< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kalı Şalgam: Doğallığın Adı, Geleneğin Tadıyız! (35. sayfa)

-
-
Serfresh katkısız mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şalgamda sarımsak kokusu çok olunca rahatsız ediyor, bu şalgamda durum nasıldır acaba? büyükusta şalgamı denemiştim mesela onun da sarımasağı baskın gelmişti.
doğanay ve turnib içim olarak daha rahat geliyor. kalıyla ilgili yoruma göre sipariş düşünebilirim. (acılı şalgam)
-
Katkısız demedim, evde Turnib ve Kalı içiyorum. Dışarıda yemek yerken şalgam içeceksem markalar genelde sınırlı oluyor hatta sadece Doğanay oluyor ve ben de o markayı içmiyorum. Bulursam Serffresh içerim çünkü paketli şalgamlarda lezzetlidir bu marka.
Katkı olayını bilmiyorum.
-
serfresh sarımsaklı olmasa belki doğanay'a piyasada ezebilecek bir marka olur. iyi markalar zaten piyasada bulunmuyor bu hafta salı günü bim kavaklıdere veriyor. geçen yıl almıştım gayet iyiydi (1 litrelikti onlar) umarım bu da iyidir.
-
türk insanı şalgam nedir bilmediği için gidip doğanay içiyor. nett.
-
Serafresh doğanaydan kötüydü denediğim kadarıyla. Kavaklıdere hele hele. Çok daha kötüydü.
Bu markayı da denemek isterim. Sipariş vereceğim bu yorumları görünce.
Doğanay da iyi değil açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 23 Aralık 2024; 14:36:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adanus şalgam der konuyu kapatırım
Serafreşin doğanaydan kötü olduğu bir dünya yada paralel evren yok.
muhtemelen bozuk denk geldi, bardağa dökerken köpürüyorsa bozulmuştur.
@deryadeniz907 kendin için kapatırsın, adanus şalgam tanımına girmeyen doğanay-vari bir marka
şöyle bir kampanyaa var ilgilenen olursa diye paylaşayım: https://forum.donanimhaber.com/mabolla-bal-hakiki-mugla-cam-bali-forum-dh-ozel-fiyat--157358705
1000tl üstüne 1l kalı şalgam hediye ediyorlar kargo ücretsiz. buradan epeyce alışveriş yaptım bende çevremdekilerde memnun kaldı. şans verebilirsiniz.
-
Bir yıldır serafresh içmemiştim,market indirimlerinden serafresh aldık 3 5 tane, şuan ki hali doğanaydan kötü,eskisiyle alakası kalmamış. Kavaklıdere zaten boyalı su. Bulursam Ali Göde alacağım.
-
Aşırı tuzlu geldi bana, çok tuzlu demek az olur, aşırı tuzlu.
Buradan gaza gelip aldım, 2 tane 5 litre. İçilecek gibi değil. Normalde tuzlu yerim her şeyi. Yok böyle bir tuz.
edit1: bugün diğer şişeyi açtım sıfır tuz. şişeler arası tuz açısından dağlar kadar fark var.
edit2: biri taneli olsun, demiştim ikisi de taneli geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 30 Aralık 2024; 20:27:41 >
Hangisi aşırı tuzlu geldi hocam?
Başlıktaki ürün.
Şalgam sever birisi olarak yemeklerde tüketmeye çalışıyorum. Kendi fikrimce serafresh ve turnib piyasadaki hazırlardan en iyileri diyebilirim.
Geçenlerde bu firmaya şans vererek 6*2 LT lik sipariş verdim ve çok beğendim. Özellikle katkısız ve koruyucusuz oluşu, dibinde 7-8 parça tane oluşu, acısının ayrı gönderilmesiyle gönlüme taht kurdu diyebilirim. Açıldığı zaman hızlı tüketilemediğinden 2 ltlik halinde sipariş verdim. Bir kaç şişesini de hediye ettim.
Şimdi bir sipariş daha vermeyi düşünüyorum.
Umarım seri üretim işine geçmezler.
Hele hele koyucu felan koyarlarsa markadan dönmemek üzere giderim ve benim gibi gidecek olan da çok olur. (Yorumlara göre)
Not: Tuz kullanmayan biri olarak beni çok rahatsız edecek kadar tuzlu gelmedi. Tabi damak tadına göre değişebilir..
-
İndirim falan yokmu arkadaşlar foruma özel şalgam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X