Şimdi Ara

Ev yaptırmak ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Tatil bölgesinde arsa hariç pansiyon tarzı 5 daireli ev yaptırmak istiyorum. 3 katlı 2tane 1+1 50m2 , 2tane 2+1 70m2 olacak. 1 daire de kendime yaptırmak istiyorum. Daha önce hiç tecrübem yok ilk defa yaptırcam. Ortalama maliyeti ne kadar olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo1371 -- 6 Temmuz 2020; 14:10:25 >

• İyi günler..İnşaat maaliyeti hakkında net bilgim yok ancak bu işle uğraşacan arkadaşlarıma danışabilirim.Antalya merkez'de denize yakın yerler çok uçuk fiyat maalesef.Benim naçizane görüşüm gerek tecrübesiz oldugunuz için gerek inşaatta dolandırılma ihtimali çok yüksek oldugu için 2.el hazır kurulu apart almanız yönünde olacaktır.

En kötü şartla yakın rakamlara devredersiniz.Ancak sıfır yaptırdığınız zaman cok zor ve maliyetli olacaktır
  • Arsamız var onun için üstüne yaptırmayı düşünüyoruz
  • Pardon yanlş anlamışım .Hocam ne olursa olsun 3 lira fazla ver yüklenici inşaat firması ile çalış derim.Aksi halde yarım yamalak işler çıkabilyor.Gerekire 2-3 mimar ile çalışarak 3 boyutlu olarak projeyi görmelisin.Bu tarz hususlarda kaçamak yapmak istersen hayalini kurdugn proje kabus'a dönebiliyor.O açıdan gerçekten içine sinmeli.

Artık eski usul ustalıklar ile yürümüyor maalesef..Hangi şehirdesin hocam belki tanıdık birileri bulabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.