< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (203. sayfa)
-
-
Baya bir şikayet var ürünler hakkında ve çoğu çözümsüz kalmış, aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Teknik servis hizmetiniz yetersiz galiba, açıkcası düşündürüyor ürünlerinizi satın almak.
-
120 metrekare 3+1 de kullanmak üzere bağlantı,çekim sorunu yaşamayacağım bir modem arıyorum ne tavsiye edersiniz
-
Merhaba ApexiRubber,
Şikayetvar sitesi kurumsal iletişim ve destek platformumuz değildir. Resmi forum sayfamız dahil, Keenetic olarak bir çok iletişim kanalımız üzerinden kullanıcılarımız tarafımıza ulaşabilmekte ve yaşadıkları durumlar incelenerek çözüm üretilmektedir. İlgili sitede yayınlanan yorum vb. yazılar her türlü manipülasyona açık olabilmektedir. İş takibi ve çözüm sürecinin daha hızlı ilerlemesi adına resmi iletişim kanallarımız üzerinden şikayet, öneri ve destek çözümleri vermekteyiz.
Saygılarımızla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba crown in cornfield,
Öncelikle Keenetic ürünleri ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.
Alt yapınız telefon hattı (RJ-11) ile geliyorsa ADSL2+ / VDSL2 / Fiber (EtherWAN) destekli KN-2012 - Omni DSL - KN-2112 Extra DSL - yada KN-3610 Hopper DSL model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkten ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna erişebilir size uygun olan modeli belirleyebilirsiniz.
keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-omni-dsl,keenetic-extra-dsl,keenetic-hopper-dsl
İnternet alt yapınız Fiber (RJ-45 kablo) alt yapısını destekliyorsa internet alt yapınıza ait kullanıcı / şifre bilgilerinizi biliyorsanız Explorer - Speedster - Sprinter Hopper ve Titan model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.
keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-titan,keenetic-hopper,keenetic-sprinter,keenetic-speedster,keenetic-explorer
Yada aşağıdaki linkten ürün seçici ile kullanım amacınıza uygun olan en iyi modeli belirleyebilirsiniz.
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Not: Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model fark etmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz.
Saygılarımızla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
@KEENETIC hala ürün seçme aşamasındayım da, bir sorum daha olacak. Bazen dışarıda çalışıyorum, Turkcell Superbox modem var elimde, hem 4g sim kart destekleyen hem de normal modem işlevini gören bir ürününüz var mı? Evde adsl olarak kullanacağım dışarı çıkarken sim kartı takıp yanımda götüreceğim, Hero 4g modeli var 12V 2A ile çalışıyor powerbank ile çalışacaktır zaten, Superbox modem ile aynı değerler.
Bu iki işlevi birleştiren bir ürününüz var mı?
-
Superbox için verdikleri sim kart başka cihazda çalışıyor mu?
4G + DSL Modem şeklinde bir ürün yok. USB Modem veya telefon paylaşımı (NDIS) şeklinde internete bağlanabilirsiniz. @KYTECHNGAMING
-
Ben çalışıyor diye biliyorum, bu tarz internet bağlantıları için mobil modemler var, TP-Link markasının şarjlı 4G modemi var, onda çalışıyor diye biliyorum, fakat performansı iyi değil.
-
Öyle olursa herkes bir superbox aboneliği alıp telefonuna veya küçük usb modemine takmaz mı? Bence satın almadan önce denemekte fayda var.
-
Bu markayı ve kullandığı çipsetleri bir başka seviyorum.... Anlayan çoktan emoji AT tı. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Ekim 2024; 16:13:31 >
-
Merhaba,
Genelin de ihtiyacı olabileceğini dünüşerek buradan bir soru sormak istiyorum. Eski mesh sistemimi değiştirerek, Hopper + Buddy 6 ikilisine geçtim. 5Ghz bant artık sinyal gücü açısından sorun olmayacağı için ve 2.4'ün genel yarattığı sinyal parazitlenmesini de azaltabilmek için mesh üzerinden Buddy 6'nın sadece 5 bandından yayın yapmasını istiyorum ancak Buddy'de sadece 2.4 için sinyal gücü azaltması yapabiliyorum; yani dual-band özelliğini bir türlü kapatamıyorum. Mesh içindeyken Hopper'a hiç dokunmadan bu ayarları yapmak mümkün değil midir acaba?
-
Merhaba ApexiRubber,
DSL destekli modellerimizde direk sim kart takılabilen bir modelimiz bulunmamaktadır fakat USB port üzerinden aşağıdaki linkte bulunan uyumluluk listesindeki 3G / 4G USB modem temin ederek interneti sonlandırabilirsiniz.
Direk sim kart takılabilen router modellerimize ve ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hero-4g-plus,keenetic-runner-4g,keenetic-hero-4g,keenetic-skipper-4g
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Merhaba ArdaBarisC,
Mesh sistemine ekli olan tüm node cihazları denetleyici tarafından yönetilmektedir. Bu sebeple denetleyicide etkin olan bandlar denetlenen (node) cihazlarında etkin olarak gelir ve değiştirilemez. Fakat Buddy cihazınızda her iki band içinde sinyal seviyesi gücünü değiştirebilirsiniz.
Saygılarımızla. -
Merhabalar evimde 1000mbps internet kullanmaktayım. ISS tarafından verilen modem wifi6 destekli olduğu için telefon wifi de çok güzel değerler alıyorum. Fakat odamda kullandığım keenetic viva da Wifi 5 olduğu için wifi de max 650mbps almaktaydım. odamda ki routerı değiştirip asus dsl-ax82u wifi6 destekli cihaz satın aldım fakat bu ne yaptıysam bu cihazda 700 750 almaktaydım. asus cihazı Titan ile değiştirsem wifi hızlarında iyileşme olur mu acaba?
ISS modem
ASUS DSL AX82U
-
Ayarlarından dolayı olabilir mi acaba? AX82U 4808Mbps destekliyor çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 6 defa sıfırladım hocam sadece ayarlardan AP ve wifi6 yı açıyorum
-
1000 de nasıl 1300 çıkıyor. :)
Viva ad gayet normal bir değer çıkmış. Kayıpları hesaplarsak.
Asus markası için yorum yapamıyorum. Client cihazında önemi ortada tabi.
ISS cihazlarında yanıltıcı sonuçlar çıktığını düşünmemek için kendimi zor tutuyorum bayadır.
-
kullandığım alt yapı 10.000mbps kadar destekliyor. aile apartmanında diğer kullanıcılarda aynı ISS ve aynı modemi kullanmakta onlarda aynı hızları alıyor :)
-
Anlayamadığımız noktalardan biri şu.
ONT 2.5ge akışa mı sahip? Onun yanında 2.5ge wan portlu router'a mı takılı yok sa 2.5ge portlu pc'de direkt pppoe mi sonlandırılıyor?
Değilse ise 1g ont portu çıkışında alacağın 940-970 üzeri olmaz.
1.100 - 1.300 çıkan sonuçlar görülüyor nadiren.
Wifi ve aynı test sitesi ortamında hep aynı sonuç mu? Başka test sitelerinde ne çıkıyor?
Fast.com
wifiman.com
nperf.com
Atlyapınız atlantis 1000/1000 sınırlı bölgede hizmet veren bir firmanın sanırım.
10.000 mbit desteği kendilerinin olabili de sizin evinizde o destek bir bağlantı gelmeyecektir. Gelsede sizin o veriyi işleminizi çin baya ciddi bir yatırıma ihityacınız olacaktır.
ssd, işlemci, ağ kartı başlıcıları....
-
Hocam ONT ve firmanın verdiği router'ın modeli nedir acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X