Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.170
Cevap
107
Favori
224.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar programmer_onur,

Tanılama menüsünde bulunan DSL sekmesi altında Hat istatistik raporunuzu indirerek alt yapınıza ait 24 saatlik (dakika bazında) alt yapı değerlerinizi görüntüleyebilirsiniz, bu raporda FEC / CRC yanı sıra tüm DSL alt yapınıza ait değerler detaylı olarak raporlanmaktadır.
  • Televizyonum ss’de gorundugu gibi iki sefer cikiyor. Daha once gorunmuyor diye tekrar eklemistim. Bu eskiside gorunmeye basladi sistemde. İki adet oldu. Birini sildigim zaman ikisi birden siliniyor. Tekrar ekledigimde ikisi birden geliyor. Nedir çözümü?

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • igneli kullanıcısına yanıt

Cihazın kaydını silip modemi yeniden başlatıp tekrar kaydedin. Ben bu şekilde çözmüştüm. Bazen nedense aynı cihaz iki tane görünebiliyor.

Edit: Web arayüzünde görünüyordu bende, mobil uygulamasını kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 5 Ağustos 2024; 14:15:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru.celebi

Cihazın kaydını silip modemi yeniden başlatıp tekrar kaydedin. Ben bu şekilde çözmüştüm. Bazen nedense aynı cihaz iki tane görünebiliyor.

Edit: Web arayüzünde görünüyordu bende, mobil uygulamasını kullanmıyorum.

Deneyeceğim hocam teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bende de olan bir sorun. Dikkat ettiğimde ethernet ve wifi gibi iki ağ donanımı olan TV'lerde oluyor bu sorun. Ethernet ile bağlanıyorum, router'dan gelen kabloya akılsız switch takılı, switch'den alıyorum bağlantıyı. Aktif olmayan wifi bağlantısının internet çıkışını mobil uygulamadan engelledim. Arada kablosuz ekran paylaşımı yaptığım için tamamen kapatamıyorum kablosuz bağlantı seçeneğini... Buna rağmen modemin yeniden başlatılması, internet bağlantısının kesilmesi gibi durumlarda yine yaşıyorum. Switch'in gücünü kesip yeniden güç verdiğimde düzeliyor.

Arada engellediğim internetin kendi kendine yeniden aktif olduğuna şahit oluyorum. Ayrıca yine kendi kendine aile profilinden çıkmış oluyor. Bu sorunlar uzun zamandır var, inşallah bahsedilen yeni arayüz ile mobil uygulamaya da bu yönü ile çeki düzen verirler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi ileri seviye bir kullanıcı mobil uygulamayı niçin kullanmıyor ki?

• İki ağ kartı olmasından ziyade sanırım dediğiniz gibi switch ile alakalı. Bir zamanlar salondaki Titan'dan kendi odama kablo ile gelen bağlantıyı Extra DSL üzerinde sonlandırıp masaüstü ile Extra DSL üzerinden internete çıkıyordum. O zamanlar oluyordu bu problem. Şimdi yeni arayüzde kayıtsız cihazlar otomatik olarak belirlenen ayarlar dahilinde ağa dahil olacak. Belki problem çözülür.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Web arayüzü bana daha temiz ve sade geliyor. Mobil uygulama pek kullanıcı dostu değil bana göre. Sadece internetin online/offline durumunu telegram üzerinden iletmesi için kurmuştum.

Akıllı switch ile belki olmaz diye düşünüyordum ama verdiğiniz örnekle bu seçenekte elenmiş oldu.

İşin enteresan tarafı aynı switch'e takılı Xbox ve Shield TV (android box)'de böyle sorun olmuyor, yalnız TV'de oluyor.
    Xbox ve Shield ya kablo ile ya da wifi ile internete bağlanırken TV her ikisi ile bağlı kalmaya mı çalışıyor nedir tam anlayamadım ama sorun çıkaran TV oluyor. Kesin ve net...

Mobil uygulama detaylı işlerde değilde takip ve ani müdahele adına kolaylık sağlıyor. Bizim gençliğimizde yoktu böyle teknolojiler, şimdiki çocuklu ebeveynler çok şanslı 🙂...

• Merhaba iğneli ve tayaydin,

Aynı cihazın birden fazla listelenmesi durumu için sanal mac, istemci davranışı vb. birden fazla sebep olabilir. Aşağıdaki makalemize göre ilgili istemcileri kaldırıp test ediniz. Yaşadığınız durumun devam etmesi halinde incelemek isteriz. Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/10103105109660-Removing-an-item-from-the-client-list

Merhaba ru.celebi,

Keenetic mobil uygulama kullanıcı dostu bir ara yüz ekranına sahip sürekli olarak geliştirilen bir uygulamadır.

Kullanıcılarımızdan KeeneticOS ve Keenetic mobil uygulama ile ilgili, önerileri tavsiye vb. her türlü konuyu destek@keenetic.com.tr adresimiz üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

• @KEENETIC

Merhaba,

keenetic dsl kn2112 ve keenetic ekstra kullanıyorum internet güvenliği/ içerik filtre den mevcut dns leri seçtiğimde yetişkin sayfaları açılıyor fakat insta gibi diğer yasaklanan sayfalar açılmıyor bunu modem üzerinden aşabilirmiyim?

• Merhaba LaNcEt,

KeeneticOS iletim sisteminde bulunan DNS hizmetleri 3. Parti Keenetic den bağımsız hizmetlerdir. Instagram uygulamasının yasaklanması ülkemizde alınan mahkeme kararlarına göre uygulanılmakta olup ilgili uygulamaya erişim için kullanılan 3. Parti VPN hizmetlerine erişime de yasaklar getirilmektedir.

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

• Keenetic'in powerline ürünleri ile ilgili bir çalışması var mı? Olsaydı güzel olurdu sanki.

Edit: WiFi 7 ürünleri ne zaman gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 12 Ağustos 2024; 14:56:29 >
    Merhaba ru.celebi,

Tüm Keenetic modelleri kablolu / kablosuz akıllı mesh sisteme dahil edilerek oldukça kolay, ihtiyaca göre modüler eklenebilen, ekonomik, kesintisiz geçişli ve yüksek hızda kapsama alanı genişletme işlemi yapılabilmekte. Powerline Teknolojisinin sunduğumuz modüler mesh sisteme göre daha pahalı olması yanı sıra, teknolojisi gereği her kullanımda gereken en az iki Powerlien adaptörün ve kullanılacak tüm Powerline adaptörlerin aynı elektrik fazında olması gerekmekte. Ülkemizde evlerimize genellikle üç faz girmekte ve bu fazların dağılımına göre Powerline adaptörlerin ihtiyacımıza göre doğru yerlere kurmakta oldukça zorluk yaşanmakta veya kurulum yapılamamakta. Bu nedenlerle PLA tip cihaz üretilmesi planlanmamaktadır. Wi-Fi 7 destekli model / modeller ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte, 2025 yılı ikinci yarısında (tarih değişebilir) satışa sunulması planlanmaktadır. Ancak ülkemizdeki internet alt yapısı ve verilen en üst internet hızlarına göre mevcut AX ürünlerimiz KeeneticOS in de katkılarıyla internetin hızının tamamını Wi-Fi olarak çok stabil dağıtabilmekte, oldukça iyi performans vermektedir.

Saygılarımızla.

Peki TV bağlandığında bu iki seçenek de bağlı mı görünüyor, tek biri mi bağlı görünüyor. Samsung telefonumda MAC anonimleştirme ya da rastgele MAC denen bir ayar var ve standart olarak açık geliyor. Bu ayar ile telefon ağa bildirdiği MAC adresini değiştiriyor. Bu durumda telefonum Keenetic cihazımda kayıtlı olduğu halde, bir tane de kayıtsız cihaz görünmeye başlıyor. Onu kaydedip diğerini siliyorum. Eğer tek cihaz bağlı görünüyorsa sizin durumunuzda da böyle bir şey olabilir belki. Cihaz ayarlarında rastgele MAC özelliği kapatılabilir.

• sis651 kullanıcısına yanıt

niye sürekli kaydet sil yapıyorsunuz ki? telefonda, bağlı olan ağın ayarlarına girin, bu ağda telefon mac'ini kullanı seçin bitti gitti Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Sürekli yapmıyorum ki, telefonu değiştirdiğimde kısa sürede ikinci kayıt geliyor. Sonra kapatıyorum ayarı. :)

• Merhaba Keenetic Firma Temsilcisi,

Eset Smart Security Premium v17.2.8.0 ve Keenetic Titan os v4.1.7 kullanmaktayım.

Eset'in, ağ denetçisi kısmını çalıştırdığımda aşağıdaki uyarıları almaktayım.

Uyarı-1

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Uyarı-2

Daha önceki modem ve routerlarımda (adsl/fiber), Eset ile tarattığımda böyle bir uyarıya rastlamamıştım. Web'de arattığımda, aşağıdaki forumda, Kaspersky ile Keenetic router taratıldığında da benzer uyarılar çıktığını gördüm.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDIdonanım arşivi forum
    Açık port 23 (Telnet) nasıl kapatılır?
    https://forum.donanimarsivi.com/konu/acik-port-23-telnet-nasil-kapatilir.892965/

Sorularım;

1. Bu durumdan dolayı endişelenmeli miyim?
    2. Bu portları kapatabilir miyiz? Evet ise nasıl yapıldığını keenetic os üzerinden videolu/fotoğraflı açıklayabilir misiniz?
    3. Açık kalırsa, hangi durumlarda endişelenmeliyim? Mesela, benim ağıma, modem arayüz şifremi bilmeyen birisi, bu portları kullanarak erişebilir mi?

İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskhaad -- 1 Eylül 2024; 21:6:14 >

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.