Merhaba, Extra DSL modemi kullanıyorum. Bir sorunum var biliyorum olanağı yok ama yine de sorayım dedim. TurkTelekom'dan Statik ip hizmeti alıyorum ve işyerinde bir siteye statik ip bilgilerimi verip sadece sabit statik ip ile giriş yapabiliyorum. 3-4 gündür fiber kablolarda kazıdan dolayı kopmalar olmuş ve bölgemde internet yok. evdeki Superbox'ı getirdim ve extra dsl'e WISP sekmesinden yedek bağlantı sağladım. Ama statik ip olmadan siteye giremiyorum ve bugün son gün fatura kesmem gerekiyor. Yönlendirme(routing) vs ile mevcut olan statik ip mi kullanarak o siteye girmenin yolu varmıdır? teşekkürler şimdiden. |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (209. sayfa)
-
-
Merhaba Burkipower,
Karşı lokasyonda bulunan yerel ağa erişmek için kullanılan bir VPN varsa, ilgili ağın yöneticisinden sizin için yerel ağınıza ulaşabileceğiniz VPN bağlantısı talep etmeniz dışında farklı bir çözümümüz önerimiz bulunamamaktadır.
Saygılarımızla. -
Sayın Keenetic yetkilisi merhabalar,
8 yıllık modemi yenilemek istiyorum. Vdsl 50 mgbit altyapı ve buna uygun ttnet abonesiyim. Ama ort 10 mgbit ortalama hız alabiliyorum.
140 m2 ev içinde ve 3-4 kullanacıya hitap edecek modem öneriniz nasıl olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@keenetic diyelim vdsl hat kesildi. Sanki yönetim arayüzünde GSM üzerinden internet paylaşımı gibi bir şey vardı.
Sormak istediğim telefondaki AP modemden bağlanıp tüm eve dağıtamaz mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WISP bağlantı şekli ile dediğiniz mümkün:
quote:
Wi-Fi Hotspot Üzerinden İnternet Bağlantısı
Açık ve özel Wi-Fi hotspot noktalarını router cihazınızı internete bağlamak için kullanabilirsiniz.
Aynı zamanda telefonunuzu kablo ile bağladığınızda USB Modem olarak tanımaktadır:
quote:
Mobil Genişbant İnternet Bağlantıları
Mobil genişbant bağlantıyı birincil veya yedek internet bağlantınız olarak kullanın. Uyumlu USB modem kullanarak birden çok farklı İSS'ye aynı anda bağlanabilirsiniz.
İnternete mobil bağlantı ile bağlanmak isterseniz, Keenetic cihazınıza uyumlu bir USB modem takın.
Aşağıdaki linklerden demo web arayüzlerini inceleyebilirsiniz:
Keenetic Extra demo web arayüzü:
Keenetic Titan demo web arayüzü:
Giriş için gerekli bilgiler:
Kullacı adı: demo
Şifre: demo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba Yolcu Mutlu,
Öncelikle Keenetic ürünleri ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.
ADSL2+ / VDSL2 / Fiber (EtherWAN) destekli KN-2012 - Omni DSL - KN-2112 Extra DSL - yada KN-3610 Hopper DSL model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki linkten ilgili modellerin karşılaştırma tablosuna erişebilir size uygun olan modeli belirleyebilirsiniz.keenetic.com.trCihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-omni-dsl,keenetic-extra-dsl,keenetic-hopper-dsl
Not: Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model fark etmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz.
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Merhaba akikara,
Kablosuz Servis sağlayıcı (WISP) özelliği sayesinde router modunda çalışan tüm KeeneticOS modelleri kablosuz internet hizmetine sahip tüm kablosuz ağlar üzerinden interneti sonlandırabilir, genel internet bağlantınız kesintiye uğradığında yedek bağlantı olarak sonlandırdığınız internet bağlantısı üzerinde istemciler internet erişmeye devam ederler. Aşağıdaki makalelerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.help.keenetic.comJust a moment...https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000384340-Internet-connection-via-Wi-Fi-WISPkeeneticUsing multiple ISPs: redundancy and multi-WANhttps://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000696319-Using-multiple-ISPs-redundancy-and-multi-WAN
Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
Bizim bi 4.2.3 vardı?
-
Merhaba ru.celebi,
TR cihazlarında şu an Ön izleme sürüm kanalında yayınlanan 4.2.4 sürümü, Kararlı sürüm kanalında yayınlanacaktır. Bizi takip etmeye devam ediniz.
Saygılarımızla. -
Her zaman takipteyiz Keenetic bey :)
-
Bizi takip ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keenetic extra dsl aldım. Omni dslde adguard filtesini seçebilirken extra dsl uygulamasında göremedim. Reklam görüyorum discorda vs giremiyorum önceki modemde bu problem yoktu.
Nasıl bir ayar yapmam gerekir seçeneği seçemiyorum
-
Merhaba
AdGuard 3.8 sürümünden sonra yayınlanan sürümlerde "İçerik Filtreleme" olarak düzenlenmiştir. Aşağıdaki makalemizden yararlanarak AdGuard vb. DNS çözümlerini kullanabilirsiniz. Discord ülkemizde alınan mahkeme kararı ile erişimine kısıtlama getirilmiş olup ilgili durum Keenetic'ten bağımsız bir durumdur.
https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/4415711575698-Content-filtering-and-ad-blocking-options
Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
-
peki keenetic city modelini mesh yapamıyorum
muhtemelen cihazı router genişletici moda alamadığımdan olmuyor. fabrika ayarlarına çeviriyorum ama sistem ayarları bomboş ayar yapamıyorum ondan. kurulum da yapmıyor routera bağlandığımda. bu cihazı nasıl sıfırdan kuruluma geçirebilirim.
-
DNS filtre bileşeni kurulumu? Uygulama tüm modeller için geçerli.
City modelini meshe eklemek için öncelilkle genişletici moda almalısınz ve sonra kablo yada kablosuz wps yöntemi ile Extra DSL'iniz üzerinden mesh sistemine dahil edebilirsiniz.
-
Sıfırlayınca altında or kodunu telefon yada tabletle tarat cityin arayüz sayfası açılır oradan adımları takip edip kurulumu yap ve genişletici moduna alınca kapanır zaten sonra mesh yapılacak duruma gelir
-
City model router cihazınızın arkasında bulunan reset butonuna bir kürdan yardımı ile 15 saniye boyunca basılı tutarak cihazınızı fabrika ayarlarına alınız ardından aşağıdaki makalelerden yararlanarak öncelikle City cihazınızın çalışma modunu değiştiriniz ve ardından Mesh makalemizden yararlanarak City cihazınızı mesh sisteminize kablolu yada kablosuz olarak dahil edebilirsiniz. keeneticSystem operating modeshttps://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000399359-System-operating-modeskeeneticAccessing the web interface of a Keenetic operating in one of the additional modeshttps://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000357919-Accessing-the-web-interface-of-a-Keenetic-operating-in-one-of-the-additional-modeshelp.keenetic.comJust a moment...https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360002155079-Setting-up-Mesh-Wi-Fi-System
Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
İyi günler dileriz.
-
Merhaba, kn-2112 cihaz kullanıyorum ısp değişikliği sonrası cihazımda turuncu ışık yanıp sönüyor bağlantı kurulamıyor fakat farklı marka eski cihazla denemelerimde herhangi bir sorun yaşamadan bağlantı kurabiliyorum konu hakkında yardımcı olmanız mümkün müdür? Vdsl altyapı/ yalnızca hat geçişi yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srtc39 -- 20 Aralık 2024; 10:30:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X