Şimdi Ara

Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
25
Favori
39.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba inşallah beklerim abi teşekkür ederim sizlere hasret giderecek bir güzellikte şalgam yaptık değerli siparişlerinizi bekliyor
  • fdirej F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, önceki mesajıma istinaden geçtiğim siparişte hediye olarak 4 tane acı sos gönderdi (acısı gerçekten güzel, daha önce bu şekilde başka yerlerden aldığım şalgamların içerisinde en acısı bu oldu). Şalgam suyuna gelecek olursak, acı eklenmeden tadı çok yoğun değil, yani sanki biraz sulu gibi ama acıyı ekleyince kendine geliyor, belki daha tam fermente olmamıştır vs. bunları bilemem. Sipariş verirmiyim? veririm. Bu fiyata bu şekilde şalgam suyu bulmuşum daha ne isteyim :))) Hayırlı işler.
  • Mumi35 kullanıcısına yanıt
    Ben kendi şalgamımı kendim yaparım. 5 lt'lik bidona 1 kg şalgam havucu koyuyorum. Bunun mayası da yer kaplayacaktır. Bu durumda 4 litreden az şalgam suyu çıkmış oluyor zaten.
  • Satın alma işleminden sonra sağolsun arkadaş hemen aradı ilgilendi.
    Dün verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Yumuşak ve tuzu yerinde. Ben beğendim, iş yerindeki arkadaşlarda beğendi. Artık bol bol sipariş veririz.

Bol kazançlar.
  • 5+1 lt taneli acılı olarak sipariş verildi,deneyelim bakalım...
  • 4*5LT'lik acılı tanesiz ve yanında da 4 tane acı sos aldım 54 TL'ye geldi. Gelir gelmez bir koca bardak(300ml civarı) içtim hemen. Gerçekten çok güzel bir şalgam. İyi ki böyle bol bol almışım. Acısını özel olarak rica ettiğim için bol yapmışlar sağolsunlar. Acı sevmeyen biri için bayağı çok bir acısı olmuş, sosu da dökünce ben gibi acı delisini tatmin etti diyebilirim. Kardeşimiz de çok iyi esnaf. Bundan sonra da hep alışverişim olur. Acı sos almayıp forum indirimi kullansaydım 45 TL'ye 20 LT Şalgam suyu almış oluyordum, yani litresi 2,25 TL, acı sosuyla birlikte ise 2,5 lira civarına geldi, helali hoş olsun. O paraya markette içinde ne olduğu belli olmayan şalgam suyu bile vermiyorlar. Kola-İce Tea-Sprite içileceğine şalgam içmemiz lazım ülke olarak. Şalgamın ayrıca çok ciddi faydaları vardır; Detoks etkisi vardır. Var oğlu var. Evinizden eksik etmeyin. Birçok otorite süper gıda olarak görüyor zaten şalgam turbunu. Şalgam suyu da oldukça faydalı bir gıda. Ben konu sahibine tekrar teşekkür ediyorum şalgamdan herkese tavsiye ediyorum.

• Üçüncü Siparişim;550
    4* 5Kg ACISIZ ve TANESİZ olarak verdik.
    Acı sosu yollamayın lütfen. Öncekiler yeterli geldi.
    Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
    Selamlar,
  • Merhaba
    Cumartesi verdiğimiz sipariş kargoya verildimi acaba ?
  • Biz ailecek şalgam hastasıyız o kadar çok beğendik ki şimdiden bi 20lt daha alayım diyorum. Adana’dan akrabalar getirirdi ev yapımı o tadı aldım. İnşallah bu kalite bozulmadan devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargom sağlam şekilde ulaştı. Acısı bence gayet yeterli, beraberinde aldığım acı sosu kullanmadan tüketiyoruz. Katkı maddesi ve koruyucu içermediğine emin olabilirsiniz. Pazartesi açtığımız şişe oda sıcaklığında durunca üzerinde beyaz KEF yaptı turşuda olan tarzda. Bir çok insanın aksine bunu görünce sevindik katkısız olduğunun ıspatı olduğu için. Tad olarak gerçekten az tuzlu, belli bilinen markalara göre tadı çok daha güzel. Fiyat performans olarak gayet iyi. Fiyat olarak mantıklı ve sürdürülebilir seviyede kalırlarsa aylık olarak almaya devam ederim şahsen.
  • Kargoya bugün vermişsiniz yarına gelir mi acaba?

• Ürün başarılı, satıcı ilgili ve iyi bir esnaf. Tavsiye ederim.
  • Mustafa510626 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bulunduğunuz ile göre iki ya da üç gün sürebiliyor bir günde teslim olan illerimizde var hangi ilden sipariş verdiğinizi belirtirseniz bakalım durumuna ya da size gelen takip numarasından siz kendiniz kontrol edebilirsiniz

• Forumdaki olumlu geri bildirimler ve satıcı arkadaşımızın olumlu tutumu ve temiz esnaflığını referans alarak dayanamadım bende Tanesiz 4x5Litre+2acısos la birlikte siparişi verdim.

Sipariş Numarası:592

Çok mumnun kalacağımdan eminim ama 20litrenin sadece bana yeterli olabileceğinden emin olamadım.

Aceba 8x5Lt paket yapabiliyormusunuz uygun 4x5lt'ye nazaran biraz daha uygun fiyata :) Zira sağlıklı beslenmeyi seviyorum ama şalgama karşı kendimi tutamıyorum 3litreyi tek tepeye dikişte çok kez iddaya girip kazanmışlığım var. Günde 1 litre içsem hafta sonları 2litre içsem 15gün gitmez bana :) tabiki her zaman kullanmıyorum olumsuz örnek teşgil etmesin, toplamda yılda 10adet 5litrelik şalgam tüketiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 31 Ocak 2020; 12:1:44 >
  • Usta günde 1 lt şalgama mide mi dayanır ya hu? Çok fazla tuz hem. Her gün 300 Ml civarı içsen sağlıklı da aslında. Daha fazlasına geçmemek lazım.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Zararlı gerçekten kiloda yapıyor ama arkadaş günde 1.5- 2 litre iciyor

• Geçen maalesef hasarlı gelen şalgam bu sefer sağlam geldi. Beğendim. Tekrar sipariş geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek için ilk siparişi verdim.
    Gelince yorumumu yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    günde ortalama 1-2 bardak içiyorum zaten ama ayda bir 2litreyi gömüyorum mideye, turşu ve sirkeyide çokca tükettiğimden midemin asidik dengesi alışkın hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.