Şimdi Ara

Ev yapımı Tepegöz HD Projeksiyon 55 tl maliyet videosu ve resimleri karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
22.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla arkadaş sağolsun bende yapmıştım çok kullanışlı gerçekten.Ben halideyi takamadım ama kendi ışığıda yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam bence tasarımı geliştirme üzerine yoğunlaşmalısın. Yoksa patent vs alıp ticari bir halede sokabilirsin ;) Mesela bir cihaz yaparsın monitörü dayadıgında projeksiyon olur?
  • merhabalar benimde şuanda boşta 19 inc lcd monitorum var bende bunu değerlendirmek istiyorum ama şu tepegöz cihazından hazırda nerde nekadara bulurum bilmiyorum veya yabancı sitelerde yapılan çalışmalara baktım, frensel lens 250w m.h reflector ve objektif gibi parçaları bir araya getirerek bu cihazı oluşturabiliyoruz, ama tabi malzemeleri tedarik etmekte biraz zor istenilen ebatta fresnel lensi nerden temin edebiliriz bir fikri olan varmı, ve objektifi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@FKASYALI

merhabalar benimde şuanda boşta 19 inc lcd monitorum var bende bunu değerlendirmek istiyorum ama şu tepegöz cihazından hazırda nerde nekadara bulurum bilmiyorum veya yabancı sitelerde yapılan çalışmalara baktım, frensel lens 250w m.h reflector ve objektif gibi parçaları bir araya getirerek bu cihazı oluşturabiliyoruz, ama tabi malzemeleri tedarik etmekte biraz zor istenilen ebatta fresnel lensi nerden temin edebiliriz bir fikri olan varmı, ve objektifi

bit pazarlarını dolaş
    15-20 tl ye bulursun bi tane
  • Arkadaşlar ben şuan yapmaya çalışıyorum. Ekranı nereye kadar soymamız lazım acaba? Ben komple soydum sadece elektronik kısmın bağlı olduğu panel kaldı elimde onuda takınca sadece çizgiler çıkıyor... Bi yardım edecek var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar konu hort olucak ama yedinumara arkadaşın sorduğu gibi ekranı nereye kadar soyucaz onu kimse söylememiş asıl detayı söylememiş ekranı soydum panel elimde kartları etrafa yayıldı ayrı mesele ekranın arkasında beyaz karton gibi kağıt var ve alimünyum çerceveyle kaplı merak ettiğim tepegözün üstüne bu biçimde ekranı koyduğumuzda ekranın içinden nasıl geçicek o ışık diğer bir risk ise o alimunyum cercevesini nasıl sökçez kağıt yapışkanla yapışık gibi hadi onuda hallettik soyduk ekranın arkasındaki beyaz kağıdıda çıkardık 1-2 cm kalınlığında sadece cam kaldı elimizde tepegözün ışığını geçirir saydam olduğu için ama bu seferde ekran bozulmazmı ekranın arkasındaki beyaz kağıdı çıkarınca arkadaşların anlattığı gibi zaten işler çok kolay ekran panelini sök koy tepegözün üstüne yansıt orasını herkes biliyor ama merak ettiğim ekran panelini söktükten sonra oraya kadar herşey çok kolay 5-6cm lik bir kalın ekran kalıyor elinde arkasındada beyaz kağıt yapışık alimunyum cerceveli bi kaç devrede var paumuk ipliğine bağlı gibi paneli nasıl soyucaz ekran bozulmaz mı? yapanlar orayı anlatırsa paylaşımları işe yarar çalışan lcd ekranı bozmamak adına şimdiden teşekkürler.

• Tablet ile de olur mu sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatmis oluyorum ama tabletle yapmayi düşünüyorum ayni seyi. Acaba tabletle olur my?

İkinci el tepegöz satan nereden alinacagini bilen var mi?
  • Tabletle denedim oluyor kardeşim bende yapacağım lens arıyorum hangisinden nasıl olacak bakıyorum ben tepegözlü yapmıyacağım Bir kutu içine Işık kaynağı-Monitör-Fresnel Lens-lens DUVAR şeklinde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.