Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.166
Cevap
107
Favori
224.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, Extra DSL modemi kullanıyorum.

Bir sorunum var biliyorum olanağı yok ama yine de sorayım dedim.

TurkTelekom'dan Statik ip hizmeti alıyorum ve işyerinde bir siteye statik ip bilgilerimi verip sadece sabit statik ip ile giriş yapabiliyorum.

3-4 gündür fiber kablolarda kazıdan dolayı kopmalar olmuş ve bölgemde internet yok. evdeki Superbox'ı getirdim ve extra dsl'e WISP sekmesinden yedek bağlantı sağladım. Ama statik ip olmadan siteye giremiyorum ve bugün son gün fatura kesmem gerekiyor. Yönlendirme(routing) vs ile mevcut olan statik ip mi kullanarak o siteye girmenin yolu varmıdır? teşekkürler şimdiden.

• Burkipower kullanıcısına yanıt
    Merhaba Burkipower,

Karşı lokasyonda bulunan yerel ağa erişmek için kullanılan bir VPN varsa, ilgili ağın yöneticisinden sizin için yerel ağınıza ulaşabileceğiniz VPN bağlantısı talep etmeniz dışında farklı bir çözümümüz önerimiz bulunamamaktadır.

Saygılarımızla.
  • Sayın Keenetic yetkilisi merhabalar,

8 yıllık modemi yenilemek istiyorum. Vdsl 50 mgbit altyapı ve buna uygun ttnet abonesiyim. Ama ort 10 mgbit ortalama hız alabiliyorum.

140 m2 ev içinde ve 3-4 kullanacıya hitap edecek modem öneriniz nasıl olur?
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.