@KYTECHNGAMING @tayaydin Şimdi şöyle ben hb dan almıştım siparişlerimden tıklayınca alt linkteki modeme gidiyor sayfa ve o siparişimdeki modem olmasa ya yok der yada o sayfaya gitmezdi he bu hb nın hatasıysa veya ürünü yenilediyse bilemem Ama ürün bilgisinde de KN 2111 MODELİ YAZIYOR VE 3999 TL link bu www.hepsiburada.com Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı https://app.hb.biz/IczLCTBuGXkJBU ÜRÜN BİLGİSİ BU DA SİPARİŞ SAYFAMIN GÖRSELİ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Eylül 2024; 2:44:56 > |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (202. sayfa)
-
-
İlandaki iki satıcıda yetkili degil. İki rakamda doğru değil.
Extra DSL Kn2111 diye bir model tedariği kalmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur ilandaki ürün bilgileri hiç değişmemiş zaten 2020 de aldığım gibi fakat senin dediğin gibi arattım, yani 2111 Carrier DSL olarak oda çıktı 3.199,00TL Neyse sonuçta her marka pahalı artık yapacak bir şey yok
www.hepsiburada.comKeenetic Carrier DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatıhttps://app.hb.biz/HFsMPBQ9brpQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Eylül 2024; 8:8:41 >
-
O da bitmiş ürün görünen o ki. Senin daha önce aldığın satıcı satıyordu tek başına.
O ilandaki satıcı da yetkili bir satıcı değil şu anda.
Ellerinde ürün bile yok bu tip satıcıların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Eylül 2024; 8:52:23 >
Sevgili Takipçilerimiz,
Piyasadaki bazı çok yüksek fiyatla satışta görülen ürünler; stoğu bizde biten veya satışı tarafımızca sonlanmış ürünlerdir. Bildiğiniz gibi serbest piyasa kuralları gereği ürün satış fiyatlarına müdahale edemiyoruz. Satışı sonlanan ürünler bazı firmalarda sınırlı adette bulunabiliyor, bu nedenle yeterli fiyat rekabet olmamasından dolayı fiyatının aşırı artığı görülebilmekte.
Bu durumda Keenetic ürünlerini karşılaştırıp, teknik niteliği en az aynı veya daha iyi olup daha uygun fiyatlı, birden fazla firma tarafından satış opsiyonu olan ürünlerimizi tercih etmenizi önermekteyiz.
Saygılarımızla. -
Vay be millet ne aldığını bilmiyor desene devir iyice sakat oldu Evet benim aldığım satıcı temizdi sorunsuz ürün yolladı oda yetkili satıcı diye hatırlıyorum ama şuan yok galiba. NOT seni buldum bu arada attım kenara kaybolma diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Eylül 2024; 15:3:6 > -
Alo Keenetic Buyrun :)
-
Merhaba;
Ufak bir sorum olacak. Keenetic modem kullanıyorum ve çok memnunum. Bildiğiniz üzere keenetic modemlerde sim kart girişi de bulunuyor. İnternet alt yapısı bulunmayan bir noktada, normal bir şekilde data hattı olan yeni bir hat alsam ve bu sim kartı keenetic modemime takıp kullansam sizce işe yarar mı? Bildiğiniz üzere superbox ve maudilleri çok çok pahallı. Bu sebepten böyle bir çözüm arayışı içine girdiğim. Sizce bu şekilde bir internet erişimi sağlayabilir miyim?
Teşekkürler
-
-
Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler öncelikle.
Belki durumumu daha net izah edebilirsem daha kolay yardımcı olabilirsiniz. Kırsal bir noktada bir ev için sürekli olarak internete ihtiyaç duyacağız. Güvenlik kameraları, ve diğer akıllı cihazlar bir şekilde internete ihtiyaç duymakta. Vınn vs gibi sanıyorum cihazlar kaldırılmış. Bunun yerine superbox gelmiş. Fiyatlarına baktığımızda, aylık ücretleri oldukça pahalı gözüküyor. En azından modem ücretinden kurtarabilmek için ve belli dönemlerde yoğun kullanacağımız aylarda ek paketler alarak durumu kurtarma arayışı içindeyim. Aklıma yeni bir data hattı alıp, keenetic modem ile kullanmak geldi.
Dediğiniz gibi hotspot yaparak evde bulunduğumuz zaman dilimleri içinde internet erişimi sağlayabiliriz fakat evde bulunmadığımız durumlarda da yine bir internet ihtiyacımız bulunmakta. Sim kartı keenetic modeme takarak bu şekilde bir yapı oluşturmaya çalışma çabası içindeyim ancak verimli çalışır mı bunu çok bilemiyorum.
-
Merhaba svs,
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. SIM kart takılabilen LTE Router çözümlerimizi kullanmanızı tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkte bulunan karşılaştırma tablosu üzerinden LTE modelleri ve modeller arasındaki karşılaştırma tablosuna erişebilirsiniz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hero-4g-plus,keenetic-runner-4g,keenetic-hero-4g,keenetic-skipper-4g
ÖNEMLİ NOT: Cihazlarda kullanacağınız Data hattınızda IMEI kısıtlaması olup olmadığını hizmet alacağınız GSM firmasından mutlaka teyit ettiriniz.
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Keenetic'in SIM kartlı modemi Hero 4G+ (KN-2311)'dir ve piyasa fiyatı 6K'dır:
Mevcut Keenetic modeminizin hangi model olduğunu yazmadınız ama benimde belirtmek istediğim yeni bir Keenetic almadan mevcut modeminizin USB girişi ile işinizi çözebilirsiniz. Wınn, Jet gibi USB modemler piyasadan kalkmış olabilir ama ikinci el hala bulunabiliyor. Ayrıca bunun yerine kullanmadığınız bir LTE destekli telefonda olur. USB'den hem sürekli şarjını koruyacak hem de veri alışverişinde bulunacak. Yada sürekli şarja takılı olarak mobil erişim noktası-WISP bağlantısı kullanacaksınız. Yani donanım kısmını kafa takmayın, bi şekilde hallolur...
Araştırmanız gereken şu: konum olarak hangi operatör iyi çekmektedir, aylık ne kadarlık veri alışverişine ihtiyacınız var (Mobil hatlarda alınan verinin yanında gönderilen verininde kotadan sayıldığını unutmayın). Normal kampanyalı konuşmaya açık mobil hatların kotaları iş görür mü mesela? Operatörlerin data hatlarında verilecek SIM kartları donanım kilitli mi, yalnız verilen superbox'lar ile mi çalışır? Eğer data hatları kilitli ve pahalı geliyorsa normal hat işi görüyorsa öyle devam edilebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu anda keenetic carrier dsl modelini kullanıyorum. Bu modemde bildiğim kadarıyla hem usb üzerinden hem de sim kart üzerinden internet erişimi sağlayabilecek gibiyim zannedersem.
Kullanmadığım bir telefon üzerinden, usb bağlantı sağlayarak dediğiniz yöntem çok sağlıklı olur mu? Sonuçta eski bir cihaz olacak ve bu cihaz sürekli şarj durumunda kaldığı için bir yangın tehlikesi oluşturma ihtimali yüksek olabilir.
Herhangi bir engelleme vs olmadığı koşulda sim kart üzerinden direkt olarak sanki daha sağlıklı olacak gibi geldi bana internet bağlantısı.
Kış aylarında çok fazla internet kullanımı göstermiyor olacağız. Yaz aylarında (mart-ekim gibi) burada sanıyorum 50gb bir internet yeteceğini zannediyorum. Diğer aylarda 4-5gb lık patkerler bile işimi görür.
-
evimde ttnet vardı malum fiyatlar yüzünden kablonete geçtim ama modemi kötü alt ve üst kattan internet çekmiyor. ttnet modemi ile sorun olmuyordu. bunun için hangi ürünü tavsiye edebilirmisiniz ?
-
Merhaba carlito83,
Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Keenetic olarak DOCSIS modellerimiz bulunmamaktadır. Kablonet modeminizin köprü (Bridge) mod özelliği ve ileride DSL alt yapıya geçme ihtimaliniz varsa DSL destekli (aşağıdaki linkte DSL modellerin karşılaştırma tablosuna ulaşabilirsiniz) modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hopper-dsl,keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl
İleriye dönük DSL alt yapıya geri geçme ihtimaliniz yoksa DSL desteği olmayan (aşağıdaki linkte Router modellerin karşılaştırma tablosuna ulaşabilirsiniz) modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-titan,keenetic-hopper,keenetic-sprinter,keenetic-speedster,keenetic-explorer
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 26 Eylül 2024; 10:48:6 >
-
@KEENETIC dublex evde kullanmak için modem önerebilir misiniz? Modem alt katta konumlanacak üst katlara da rahat wi-fi ulaşması gerekiyor, çünkü çalışma odası üst katta olacak.
Bir de, fiber bağlantıda kullanabiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 26 Eylül 2024; 21:18:28 > -
Metrekaresıigenel olarak 100-120 ve üzeri olan ve birden fazla katı olan evler için en az bir ana cihaz bir de tekrarlayıcı öneririm. Yani Keenetic Mesh.
Ayrıca router özelliği Buddy serisi hariç tüm Keenetic modellerin mevcut. Yani fiber altyapınızda kullanıcı adı, şifre ve vlan değerinizi bildiğiniz sürece ve dahili ont'li bir router'ınız olmadığı sürece direk olarak Keenetic'i ana cihaz olarak kullanabilirsiniz.
-
Merhaba ApexiRubber,
Öncelikle Keenetic ürünleri ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.
Alt yapınız telefon hattı (RJ-11) ile geliyorsa ADSL2+ / VDSL2 / Fiber (EtherWAN) destekli KN-2111-01EN Carrier DSL - KN-2012 - Omni DSL - KN-2112 Extra DSL - -yada KN-3610 Hopper DSL model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkten ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna erişebilir size uygun olan modeli belirleyebilirsiniz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-omni-dsl,keenetic-extra-dsl,keenetic-carrier-dsl,keenetic-hopper-dsl
İnternet alt yapınız Fiber (RJ-45 kablo) alt yapısını destekliyorsa internet alt yapınıza ait kullanıcı / şifre bilgilerinizi biliyorsanız Speedster - Sprinter - Hopper ve Titan model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-titan,keenetic-hopper,keenetic-sprinter,keenetic-ultra,keenetic-giga,keenetic-viva,keenetic-speedster
Yada aşağıdaki linkten ürün seçici ile kullanım amacınıza uygun olan en iyi modeli belirleyebilirsiniz.
Not: Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model fark etmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz
Saygılarımızla.
-
Bu ürünü düşünüyorum;
Mesh cihazı olarak;
Bu ürünü alsam bir sorun yaşamam değil mi? Bu cihaza ethernet ile bağlantı yapmayacağım, yukarı gelen wi-fi sinyali ile bağlantı yapmam lazım, üst katta ethernet soketi bulunmuyor.
Veya;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 27 Eylül 2024; 15:22:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X