Öncelikle bunu neden istediğinizi merak ettim. Keenetic modelleri 7/24 çalışması için dizayn edilmiş donanım ve yazılım yetkinliğine sahiptir. Birçok arayüz için zamanlama seçeneği mevcut. Cihazı komple yeniden başlatmak istiyorsanız aşağıdaki makalede yazılanı uygulayabilirsiniz. https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000160909-Rebooting-a-router-on-schedule Keenetic web arayüzünde de komut satırı bulunmaktadır. Örnek erişim adresleri: 192.168.1.1/a (kararlı ve stabil sürümde geçerli) Yeni beta arayüze sahip geliştirici sürümü kullanıyorsanız 192.168.1.1/webcli/parse Keendns adreslerini de kullanabilirsiniz. zyx.keenetic.pro/a - zyx.keenetic.pro/webcli/parse < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 8 Temmuz 2024; 14:3:58 > |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (198. sayfa)
-
-
Merhabalar dinchr,
KeeneticOS işletim sistemi 7 / 24 çalışacak şekilde dizayn edilmiştir. Cihazınızı belli bir takvime göre yeniden başlatmak için planlamak isterseniz aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.
Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000160909-Keenetic-cihaz%C4%B1-belirli-bir-takvime-g%C3%B6re-yeniden-ba%C5%9Flatma
https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000160909-Rebooting-a-router-on-schedule
-
WiFi sinyalinin gece kapalı kalması daha sağlıklı bir uyku sağlayabilir diye düşündüm. Bu sebeple sordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biz cihazı komple kapatmak istediğinizi anladık. Evet, WiFi hizmetini çalışma takvimine göre istediğiniz saatlerde açıp/kapatabilirsiniz.
-
Aşağıdaki makalemizden yararlanarak kablosuz ağınız için çalışma takvim planı oluştura bilirsiniz.
Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000510999-Work-schedule-for-network-connections
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evimdeki cihazlar ile NAS cihazımın ip bloklarını ayırmak istiyorum.
dolayısıyla NAS cihazının güvenliğini arttırmak istiyorum.
tavsiye edeceğiniz bir modem modeli ile iki ayrı lan oluşturup birbirilerinden ayrı tutabilir miyim.
Örneğin;
NAS cihazım 56.100.100.25 olsun
evdeki diğer tüm cihazlarım da 62.100.100. 0-50 olsun istiyorum.
bunu yapabilmemin bir yolu var mı ?
-
Merhaba;
Keenetic cihazlarımın arasından bir tanesi fazla ram tüketiyor. Bunun sebebini nasıl bulabiliriz? Gereksiz bileşenler yüklü değil ve RAM sıkıştırma aktif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 12 Temmuz 2024; 17:1:31 > -
bu sayfadaki ram tüketimi bir sorun mu bilmiyorum ama görünen o ki güzel bir soru sormuşsun. bu sorunun cevabını görebileceğin bir detay ise keenetic web arayüzünde yok görünüyor. ram analizi için bir eklenti var mı buna bakabilirsin. diğer cihazlar ile mevcut ayarları ve yüklü eklentileri karşılaştırma yapacak olmak da diğer bir seçenek. ayrıca aşağıdaki üç link de ilgini çekebilir.
usb ile ram kapasitesini genişletmek
trafik sınırlandırması ve intelliqos ayarları
help.keenetic.comJust a moment...https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/4405346787346-Traffic-classification-and-IntelliQoSzram ayarı
diğer bir seçenek de bilen birinden yardım almak
-
Qos ta açıksa bunlarda anormal görünmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Keenetic Carrier DSL AC1200 4x5dBi modemim var adsl kullanıyorum.VDSL için nasıl bir ayar yapmam gerek.???
-
ADSL kullanıyorsanız ve altyapınız bu ise VDSL ile ilgili birşey yapamazsınız. Altyapınız VDSL destekleyebiliyorsa servis sağlayıcınızdan değişim talep edebilirsiniz.
-
Türk telekomu aradım VDSL geçişte kesintiler yaşayabilirsiniz dedi.Böyle sorun yaşarmıyım.?
-
Bölgeniz kaynaklı yoğunluk ya da saha elverissizligi gibi durumlarda sadece Adsl hizmeti alabiliyirsunuzdur.
24 mbit üzeri bir hız sağlanamıyor muhtemelen. Adsl 24mbit e kadsr destekler. 24 mbit üstü için vdsl e geçiş yapılır.
Adsl 24mbit de talepte bulunsam sorun yaşarmıyım.??
-
Bunu hat değerlerinize gore bakmanız gerekir ve ayrıca servis sağlayıcı da bunu görerek genelde bu hız değerini ayarlar.
Türk telekomdaki yetkili 35 Mps kadar Altyapınız VDSL destekliyor. Fakat kopmalar yaşarsınız dedi. Sizce ne yapmalıyım.
-
Keenetic iniz var ise Snr ile 35 ten hızı tekrar düşürerek olası kopma sorunlarıni azaltirsiniz. Tabi ki hızında düşer.
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.....
-
Web arayüzünden ziyade belki komut sistemi ile ram tüketimi görülebilir diye düşünmüştüm.
Viva - USB modemler bileşeni hariç her şey yüklü. - Router mod
Titan/Speedster/Extra DSL - Ivır zıvır hiç bir bileşen yok - Extra DSL hariç Router mod.
Belki Extra DSL, xDSL modülü ile modem görevi yaptığı için kullanımı fazladır. Ancak şimdi de gözüme Titan'ın kullanımı takıldı. Yüzde olarak düşük görünsede MB olarak fazla. QoS hepsinde aynı kategori sıralaması ile etkin durumda.
Hiç bir cihazda problem yaşamıyorum ancak merak ettim sadece. Client sayıları farklı olsa bile ki çoğu kamera trafik kullanımları benzer cihazlar.
-
webcli ' da
show processes
show system
show threads
belki görmek istediklerinizi bulmanıza yardımcı olur.
Bana kalırsa boşa kafaya takmışsınız. Ortalama %25-35 arası kullanım hep olur. Qos ile bu %50 ve üzerine rahatça dayanır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X