Ev ve Smart TV arasındaki fark?
-
-
Sorunun cevabını bilmiyorum ama grup kurarsan beni de yaz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
TV+ EV (IPTV) servisi sadece Turkcell Superonline Fiber internet altyapısında çalışıyor, benzeri Turk Telekom Tivibu IPTV servisi gibi düşünebilirsiniz.
IPTV servislerinde müşterilere haricen bir kutu da verilir ve bu kutu için internet altyapısında özel bir bant atanır, böylece donma, yavaşlama vs. gibi sorunlar en aza indirilebilir, bir nevi uydudan izliyormuşcasına akıcı bir deneyim elde edilir.
Ancak TV+'ın smart tv uygulaması, telefon, tablet vb. gibi standart internet altyapısı kullanır ve televizyonunuzdan Netflix, Disney+ izler gibi normal bir deneyime sahip olursunuz.
Onun dışında katalog filmler-diziler, kanal vb. gibi içerik tarafında pek bir fark yok diye biliyorum.
-
bu sistem sayesinde diğer canlı yayın platformları da veya iptv sağlayıcıları da akıcı olur mu hocam
bu arada siz kullanıyor musunuz hocam ekran ayarlarında kaç hz yapıyorsunuz, kullanıyorsanız. 60 fps ile 50 fps arasında kaldım da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yayın kalitesi olarak bir fark var mı peki smart tv uygulaması ve turkcellin kutusu arasında?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her ikisini de kullanıyorum. Hem kutu, hem de uygulama olarak. Daha çok uygulamayı kullanıyorum çünkü görüntü olarak çok daha iyi. Bir de kutuda bölgesel yayınları izlediğiniz bölgeye göre veriyor, diğer bölgesel kanalı izleyemiyorsunuz ama uygulamada hepsi açık.
-
lg oled tv uygulaması üzerinden izliyorum
sinema tv de bir film izliyorum mesela .30. dakikadaym filmin. çıktım YouTube a baktım yada bir işlerle uğraştım evde.
sonra döndüğümde aynı sinema tv kanalını açtığımda film canlı olarak neredeyse oradan devam ediyor
netflixteki gibi kaldığı yerden devam etmesi ayarı yok mudur
şu ekran alıntısındaki kaydete basınca bir çözüm olu sandım ama ona basınca film baştan başlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X