Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.168
Cevap
107
Favori
224.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1000 Mbps hızına sahip bir alt yapıda ISP router ve ONT cihazının tam modeli nedir? eğer kullanmakta olduğunuz Router veya ONT cihazlarından herhangi biri 2.5 Gbps ve üzeri hızları desteklemiyorsa, ISP router üzerinden aldığınız hız 1317 Mbps olamaz. Öncelikle ISP tarafında bu durumu netleştirmenizi öneririz. Sonuç olarak mevcut ISP cihaz yada cihazlarınız donanım olarak 1000 Mbps üzeri destekleyen hızlara sahip değilse ISP router cihazınızı taktığınızda 1317 Mbps hızlara nasıl ulaştığınızı ISP firmanıza iletmenizi öneririz.

Teknik olarak, alt yapınız üzerinden aldığınız hizmet hızlarınız net olmadığı için ayrıca hız testlerinde çıkan sonuçlar (sunucu, web tarayıcı, hız testi hizmeti veren servisler, bulunduğunuz bölgedeki internet kullanım yoğunluğu vb.) dış etkenlere göre sürekli olarak değişkenlik gösterdiği için X modelimizde X sonuçlar elde edebilirsiniz diyemeyiz.

KN-1811 TITAN model router modelimizi mevcut alt yapınızda kullanabilirsiniz. Alt yapı hizmetiniz 1000 Mbps üzeri bir hıza sahipse TITAN modelinde bulunan 2.5 Gbit port üzerinden bağlayabilir alt yapınızın desteklediği yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

• Merhaba Keenetic Ultra modelini ikinci el olarak almayı düşünüyorum. Keenetic Titan çok araştırdım malesef bütçem yetmiyor. Keenetic Ultra alırsam güncelleme alamama gibi bir durum olur mu ? Keenetic web sayfasında Ultra modeli görünmüyor, sanırım üretimi durdurulmuş. Titan ve Ultra arasındaki SFP portundan başka ne fark var mesela. Hangisi daha iyi , uzun zaman güncelleme alır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt

KN-1810 Ultra yerine yeni modeli KN-1811 Titan olarak geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan karşılaştırma tablosunu görebilirsin.

KN-1810 Ürün yaşam döngüsü sayfası:

docs.keenetic.com
    Keenetic ürün yaşam döngüsü destek politikası
    https://docs.keenetic.com/eu/titan/kn-1810/tr/31171-keenetic-product-lifecycle-support-policy.html

Geliştirici ve delta güncelleme kanallarında daha uzun süre güncelleme alacağını düşünüyorum.

KN-1811 Ürün yaşam döngüsü sayfası:

• buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt
    Merhaba buhayatcoktabayat,

Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. KN-1810 Ultra model router cihazımızın üretimi bitmiş olup stoklarımızda bulunmamaktadır. ULTRA model router cihazımızın yaşam döngü politikasına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

TITAN model router cihazımız ile ULTRA model router cihazlarımız arasındaki karşılaştırma tablosuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Titan model router cihazımızın üretimi ve satışı devam etmekte olup ilgili modele ait yaşam döngü politikasına aşağıdaki makalemizden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla

• Merhabalar, TurkNet VDSL internet kullanıyorum, indirme hızım 85 Mbps, upload 20 Mbps. Evim 55 metrekare 1+1. Wi-Fi çekiminde vs herhangi bir sorunum olacağını zannetmiyorum. İnternet hızım en fazla 95 Mbps civarına yükselir, kullandığım modem ASUS DSL N16 fakat artık ömrünü dolduruyor.

Ek olarak, özellikle Keenetic tercih etmek istiyorum fakat Hopper almama gerek var mı Extra DSL yeterli olur mu emin değilim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• Limstift1744 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Limstift1744,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Alt yapınızda mevcut DSL destekli modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkte satışta olan DSL modellerimiz ve ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna erişebilirsiniz. Kullanım durumunuza ve bütçenize göre DSL destekli modellerimizden herhangi birini tercih edebilirsiniz.

Saygılarımızla.

• Merhaba,

Uzun süredir Keenetic (omni+lite) kullanmaktayım ve artık 5ghz'e geçmek istiyorum.

şu an Keenetic explorer modeli dikkatimi çekti.

sormak istediği şu; 2 adet keenetic explorer ethernet kablosu ile mesh olarak bağlarsam hem 5ghz hem de 2.4ghz wifi ağı aynı anda açık olabiliyor mu yoksa bir tanesi mi sadece çalışır? çünkü evdeki bazı eski cihazlar sadece 2.4 destekiyor. yani amacım yeni cihazlar 5ghz ağına, eski cihazlar 2.4ghz cihazına bağlansım istiyorum, bu mümkün mü?

• sarmoodi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sarmoodi,

Dual band olarak çalışan tüm Keenetic modellerinde isterseniz tek bir ssid ile hem 5 Ghz hem de 2.4 Ghz yayını yapabilir, yada 2.4 Ghz ve 5 Ghz badları için ayrı ayrı SSID yayını yapabilirsiniz.

Aşağıdaki makalelerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
    https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360014195160-Binding-devices-to-a-Wi-Fi-band
    https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000849720-Band-Steering

Saygılarımızla.

• KEENETIC kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim, bu dediğiniz mesh kurulduğunda da geçerli, değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet geçerlidie.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Evet Mesh sisteminde ve mesh sistemine bağlı olan tüm node cihazlarında geçerlidir.

Saygılarımızla.
  • Merhabalar, ebeveyn denetimleri yapabileceğimiz router bulunmaktamıdır. Örneğin youtube günlük 1 saat erişim gibi, evde birden çok cihaz bulunmaktadır. Bunları router üzerinden kontrol etmek mümkünmüdür. teşekkürler

• dalu D kullanıcısına yanıt
    Merhaba dalu,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Router modunda çalışan tüm Keenetic modellerinde Ebeveyn kontrolü yapılmaktadır. Ebeveyn kontrol ile ilgili yapılan işlemlerin detaylarını anlatan makalelerimize aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360008896819-Family-profiles-parental-controls

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

• Selamlar titan modellini almayı düşünüyorum fakat wifi 7 Li modeller gelir mi önümüzdeki dönemde wifi 7 destekli model beklemeli miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarogl S kullanıcısına yanıt
    Merhaba serdarogl,

Wi-Fi 7 destekli model / modeller ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, 2025 yılı ikinci yarısında (tarih değişebilir) satışa sunulması planlanmaktadır. Ancak ülkemizdeki internet alt yapısı ve verilen en üst internet hızlarına göre mevcut AX ürünlerimiz KeeneticOS in de katkılarıyla internetin hızının tamamını Wi-Fi olarak çok stabil dağıtabilmekte, oldukça iyi performans vermektedir. TITAN model router cihazımızı tavsiye ederiz.

Saygılarımızla.
  • Keenetic Titan AX3200 veya Hooper X1800 cihazlardan iki adet alıp mesh sistem kurduğumuzu varsayalım. Bu cihazlar kendi aralarında ethernet kablosuyla haberleşip wifi ağını mesh olarak yayabiliyorlar mı ? Bu özellik cihazlarınızda mevcut mu ? Güya bu özellik TP Link AX53 cihazımda mevcut fakat iki cihazı eşleştirdikten sonra ethernet kablosuyla lan girişlerine bağlamama rağmen hala wifi üzerinden haberleşmeye çalışıyorlar. Aralarındaki mesafede beton duvarlar bulunduğu için bağlantı kopuyor. Evimin bütün duvarları beton bu yüzden mesh sistem kurduğumda cihazlar kendi aralarında ethernet kablosu aracılığıyla haberleşmesini istiyorum.

• DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Merhaba DonanımcıAhmetD,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. KeeneticOS işletim sistemine sahip tüm modellerimiz Kablolu / Kablosuz Mesh sisteme dahil edilebilmekte olup isterseniz mesh sistemine dahil olan tüm cihazları kablolu yada kablosuz olarak kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.
  • DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt

Keenetic Titan ve Buddy6 sahibiyim. İkisi kablo ile de mesh olabilir, kablosuz olarakta. Keenetic bey cevap verecektir mesajınıza.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Şu teknolojiden yararlanmak gerçekten istiyorum. Duvarlar tamamen beton olan evler için en net çözüm bence bu. Sisteminizi kurduğunuzdan beri herhangi kararsızlık problemi çökme problemi yaşadınız mı ?

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.