< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALI ŞALGAM -- 1 Aralık 2024; 21:59:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALI ŞALGAM -- 1 Aralık 2024; 21:59:20 > |
İlk sayfadaki mesaj değişmeli artık 5 litre 18 lira yazıyor fakat şu an 25 lira. Satıcı whatsapp mesajlarına ve forumdaki mesajlara cevap vermiyor. Son aldığım şalgamlar ekşi geldi 5 litrelik şişeyi içemedik bile malesef. Halbuki kalı şalgamı ilk duyduğumda çok ilgili muhteşem satıcı vs olarak duymuştum. Güzel olan her şey bozuyor demek ki satışlar artınca.
Yorumum yanlış anlaşılmasın lütfen eski haline dönmesini çok isterim ayda 10 20 litre siparişim olur hatta. Fakat bahsettiğim durumlardan dolayı farklı marka bulmaya çalışacağım bu sıralar, önerisi olan yazabilir. Eski kalı şalgamın geri dönmesi dileğiyle. |
4*5LT'lik acılı tanesiz ve yanında da 4 tane acı sos aldım 54 TL'ye geldi. Gelir gelmez bir koca bardak(300ml civarı) içtim hemen. Gerçekten çok güzel bir şalgam. İyi ki böyle bol bol almışım. Acısını özel olarak rica ettiğim için bol yapmışlar sağolsunlar. Acı sevmeyen biri için bayağı çok bir acısı olmuş, sosu da dökünce ben gibi acı delisini tatmin etti diyebilirim. Kardeşimiz de çok iyi esnaf. Bundan sonra da hep alışverişim olur. Acı sos almayıp forum indirimi kullansaydım 45 TL'ye 20 LT Şalgam suyu almış oluyordum, yani litresi 2,25 TL, acı sosuyla birlikte ise 2,5 lira civarına geldi, helali hoş olsun. O paraya markette içinde ne olduğu belli olmayan şalgam suyu bile vermiyorlar. Kola-İce Tea-Sprite içileceğine şalgam içmemiz lazım ülke olarak. Şalgamın ayrıca çok ciddi faydaları vardır; Detoks etkisi vardır. Var oğlu var. Evinizden eksik etmeyin. Birçok otorite süper gıda olarak görüyor zaten şalgam turbunu. Şalgam suyu da oldukça faydalı bir gıda. Ben konu sahibine tekrar teşekkür ediyorum şalgamdan herkese tavsiye ediyorum.
|
merhaba öncelikle anlayışınız için teşekkürler. şişelerin ağzına kadar silme doldurulma sebebi koruyucu kullanılmadığı için hava boşluğu bırakmayarak fermantasyonun devam etmememsini sağlamak ve böylelikle kapağı açılmayan ürünlerin sıhhatini uzun süreli sağlamak
|
butik üreticilerin genel sorunu satış kanalları çoğaldığında vaad ettiği kaliteyi düşürmesidir, sizde gördüğüm kadarıyla instagramdan donanımhabere n11den sahibindene kadar birçok yerde kendinize pazar oluşturma çabasındasınız .
konuyu tesadüfen gördüm sırf forumdan bir arkadaşımız olduğunu düşünerek destek olmak maksadıyla sipariş vermeyi düşündüm ama gördüğüm kadarıyla arkadaşımızın forumla pek alakası yok, son mesajını da zaten mart ayında atmış konuya. konudaki arkadaşların eksik ürün kargo ve indirim kodu ile alakalı cevapsız mesajlarını görünce üzüldüm açıkçası. |
100 liralık şalgamı kim ne yapsın hocam alt limiti kaldırırsanız ben de 5-10 litre alıp denemek isterim.
|
2 adet 5 lt aldım. tadı güzel olmakla birlikte burada övüldüğü kadar değil. bana yoğunluğu az geldi. sulu gibi. turnib daha iyi diyebilirim.(bu yorumu bir mersinli olarak yapıyorum. doğanay'ı şalgam diye içenlerden değilim.)
|
MERHABALAR ÖNCELİKLE DEĞERLİ YORUMUNUZ VE YÜKSEK ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BU VESİLE İLE ÜLKEMİZDE YAŞANAN SALGIN NEDENİYLE TOPLUMUMUZUN TÜKETİM ALIŞKANLIKLARINDAKİ DEĞİŞİM DOĞAL PROBİYOTİK KAYNAĞI OLAN ŞALGAM SUYUMUZA TALEBİ ARTTIRDI . DONANIMHABER ÜZERİNDEN AÇMIŞ OLDUĞUMUZ KAMPANYA İLE BİRLİKTE N11 SAHİBİNDEN PTTAVM VE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİR ÇOK KANALDAN SATIŞ YAPTIĞIMIZ İÇİN BİR YANDAN HER BİR MÜŞTERİ İLE BİREBİR İLGİLENİP BİR YANDAN DA FABRİKASYON OLMAYAN ŞALGAMIMIZIN KALİTESİNDEN TAVİZ VERMEDEN ÜRETİM YAPMAYA DAHA DA KÖTÜSÜ HER AŞAMASINDA SALGIN NEDENİYLE ZORLUKLARLA TEDARİK ETMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ HAMMADDELERİ ÖZENLE ALMAYA ÇALIŞIYORUZ.HER BİR MÜŞTERİMİZİN 1 AD 5 LT ÜRÜN İÇİN DAHİ OLSA TÜM İSTEK VE SORULARINA CEVAP KARŞILIK VERMEYE ÇALIŞIYOR BÖYLE BİR DÖNEMDE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇOK ÇABA SARF EDİYORUZ. BU DÖNEMDE YAŞANAN KARGO VE TALEP YOĞUNLUĞU SİZLERE SUNMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ HİZMETTE BAZEN İSTEMEDEN DE OLSA KÜÇÜK YA DA MÜŞTERİLERE GÖRE BÜYÜK GELEN HATALAR YAPMAMIZA NEDEN OLABİLİYOR AMA ŞU BİLİNMELİDİR Kİ KALI ŞALGAM OLARAK EVİMİZE KAPANMADAN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEK İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYOR VE TALEP ARTTI DİYE FIRSATÇILIK YAPIP FİYAT ARTIŞI YAPMIYORUZ. ÜLKEMİZDEKİ BU KÖTÜ GÜNLERİN EN KISA ZAMANDA SON BULARAK KEYİFLE ALIŞVERİŞ YAPACAĞIMIZ GÜNLERİN GELMESİ DİLEĞİYLE TÜM DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN YÜKSEK ANLAYIŞLARI İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.
KALI ŞALGAM-YUNUSEMRE KALI |
Sizde haklısınız biz konu başlığında ilk 500 kişiye diye belirttik ama bunu 1500 kişiye çıkardık . Bir çok firmanın yaptığı gibi Yoğun talep altında ezilmektense fiyatlarda artış yapıp daha az yorulup daha çok ta kazanabilirdik ama yapmadık . Evimizde eşimize çocuklarımıza ayıracağımız az bir zaman varsa onu da sizlere ayırmalıydık kusura bakmayın. Bir önceki açıklamamız savunma değil sadece AÇIKLAMA . Emeğe ve emekçiye eleştiri yaparken birazda bu zorlu dönemlerde size sunulan hizmetin zorluklarını düşünerek yaparsanız bizi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum Güzel kardeşim
|
Biten sıcak fırsatlara taşınsın ya da konu kapatılsın. Konu tanıtımındaki fiyatlar ile alakası kalmamış artık. Sipariş geçmeyi düşünmüştüm birkaç ay önce vazgeçmiştim. Muhtemelen kargo sorunu yaşayacaktım. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 10 Ocak 2020; 15:0:1 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|