Şimdi Ara

EV YEMEKLERİ LOKANTASI İÇİN BULAŞIK MAKİNESİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslına bakarsanız konuyu açarken birazda tereddüt ettim.Çünkü bir alt konuda bulaşık makinesi tavsiyeleri var.Bir ev yemeklerinde
    bulaşık makinesinden neler beklenmeli diye düşündüm.Bu konuyla ilgili teknolojiler ile ilgili de pek bir bilgim yok.Kısaca beklediklerim
    şunlar.
    1. Bütçe olarak 500 l. kadar bir makine düşünüyorum.
    2. Elektrik su deterjan tasarruflu olsun
    3. Bol arıza yapan türlerden olmasın.Günde 2-3 defa çalışacağını düşünmeli
    4. Bir seferde mümkün olduğunca çok bulaşık yıkasın.
    5. Temizlenmesi kolay yağ kir koku yapmayan bir model olsun.
    6. Mümkün olan en kısa sürede yıkasın.
    7. Marka falan takıntımız yok.Fakat her işe girip hiç bir şey yapmayan markalardan olmasın.Belki bu konuyu uzmanlık
    alanı yapmış firmalar vardır.

Umarım bazı arkadaşlar tebessüm edip masalardan tabaklarıda toplasın mı diye akıllarından geçirip dalga geçmiyorlardır.
    Şimdiden herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.

• Bence böyle bir arayışınız varsa profesyonel tip bulaşık makinesi alın.

Günde 2-3 kullanım ve lokanta yoğunluğunun getireceği bakımsızlıkla ev tipi bir bulaşık makinesi ihtiyacınızı çok göremeden bozulacaktır diye tahmin ediyorum.

Ya da 2. el sağlam bir Miele alabilirsiniz. O da çok denk düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 1 Aralık 2011; 16:27:55 >
  • ilahi hocam güldürdün :) candoğan62 bu konuda uzman bir hocamızdır o birazdan gelir konuya .
    UP
  • Gelmiş bile ya 26 sn ile kalbim temiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bence böyle bir arayışınız varsa profesyonel tip bulaşık makinesi alın.

Günde 2-3 kullanım ve lokanta yoğunluğunun getireceği bakımsızlıkla ev tipi bir bulaşık makinesi ihtiyacınızı çok göremeden bozulacaktır diye tahmin ediyorum.

Ya da 2. el sağlam bir Miele alabilirsiniz. O da çok denk düşmüyor.

dükkanımızda birazda yer sıkıntısı war.profesyonel tip çok yer kaplamaz mı?
  • Az yer kaplayanı da var. Ancak aradığınız bütçede olmayabilir de, fiyatlarını pek bilmiyorum açıkçası bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Az yer kaplayanı da var. Ancak aradığınız bütçede olmayabilir de, fiyatlarını pek bilmiyorum açıkçası bakmak lazım.

Yinede sanayi tipini bizim dükkanın kaldıracağını zannetmiyorum.Bu arada sizin tavsiyenizle bir çamaşır makinesi almıştım.gorenje wa 60089 hızlı al'dan.şikayet vara yazmıştım. cevap geldi. üretici firma bilgileri yanlış yazmış falan neyse 70 l. geri ödeme yaptılar.bende üzerine pek düşmedim.makinede şimdilik iyi.zaten şimdilik idare aşamasındayız.herşeyin ucuz ve biraz dayanıklısını alıyoruz.bir beş sene içerisinde toparlanabilirsek o arada kızımızda büyür daha kaliteli şeyler almaya çalışırız.şimdilik taksit falan olayınada girmiyoruz cebimizde ne varsa o kadarlık alıyoruz.gorenje bizim için isabetli bir seçim oldu diyebiliriz.Gorenjenin artısı ne diye sorduğumda 500 l. hakeden bir cihaz demiştiniz.yine 500 l.hakeden bir cihaz tavsiyesinde bulunursanız memnun oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.