Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.168
Cevap
107
Favori
224.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tarattığınız cihazların bu erişim noktaları zaten sizlere verilmemiştir bile.

Kullanıcılar menüsünden olduğundan farklı bir port numarası atayabilirsiniz.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Uyarıyı veren programlar sadece iç lokaliniz için veriyor.

Varsayılan olarak telnet portunuz dışarıya açık değildir.

Endişeleriniz giderecek aşağıdaki makaleyi okuyabilirsiniz.

https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360001839240-Keenetic-router-security

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    İlgili kısmı arayüzden buldum. Portlar varsayılan ayarlar olarak verilmiş. Cihazı alalı 1ay oluyor. Sadece son sürüme güncelledim.

Sonuç olarak bu üç yere de rastgele seçeneklerde çıkan sayıları mı vermeliyiz? (Ör: http için 777)
    Varsayılan olarak kullanmak riskli mi?

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2483078/ca3f1d6c-a2e0-4068-90c2-b44396003681.jpeg[/simage=1]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskhaad -- 2 Eylül 2024; 1:31:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azata A kullanıcısına yanıt

Tipik TT yalanı, ben çok kötü bir altyapıda 16mbit adsl tarifesinde 12mbit kullanırken, 35/11 vdsl'e geçtim. KN-2011 modemimle Hem download hem upload maksimumda kullanabiiliyorum. Modem gereken tüm müdahaleleri zaten otomatik yapıyor. Verdiğim her kuruş bu modeme helaldir.

• baskhaad kullanıcısına yanıt
    Merhaba baskhaad,

KeeneticOS işletim sisteminde internet üzerinden uzak erişimler varsayılan olarak kapalı olarak gelmektedir. Anti virüs programınız yerel ağ için ilgili uyarıyı Telnet - SSH vb. uzak erişim portları için ayrıca Yönetim menüsü altında bulunan Kullanıcılar ve Erişim sayfasından internet erişimi için izin verebilir, varsayılan portları değiştirebilirsiniz. İlgili portlar uzak erişime kapalıysa cihazınız uzak bağlantı ile ilgili portlar / protokoller üzerinden erişilemez. Aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.

https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360001839240-Keenetic-router-security

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

• 2li hopper modeline titan modelini de alacam galiba titanı router olarak hopperı da genişletici modunda kullanırım diğeride boşta kalsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada keenetic in beta sürümünü beğendim menü yü istediğim gibi dizayn edebiliyorum teşekkürler KEENETİC

• grese kullanıcısına yanıt
    Merhaba grese,

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
  • MSC Elektronik kullanıcısına yanıt

VDSL geçsem sıkıntı yaşamam değilmi?

• Ürün fiyatları ile ilgili yorum yaptım hemen sildirildi. Gerisini siz düşünün. Evet ürünleriniz çok gereksiz pahalı. Kullanılan donanıma göre.

• Pandemic kullanıcısına yanıt
    Sanırım donanımdan ziyade yazılım desteğinden dolayı böyle bir fiyat politikasını benimsemişler. Olsun; biz tüketici olarak her zaman en kaliteli ürünü en uygun fiyata talep etme hakkımızı yineyelim.

Bence de abartmışlar fiyatları 1 yıldır bakmıyordum 1 - 2 modelinde 2 yada 3 bin tl artış nedirEv ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Eylül 2024; 6:51:44 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Ben Carier Dsl almmistim. 4 ay once. Bu modelde.o gunden bugune 600 tlye yakin bir artis var. Banada garip geldi. Diger modeller icin birsey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar taktiginiz harici disk veya flash disklerden birsey yuklemeye calistiginizda hangi hizlari aliyorsunuz ortalama.

2 farkli cihaz var bende. Mesala Carier Dsl saniyede ortalama 4mb indirirken, Extra Dsl saniyede 9 mb indiriyo Degerler normalmi acaba? Hem ev agina bagliyken denedim, hemde mobilden denedim hemen hemen ayni sonuclar var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 8 Eylül 2024; 7:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt

Ben artık bu ürünlerdeki yada diğer tüm marka ürünlerdeki fiyat artışının keyfi olduğunu düşünüyorum çünkü mümkün değil bu kadar artış olamaz. Neyse işin aslı mecbur kalmadıkça almayacaksın ama dünyada tüketim çılgınlığı hat safhada bunu fark eden satıcı üretici neyse basıyor zammı yapacak bir şey yokEv ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Eylül 2024; 8:23:44 >

Yorumunuzu görmüştüm. Anımsadığım kadarı ile biraz argoya kaçıyordu. Kaldırılma sebebi de bu olabilir.

Hocam üreten bir toplum değiliz. Neye bağlıyız? Dövize...

2-3 bin tl hangi ürün artmış? Doğru orijinlerde değerler alınmadan yazıldı sanırım.

Hopper DSL örnek veriyim.

Nisan 2023 kestiğim faturalar 2.200-2.300TL aralığında imiş.

Ağustos 2024 kestiğim faturalar ise 3.200-3.300TL aralığında.

Bugün tarihi ile tam 1 senedeki sadece dövizdeki artışı göz önünde bulunduralım.

Bir de amazon.de ' ye girin. Aynı modeli bulun ve Euro fiyatının TL karşılığı neye geliyor bir bakın. Oradan da bir sonuç çıkacaktır.

7TL'lik artış = 100$ olan bir mal 2700TL iken oldu 3400TL. (diğer bilemediğimiz ithalat, lojistik vb. maliyetleri görmezden gelirsek)

Dolar 1 senelik grafik:

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Euro 1 senelik grafik

• kmlhyt kullanıcısına yanıt

Birşey yüklemeye çalışmak olarak tam olarak neti kastediyorsunuz?

Kablolo ve ya kablosuz bağlı bir cihazdan diskinize kayıt etmek mi yoksa o diskten bir dosyayı başka bir yere kopyalamak mı? İndirme derken Torrent'ten mi bahsediyorsunuz yoksa?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hocam örnek bendeki 2020 de 450 tl ye aldığım şuan extra dsl 3 bin tl civarı hadi 4 yıl geçti diyelim de abi eskiden eski modellerin fiyatı düşerdi bu devirde artıyor, yada pandemiden sonraki süreçte diyelim. Böyle iş olmaz ki bence dolar düşse de fiyatı arttıranlar çok piyasada yani dolar bahanesi hep ceplerinde. 1 yıl önce titan modeli 4 bin civarıymış şuan 6 bin 7 bin civarı ben bunu dolar artışına bağlayamıyorum artıkEv ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

2020 deki Extra DSL KN 2111, 2024 teki Extra DSL KN-2112. Yani aynı cihaz değil.

2111 Carrier DSL olarak bakın.

• Yalnız kaçırdığınız bir nokta var ki o da şudur. Sizin zamanında aldığınız KN-2111 kodlu Extra DSL ile şu an satışta olan KN- 2112 kodlu Extra DSL arasında işlemci, RAM, ethernet portları gibi temel donanımlar olarak çok ciddi farklar var. Şimdiki Extra DSL (KN-2112) o zamanki en üst model sıralamasında Peak'den sonra gelen Hero DSL donanımlarına sahip bir ürüne dönüşmüştür. Bu durumun isim karmaşasına yol açacağını KN-2112 modelinin Extra DSL adıyla çıktığında Keenetic kullanıcıları sayfasında konuşup (yazışmışıp) tartışmıştık...

@KYTECHNGAMING üstad ile aynı anda yazmışız 🤭...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Eylül 2024; 22:50:5 >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.