şu; Hepsiburada'da bu ürünün satışını yapan mağaza Hepsiburada %5 kampanya yapınca fiyat ayarlaması yaptı. Hiç kampanya yokken 3190 liraya alacağım ürünü kampanyalı adı altında 3240 liraya almış oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 11 Kasım 2024; 20:39:27 > -
Merhaba sayın yetkili,
2008 den beri bu forumdayım bu ikinci üyeliğim. Yüzlerce kez fake indirim, önce bindirim sonra indirim vb. şeyler gördüm onların hiç birisini umursamadım. Keenetic markasını 2 sene önce almaya niyetlenmiştim hakkında hep olumlu yorumlara denk geldim. Tam almaya karar vermişken üstelik ortada hiç bir sebep yokken firmanın küçük hesaplar yapması hoş olmadı. Neticede kampanya bile olmadan 3190 liraya alabileceğim ürünü, kampanya yaptık adı altında 3240 liraya aldım, buna inanabiliyor musunuz!
Bununla ilgili sizden talep edebileceğim bir destek yok. Aradaki farkı bana iade edin diyecek değilim. Hepsiburada ile görüştüm ss istediler zaten mevcut değil. Biz böyle şeyleri küçük markalardan, esnaflardan görüyoruz ama hakkında pozitif şeyler yazılan markadan görmek ilginç oldu şaşkınlığım bu yüzden.
-
burda incelemelerde hopar dsl daha önde gibi duruyor demi. performans açısından. fiyatını bilmem ama
-
Merhaba NEVERDIES,
İletmiş olduğunuz sorun markamızdan bağımsız bir konudur. Kasım ayı kampanya sürecinde online satış platformlarının yada satış yapan mağazaların kampanyalar arasındaki geçiş sürecinden kaynaklanmış görünmekte. Kullanıcılarımız tarafından bizlere iletilen her türlü görüş, öneri, şikayet vb. bildirimler bizler için önemli olup, incelemeye alınmaktadır. Lütfen fatura içeriği, satın almış olduğunuz mağaza detayı ve iletişim bilgilerinizi destek@keenetic.com.tr eposta adresimize gönderebilir misiniz? Konuyu detaylı olarak incelemek isteriz.
Saygılarımızla. -
Merhaba kemal2238,
Her iki model arasında başta kablosuz teknoloji olmak üzere bir çok farklılıklar bulunmakta olup, mevcut satışta bulunan DSL modellerimiz arasında KN-3610 Hopper DSL modeli donanım olarak diğer DSL modellerimize göre artıları bulunmaktadır.
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Modemin arayüz şifresi nerede yazıyor. Telekomda arkadaş geldi kurdu gitti fakat arayüze giremiyorum her yere baktım bulamadım.
-
Varsayılan bir şifre yok. Şifreyi, kurulumda kullanıcı kendisi belirliyor. -
Kullanıcı ad admin şifre de isterse oda admin diye hatırlıyorum Bu arada tt nasıl oldu da başka modeme kurulum yaptı ilginç modemi sıfırdan kurduysa umarım şifre girmemiştir kafasına göre
-
Merhaba NEVERDIES,
Keenetic cihazınızın Web ara yüz ekranına giril için kullanılan kullanıcı adı admin dir. İlk kurulumda admin kullanıcısı için bir şifre oluşturmanız gerekmektedir, kurulum esnasında oluşturulan şifreyi girebilirsiniz.
Şifreyi hatırlamıyorsanız cihazınızı kürdan yardımı ile arkasında bulunan reset butonuna 15 saniye basılı tutarak fabrika ayarlarına geri döndürüp yeniden kurmanız gerekmektedir.
Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımız. -
Kurulumda şifreyi turktelekom yapmış. Muhtelemen söylemiştir bana ama atlamışım, deneyerek buldum :)
-
Herhalde gelen arkadaşın inisiyatifinde olan bir şey. Hızlıca kurdu gitti.
Yalnız hayatımda pek bir şey değişmedi neden böyle oldu anlamadım. Comnet+5 Senelik kötü modem kombinasyonundan TT+Keenetic kombinasyonuna geçtim çekim mesafesinin gözle görülür artışı dışında bariz fark yaşamadım. Hatta Comnet kullanırken hep vpn gibi takılıyordum Discorda rahat giriyordum yani, TT'a geçince o lüksü kaybettim. Gelen arkadaşın söylediğine göre ucuz sağlayıcılar bizim iplerin takibini yapamayıp şehir, şehir gezdiriyormuş bu sebeple vpn görünüyormuşum tam anlamadım, bazen google giriş isteği falan gönderince lokasyon erzincan, trabzon falan çıkıyodu anlam veremiyordum.
-
Sen alt linkteki konuya yaz yardımcı olurlar keenetic modemde vpn ile ilgili bir sürü seçenek var ben dediğin yerlerde hiç sıkıntı yaşamıyorum tt da Çekim mesafesi daha iyi ful olsun dersen keenetic de çok iyi kablosuz mesh ile bağlanan genişletici routerler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Kasım 2024; 21:37:35 >
-
-
Merhaba @KEENETIC bey
Kararlı kanala 4.2.3 verildi ancak hala TR cihazları güncelleme alamıyor. Aynı gecikme 4.2.1 sürümünde de oldu. Güncellemelerin TR varyant cihazlara geç verilmesinin sebebi nedir? Genel olarak topluluğumuzun bu konuda bizlere baskısı mevcut. Sizlerden detaylı bir açıklama bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 25 Kasım 2024; 15:52:32 > -
Merhaba ru.celebi,
Ön izleme sürüm kanalında yayınlanan 4.2.3 sürümü, tam saha testlerini tamamlamadığı için Türkiye ekibi olarak saha testleri tamamlanana kadar ilgili sürümün TR varyantına sahip cihazlar için, Kararlı sürüm kanalında yayınlanma süresini uzattık. Yayınlanma tarih konusunda net bir takvim bilgisi paylaşamıyoruz.
İlgili sürümü kullanmak istemeniz durumunda Ön izleme sürüm kanalında yayınlanan 4.2.3 sürümü yükleyerek kullanabilirsiniz.
Saygılarımızla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X