Hocam öncelikle söylediğiniz modellerden Keenetic WiFi6, TP-Link ise WiFi5. Keenetic tarafında güncel bütün dsl standartları destekleniyor. TR'de kullanılmasa bile gfast dahil. Ayrıca dsl hattınız için hızınızı arttırmak veya düşürmek için ayarlar bulunur. TP-Link düz modem bu konuda. Keenetic WiFi6, TP-Link ise WiFi5. Ayrıca tplink'in bahsettiği hız için 4x4 mimo destekli kablosuz cihaz gerekli. O da nerdeyse hiç bir telefonda yok. Yani o hız tamamen reklam. İkisininde eth portları gigabit. Ağını genişletmek istersen Keenetic burada da yine mesh sistemi ile önde. VPN ile işin oluyorsa keenetic'te tüm vpn türleri var. Tplink'te sadece openvpn var. Her şeyden öte keenetic'te ağınız için sayısız özelleştirme seçeneği sunulur ve sürekli güncelleme alır. |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (206. sayfa)
-
-
Sayın Keenetic Firma Temsilcisi @KYTECHNGAMING,
Torrent istemcisi olarak ara yüzde kullandığınız, 2020 yılında yayınlanmış, "Transmission Version:3.00 (ab47000043), RPC: 16, WEB Control: 1.6.1(20200913)" için son güncellemeler gelecek mi?
Transmission 4.0.6 en son çıkan sürüm olup, 2024 Mayıs'ta yayınlandı.
Eğer böyle bir plan yoksa, Transmission 4.0.6'yı ya da başka bir torrent istemcisini modem ara yüzüne manuel olarak ekleyebilir miyiz?
Saygılarımla,
Sistem Bilgilerim:
Titan (KN-1811) TR
İşletim sistemi (OS) sürümü 4.2.1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskhaad -- 27 Ekim 2024; 21:16:30 >
-
Üç ay önce, mevcut yeni arayüzü barındıran güncelleme daha geliştirici Alfa sürümünde iken Transmission'un akibetini bende sormuştum ama olumsuz yanıt almıştım. KeeneticOS kaç sürüm güncelleme aldı ama Transmission hep aynı sürümünde kaldı. Sizinle aynı görüşteyim, artık Transmission'ın da güncellemesi gerekli...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159303484
Bu arada opkg paketi olarak qBittorrent'ı yükleyebilirsiniz: https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-keenetic-opkg-kurulum-rehberi-ve-opkg-paket-kurulumlarindan-bazilari.701020/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 28 Ekim 2024; 1:25:8 >
-
Hocam, teşekkürler. Masaüstünde qBittorrent kullanıyordum . Bu bilgi iyi oldu. 👍🏻👍🏻 -
Wifi7 ne zaman gelir -
Merhaba grese,
Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Wi-Fi 7 destekli model / modeller ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, 2025 yılı ikinci yarısında (tarih değişebilir) satışa sunulması planlanmaktadır. Ancak ülkemizdeki internet alt yapısı ve verilen en üst internet hızlarına göre mevcut AX ürünlerimiz KeeneticOS in de katkılarıyla internetin hızının tamamını Wi-Fi olarak çok stabil dağıtabilmekte, oldukça iyi performans vermektedir. TITAN model router cihazımızı incelemenizi tavsiye ederiz.
Saygılarımızla. -
hocam merhabalar. sizi burda buldum.
bu üründen alıcam bu ay içerisinde. avatarınızda firma yetkilisi olarak gördüm sizi.
bu markanın yetkilisi sizmisiniz öncelikle onu sormak istiyorum.
birde ben bu ürünü trendyol n11 gibi sitelerden alıcam. bu sitere destek veriliyormu bir sorun çıksa.
arıza olduğunda ürünü kime nereye göndereceğiz. teknik servis desteğini kim sağlıyor.
şimdiden ilginize teşekkür ediyorum
-
Merhaba kemal2238,
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İlgili forum sayfası Keenetic Türkiye resmi forum sayfası olup, Keenetic hesabı üzerinden yazılan tüm mesajlar Keenetic Türkiye ekibi tarafından verilmektedir.
Hepsiburada, N11, Amazon ve Trendyol gibi güvenilir online alış veriş sitelerinden veya aşağıdaki linkten sizlere en yakın bayilerimiz ile irtibata geçerek ürünlerimizi temin edebilirsiniz.keenetic.com.trKeenetic Kablosuz Routerlar nerede satılır - Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/shops
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek yardım hattını arayarak arkadaşlarımızdan alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Şu tarihte 13/10/2024 alt linkteki sitede yetkili satıcısı KYTECHNGAMING olan ve bu forumda da kendiyle tanışıyorum ondan 6.135,48 TL ye aldım TİTAN MODELİNİ.
ŞUAN MAALESEF FİYAT ARTMIŞ AMA DİĞER SİTELERDE YUKARIDA BAHSETTİĞİM ARKADAŞTA VARSA ONDAN AL DERİM
idefixKEENETIC TITAN KN-1811-01-EU-UK AX3200 Dual Band Mesh Router - idefixhttps://www.idefix.com/keenetic-titan-kn-1811-01-eu-uk-ax3200-dual-band-mesh-router-p-1358138?vendorId=933
-
Altın yerine Titan'a yatırım yapmak lazımmış :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ru.celebiAltın yerine Titan'a yatırım yapmak lazımmış :)
Öyle valla
-
sonunda bende aldım geldi modemim. şuanki performansı beni gayet tatmin edici.
birde size şunuda sormak istiyorum.
mesela bana türk net diorki vdsl hızınız bulunduğunuz bölgede max.80mbps, bunu hepsini bile alt yapınız desteklemiyor. kutudan biraz uzaktasınız, sorunsuz kopmalar yaşamamak için bana gelen hız 50 mbps.
diorumki acaba modemler filanda eskiydi birazdan ondan dolayımı acaba. şimdi bu modem gelince hızımı max çıkarsam kopma yaşamadan 80 nin hepsini sorunsuz alırmıyım acaba.
-
Stok yeniliyorum. 😁 -
Yerinizde olsam o hoparlörler arasından Keenetic'i uzaklastirirdim.
Hem hoparlör hem monitor arasında tam parazitlenmenin arasında duruyor. -
Hemen yerini değiştiriyorum. Peki yukarıda sorduğum soruya cvbınız ne olur
-
Hat değerlerinize yorumlanabilir, ama 100 de 100 olur diyemeyiz. -
Belli kurutmuşsun titan deresini
-
Selamlar. Hangi Keenetic modeli konusunda yoruma ihtiyacım var. Siteye Fiber geldi fakat iç tesisat bakır olduğu için 100mb Vdsl alabiliyorum. Hangi modem benim için iyi olur, birde Keneetic yerli marka mı öyle okudum diye hatırlıyorum.
-
Merhaba NEVERDIES,
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Keenetic 2010 yılında Hong Kong’da ev ve iş dünyasına premium Internet erişimi ve Wi-Fi çözümleri sunmak amacıyla kuruldu. En baştan itibaren yüksek seviye donanım ve yazılım kapasitesine odaklandı. Tüm Keenetic ürünleri üstün seviyede endüstriye düzeyde test edilmiş donanım ve hata payı bırakmayan tümleşik modüler işletim sistemiyle dizayn edildi. Keenetic işletim sistemi KeeneticOS ile en yüksek güvenlik, kesintisiz bağlantı ile çalışma ve yüksek performans sağlandı. Keenetic faaliyet gösterdiği alanda ve bölgelerde yüksek katma değerli ürünleri sağlayarak en değerli marka oldu.
Kasım 2018’de Türkiye’de Keenetic İletişim Teknolojileri Bilişim Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş. Joint Venture- ortak girişimi kuruldu.
DSL destekli KN-3610 HOPPER DSL yada KN-2112 EXTRA DSL modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkten ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna ulaşabilirsiniz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hopper-dsl,keenetic-extra-dsl
Saygılarımızla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X