Hocam benim Titan salonda kurulu. Evin en uzak noktaları ise salon ile yatak odası arası. Yatak odasında 5GHz kullanamıyordum. Bir tane Buddy6 aldım, evin ortasına prize taktım. Titan'a kablosuz bağlı. Evin her yerinde 5Ghz kullanılabilir oldu. Kesintisiz ve hızlı geçiş özelliği sayesinde de kablosuz cihazlarım sinyal seviyesine göre Titan ve Buddy6 arasında otomatik geziniyor. Hiç bir problem yaşamadım. Aldığım günden beri tıkır tıkır çalışıyor. Dolaşım geçmişi de şu şekilde örnek olarak. Ancak mesh sistemi için ben tüm cihazların kablo ile birbirine bağlanmasını öneririm. En sağlıklı yöntem hala kablo. |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (205. sayfa)
-
-
Sizin sistemin aynısını kuracağım sadece cihazlar arası bağlantı kablo ile sağlanacak. Bakalım problemsiz kurulum gerçekleşecek mi hep beraber göreceğiz üstat.
-
dün hayatımda ilk defa mesh kurdum. ana cihaz olarak titan, yanına sprinter almıştık. sprinter'ın modunu değiştirdim, kablo ile titan'a bağladım, tek yapmam gereken titan'da oturum açıp, sprinter için "ekle" butonuna basmak oldu. müthiş kolay bişeymiş kablolu mesh kurulumu.
bu cihazları kurabilmek değil kuramamak büyük başarı.
-
Sonunda kuruldu mu sistem? oh beee :)
-
hahahah evet kurduk sonunda, teşekkürler ilginiz için.
doğru konumlama + kablolu mesh + wifi 6 sayesinde en uzak yer olan ofis dışında kapı önünde bile 250 mbit hız alabiliyoruz. keenetic'siz bir yer bırakmayacağım çevremde bu gidişle.
ek: wisp özelliği de 1,5 saatten fazla zaman kazandırdı bana bu kurulumda. diğer routerlarda bu var mı bu özellik bilmiyorum. müthiş bir şey bu da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 11 Ekim 2024; 21:13:32 > -
Merhabalar Türk Telekom fiber 200 mbps internet kullanıyorum. İss modemini kullanmak istemiyorum. Keenetic router mı modem mi almalıyım ve hangi modeli tavsiye edersiniz ?
-
Router yeterli.
Speedster
Sprinter
Hopper
Titan
Bütçe taleplerinize göre bakabileceğiniz güncel router modelleri.
-
Ev bilgisayarıma uzaktan erişmek istiyorum. Rdc ayarlarını vs yaptım 3389 a tdp portu açtım. Bunu kullanmak için statik ip almam gerekiyor sanırım doğru mudur. Keendns ile belki olur sanmıştım ancak beceremedim daha önce deneyen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim -
Private IP address bölümü sizin çözümünüz. Bulut tabanlı VPN çözümü ile bağlantı sağlayabilirsiniz.
-
Merhaba freezeboi,
ISP firmanız üzerinden aldığınız internet hizmeti için tarafınıza atanan ip adresi CGNAT ip bloğundaysa KeeneDNS servisi bulut üzerinden yalnızca HTTP ve HTTPS portlarına ulaşabilirsiniz. ISP firmanız ile iletişime geçebilir CGNAT IP bloğundan çıkmayı talep edebilir yada statik ip hizmeti alabilirsiniz.
Ayrıca bulut tabanlı VPN protokolleri ile ev yada iş ağınıza VPN yapabilirsiniz. Aşağıdaki makalelerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
Saygılarımızla.
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/213965789-Genel-IP-ve-%C3%96zel-IP-adresi-aras%C4%B1ndaki-fark-nedir-CGNAT
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/115005342025-Keenetic-te-sunulan-VPN-T%C3%BCrleri
-
Merhaba Yavuzd58
Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
İnternet alt yapınız Fiber (RJ-45 kablo) alt yapısını destekliyorsa internet alt yapınıza ait kullanıcı / şifre bilgilerinizi biliyorsanız Explorer - Speedster - Sprinter Hopper ve Titan model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-titan,keenetic-hopper,keenetic-sprinter,keenetic-speedster,keenetic-explorer
Yada aşağıdaki linkten ürün seçici ile kullanım amacınıza uygun olan en iyi modeli belirleyebilirsiniz.
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Bazı sağlayıcılar cgnat'tan çıkarmadan belirli bir portu size tahsis edebiliyor, sanırım Turknet'te görmüştüm bu uygulamayı. RDP portunu size atadıkları porta göre değiştirip ilgili portu açarsanızda RDP yapabilirsiniz. Ancak ip sabit olmayacak bu şekilde de.
-
giga kn-1012 gelir mi acaba tr'ye?
-
Merhaba Emre1393,
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. KN-1012 router modelimizin satışı 2025 yılı ilk çeyreğinde (tarih değişebilir) satışa sunulması planlanmaktadır.
Saygılarımızla. -
Bu modemi kullanıyorum, harika bir cihaz. Çok bayılıyorum. -
Merhaba Beykoz Sekoyası,
Nazik geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla. -
Sıkıntı olmaz istersen en eski modeliyle mesh yap canavar gibi olur wifi zira yıllar sonra eve fiber gelince bunun şerefine geçen hafta Titan modelini aldım ve mevcut 2020 yılında aldığım Keenetic Extra DSL AC1200 Whole Home Wi-Fi Kablosuz VDSL2/ADSL2+ KN-2111-01TR Modem Router da genişletici moduna alıp Titan a mesh yaptım evde her yerde ful wifi Ayrıca aynı yıl city router modelini keenetic extra dsl ile mesh için almıştım onu eklemeye gerek bile kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ekim 2024; 3:55:32 > -
Konuyla ilgili güzel bir pos olmuş. Tamda aradığım ve 2 modem arasında kaldığım bir konıda sizin fikrinizi almak isterim.
Resimdede gördüğünüz gibi alternatif olarak düşündüğüm tp link mpdem 2100mbps hız iken keenetic 1800mbps hızında . Tabi bu değerler tam hız değerimi gösteriyor onuda tam bilmemem ama düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
-
keenetic'e disk vs bağlar o hızı teoride kullanabilirsin de tp-link ile ne yapacaksın Allah aşkına?
yıllarca sıfır yazılım güncellemesi ile kakaladı bize dandik modemlerini. keenetic al geç ama fiberse router al geç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X